Плутон Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 Pa znam, ali dal svi oni sačinjavaju 99% ljudi iz svoje generacije? Ili makar 50%? Ко је споменуо 99%? Толики „успех“ тешко да могу и у Северној Кореји да остваре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 Ко је споменуо 99%? Толики „успех“ тешко да могу и у Северној Кореји да остваре. Logička greška To što su se dotični školovali kod nas, ne znači da naš sistem neminovno "izbacuje" mediokritete, botove i ostale proizvode koje je don Juan de Haag naveo "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 Imala sam takav slučaj.. Otišla sam na razgovor.. Bila sam veoma smireno. . sto je nastavnik i primetio ... nekako bas ono - opuštena.. Mislim da je to veoma bitno.. Utegnuti nastavnik je počeo sa pričom, ali se je i sam vrlo brzo opustio... Pokazala sam veliko razumevanje za njegove argumente gledajući iz te perspektive.. Ali sam mu dala doznanja da se isto to može posmatrati iz još barem jednog ugla...I uvažavajući njega kao pedagoga.. pitala sam ga za savet u vezi sa detetom.. sto ga je uvuklo u još veću odgovornost.. jer se i ja kao roditelj želim uključiti u realizaciju njegove ideje... On želi da njegova ideja uspe i trudi se da da najbolje od sebe... Veoma mu se zahvaljujem sa recima:"Nadam se da će nas zajednički trud (vaša kompetencija i moja saradnja) doprineti uspehu ovog mladog čoveka i otkriti gde se krije njegov potencijal. ".. Za 2 nedelje opet odlazim na razgovor... Nastavnik me dočekuje vrlo ljubazno... Kaže da se je dečko popravio.. i da mu se čini da ide polako na bolje... Saopštavam mu da me to veoma raduje.. a posebno činjenica da se mom sinu počinje dopadati njegov predmet i da je i nas kod kuće uvukao u čitanje njegovog predmeta. Tu se malo i nasmejemo.. mislim ono ljudski je.. pozdravimo se i vidimo se za 2- 3 nedelje.. Sanja Т. and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 Imam jednog đaka, koji uvek kad mu se završi čas i sretne sledećeg učenika izgovori :" Srećno ti bilo!" nemojte nikom reći pliz Da to nisi ti , mislila bih da sam ja . Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 Da li znate sta je to ( ko je to ) stekarica ( s kao suma ) ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука