Jump to content

УБИО 27 ЉУДИ НАКОН ТРАНСПЛАТАЦИЈЕ СРЦА: Полиција открила идентитет донатора и занемела!

Guest

Препоручена порука

Za mene je srce duhovni čovekov organ,centar našeg bića a ne pumpa koja samo pumpa krv

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ако је центар нашег бића шта онда бива после упокојења када га више немаш?

Rekoh duhovni organ znači da ga i posle smrti imam.Ovo fizičko srce je samo projava tog duhovnog.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

@@Zayron,

Колико пута,човече, треба да ти кажем да пишеш искључиво СРПСКИ?

Баш ме брига што копираш текстове!

Pa ja cijelo vrijeme pišem srpski!

I ti kopirani textovi su takodjer srpski.

Ništa tu ne davam što nije na srpskom.

https://youtu.be/a0R39I0ScKI

Подели на овим сајтовима

Mogu li modovi da makar od-capslock-uju naslov teme?

I btw (mrzi me da trazim temu o predlozima za forum, s' obzirom na to da kuckam preko mobilnog), mogli bi se potruditi da prilikom postavljanja tzv. "vesti-tema" ne kopiramo tabloidne naslove. Nit' ima potrebe, nit' ima smisla.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

mogli bi se potruditi da prilikom postavljanja tzv. "vesti-tema" ne kopiramo tabloidne naslove.

За почетак би било добро да се измишљене вести стављају у разбибригу и сл. и да се направи нека заједничка тема за пророчанства-вести (барем док се не остваре).

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...