Srdjan Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Стави линк ка теми у статус, и напиши реч, две. Чини ми се да доста људи кад их не интересује тема ни не отварају је. А може и да промени назив теме у "Скандалозно!!! ....." Сви ће да погледају о чему се ради. Paradoksologija, Иван ♪♫, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Ајмо, људи, помозите ми да то завршим. Popunila, mada nisam odusevljena pitanjima...prva strana ankete svako drugo pitanje o nesigurnosti i manjku samopouzdanja, samo razlicit red reci A ni druga nije bolja...anketa prosto vrcenjem istih pitanja drugacije formulisanih,navodi na zakljucak da je neko religiozan zato jer nije samopuzdan... Nista licno, samo moje misljenje koje uopste nije relevantno. Лили_Путин је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Ми нисмо покусни кунићи,ми смо со свету ! Zero, -Владимир-, Лили_Путин and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лили_Путин Написано Децембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Popunila, mada nisam odusevljena pitanjima...prva strana ankete svako drugo pitanje o nesigurnosti i manjku samopouzdanja, samo razlicit red reci A ni druga nije bolja...anketa prosto vrcenjem istih pitanja drugacije formulisanih,navodi na zakljucak da je neko religiozan zato jer nije samopuzdan... Nista licno, samo moje misljenje koje uopste nije relevantno. Хвала што сте попунили упитник. Има и дужих од мог. нпр. тестови личности су типично маратонски. У психолошким анкетама је чест случај да се нека питања постављају по систему "исто али мало другачије". Разумем да је заморно, али има то своје разлоге : ) Иначе, није замишљено да се дође до закључка да су особе са мањком самопоуздања нужно и више религиозне. То схватање се полако напушта у психологији и уместо тога се нуди једна сложенија слика. Супарничка струја нпр. сматра да је религиозност нешто позитивно и везују је за лични раст и потрагу за значењем. Дискусија у психологији религиозности није црно-бела као што је то случај у лаичким дебатама где се лако посеже за етикетирањем и поједностављењем. Циљ мог дипломског рада и ове анкете је да испита новија схватања религиозности али на нашој православној популацији. Хвала свима који су заинтересовани за ову тему. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Супарничка струја нпр. сматра да је религиозност нешто позитивно и везују је за лични раст и потрагу за значењем. A zar nije? Neces ti sestro diplomirati psihologiju ako ne obratis paznju na ono sto govoris... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Koliko sam shvatila, jedna struja povezuje religioznost sa nesigurnošću, struja suparnička toj struji je vezuje za lični rast, a ovaj diplomski rad neće pristati na crno-bela gledišta. Лили_Путин је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Шта је "атачмент"? Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Шта је "атачмент"? Mnogo pitas, vidis da Putin zahtjeva da ispunis anketu Лили_Путин је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лили_Путин Написано Децембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Шта је "атачмент"? Atačment je zapravo "attachment". Naš adekvatan prevod je afektivna vezanost ili afektivna bliskost i tako se koristi u psihološkoj literaturi. U neformalnom razgovoru, naši psiholozi među sobom koriste engleski izraz kao žargon. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Atačment je zapravo "attachment". Naš adekvatan prevod je afektivna vezanost ili afektivna bliskost i tako se koristi u psihološkoj literaturi. U neformalnom razgovoru, naši psiholozi među sobom koriste engleski izraz kao žargon. sad ce Juan to da izgugla, pa ti ode neinformisani ispitanik... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука