Кратос Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Za mene je srce duhovni čovekov organ,centar našeg bića a ne pumpa koja samo pumpa krv коЖељ њацИ , Иван Ивковић, kordun and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Ако је центар нашег бића шта онда бива после упокојења када га више немаш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Ако је центар нашег бића шта онда бива после упокојења када га више немаш? Rekoh duhovni organ znači da ga i posle smrti imam.Ovo fizičko srce je samo projava tog duhovnog. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 @@Zayron, Колико пута,човече, треба да ти кажем да пишеш искључиво СРПСКИ? Баш ме брига што копираш текстове! Pa ja cijelo vrijeme pišem srpski! I ti kopirani textovi su takodjer srpski. Ništa tu ne davam što nije na srpskom. https://youtu.be/a0R39I0ScKI Плутон је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 je upravo srce, a ne razum, organ bogopoznanja. Razum nije organ, srce u ovom kontektu se ne tumači kao organ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Будалаштина! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 10, 2015 Гости Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 http://worldnewsdailyreport.com/man-killed-27-people-after-being-transplanted-heart-of-serial-killer/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Mogu li modovi da makar od-capslock-uju naslov teme? I btw (mrzi me da trazim temu o predlozima za forum, s' obzirom na to da kuckam preko mobilnog), mogli bi se potruditi da prilikom postavljanja tzv. "vesti-tema" ne kopiramo tabloidne naslove. Nit' ima potrebe, nit' ima smisla. kordun and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 mogli bi se potruditi da prilikom postavljanja tzv. "vesti-tema" ne kopiramo tabloidne naslove. За почетак би било добро да се измишљене вести стављају у разбибригу и сл. и да се направи нека заједничка тема за пророчанства-вести (барем док се не остваре). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука