Jump to content

Митрополит Амфилохије - актуелности и догађаји

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ne trolujem ga uopste. Za mene su Milosevic, Gotovina, Arkan, Mladic, Oric, Alija, Tudjman, Taci i sve ostale psihopate i psi rata jedna te ista gamad koji su cinili raznorazne zlocine nad raznoraznim narodima i zbog te gamadi se danas deo naroda na balkanu mrzi iz dna duse. 

Благо нама кад су нам они била једина препрека , сад ћемо засигурно живети у љубави и слози . Није ваљда да стварно верујеш у то ?

А што се Милошевића тиче и његових злочина, држали су га годинама у Хагу и нису успели да докажу да је организовао и наређивао злочине . 

Подели на овим сајтовима

Благо нама кад су нам они била једина препрека , сад ћемо засигурно живети у љубави и слози . Није ваљда да стварно верујеш у то ?

Zivecemo u slozi ako gradimo slogu, ako gradimo medjusobnu mrznju zivecemo u mrznji. Kakve su nam misli, takav nam je zivot....i kako sejemo tako cemo i znjat.

А што се Милошевића тиче и његових злочина, држали су га годинама у Хагу и нису успели да докажу да је организовао и наређивао злочине . 

Mi smo ziveli 10 godina pod tim istim Milosevicem, ne treba mi Haag da znam da on ne valja. Valjda ni tebi.. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Zivecemo u slozi ako gradimo slogu, ako gradimo medjusobnu mrznju zivecemo u mrznji. Kakve su nam misli, takav nam je zivot....i kako sejemo tako cemo i znjat.

Mi smo ziveli 10 godina pod tim istim Milosevicem, ne treba mi Haag da znam da on ne valja. Valjda ni tebi.. 

Kada si ti to ziveo pod Milozevicevim rezimom pa da znas da "ne valja"? Kada si rodjen?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Kada si ti to ziveo pod Milozevicevim rezimom pa da znas da "ne valja"? Kada si rodjen?

1987, a i da sam rodjen 2000te znam kako su ziveli moji roditelji, moje komsije, ljudi oko mene.

Ja lichno sam iz nekih razloga ziveo bolje pod Milosevicem nego u periodu od 2000te do 2003. 

Подели на овим сајтовима

tragovi im smrde nečoveštom - rekao je Amfilohije

obožavam mitropolita Amfilohija, on je meni legedna od čoveka  men875847'0789  

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

1987, a i da sam rodjen 2000te znam kako su ziveli moji roditelji, moje komsije, ljudi oko mene.

Ja lichno sam iz nekih razloga ziveo bolje pod Milosevicem nego u periodu od 2000te do 2003. 

Znaci ti si se tek rodio kada je poceo "Milosevicev rezim". Taman si prestao da jedes kasice kada bio na Gazimestanu ... 

A znas kako se tesko zivelo ... a opet sa druge strane si "ziveo bolje pod Milosevicem"...

Nije se zivelo bolje ili gore vec su Srbiji bile uvedene nepravedne sankcije zbog Bosne a Srbija nije imala veze sa ratom u Bosni. Milosevic nema nikakve veze sa tim. Niti to sto je komunjara ili zlocinac ili bio rezim vec sankcije. Srbija je optuzena da je slala trupe u Bosnu i zbog toga su uvedene sankcije a na Medjunarodnom sudu kasnije je dokazano da je to neistina. To je ona fikcija koju ti ponavljas o "zatvorenicima koje je oslobodio Milosevic za Arkanove divizije". Arkan je imao do 100 probisveta oko sebe i to je sve. Isao je okolo za pare da se "bori" i da pljacka. Nikakve veze on nije imao sa drzavom Srbijom ili sa reguralnom vojskom, policijom i slicno. Mislis li da je drzava mogla biti toliko uredjena u uslovima gradjanskog rata, sankcija, izbeglica iz Hrvatske, Bosne ... Pa danas bi mogao da korumpira jedan Arkan pola sluzbenika a kamo li onda.

Подели на овим сајтовима

znas kako se tesko zivelo ... a opet sa druge strane si "ziveo bolje pod Milosevicem"...

Znam kako su ljudi ziveli pod milosevicem jer imam rodjake, familiju, roditelje.

Nije se zivelo bolje ili gore vec su Srbiji bile uvedene nepravedne sankcije zbog Bosne a Srbija nije imala veze sa ratom u Bosni. Milosevic nema nikakve veze sa tim.

Ima veze, Milosevic je svesno usao u te sankcije jer je "spasavao jugoslaviju" da on nije "spasavao jugoslaviju" ne bi ni bilo sankcija. 

Srbija je optuzena da je slala trupe u Bosnu i zbog toga su uvedene sankcije a na Medjunarodnom sudu kasnije je dokazano da je to neistina. 

Kako nije slao, pre samo par postova si rekao da je "legalno regrutovao" a sad nije slao? Jel isli Srbi da spasavaju jugoslaviju i legalno regrutovani iz Srbije sto si tvrdio pre samo par postova? Naravno da je Milosevic odgovoran za sankcije. A ti lazes u istoj temi pre samo dve strane si tvrdio da su ljudi legalno regrutovani a sad mi kazes da nije slao? Jel imas ti covece obraza uopste? 

I posle ces da mi kazes da ja tvrdim da su "Srbi odgovorni za sankcije"....

o je ona fikcija koju ti ponavljas o "zatvorenicima koje je oslobodio Milosevic za Arkanove divizije".

Prvo arkanova "divizija" nije nikakva fikcija. To je covek koji je mogao da ode na ratiste kad oce i da se vrati kad oce, mogao je da samara srpske oficire a da za to nikom ne odgovara. I nije ih bilo oko sto vec oko 400-500. 

ikakve veze on nije imao sa drzavom Srbijom ili sa reguralnom vojskom, policijom i slicno.

Netacno, arkanovi kriminalci su bili u sluzbi DB-a, posle kao takozvana JSO jedinica, koja je bila nesto kao specijalna jedinica drzavne bezbednosti.

Jos jedna u nizu "bilbijanja" koju pokusavas da profuras... Ja ti se divim jer si sposoban da tvrdis dve medjusobno kontradiktorne cinjenice ....

1. Milosevic je nevin za sankcije jer nije slao trupe u bosnu

2. Milosevic je regrutovao ljude na legalnoj bazi da idu da ratuju u bosnu...

Подели на овим сајтовима

p.s. Srbija nije optuzena jer ljudi iz Srbije koji su slati u bosnu nisu uopste legalno slati. Tako da Srbija ne moze da odgovara za ilegalne poteze koje je cinio rezim u Srbiji. 

Подели на овим сајтовима

p.s. Srbija nije optuzena jer ljudi iz Srbije koji su slati u bosnu nisu uopste legalno slati. Tako da Srbija ne moze da odgovara za ilegalne poteze koje je cinio rezim u Srbiji. 

Znaci ipak trolujes.

Подели на овим сајтовима

Nikakva Jugoslavija nije spašavana, ja sam razgovarao sa Hrvatima na tu temu i šta kažu?

Kad ih pitam zašto su napali kasarne i ljude u njima bez ikakvog povoda, pričaju nebuloze!

Zašto su ubijali vojnike još pre agresije njihove na kasarne, opet nebuloze!

Zašto ste palili srbske vikendice i kuće pre nego što su počeli sukobi, opet nebuloze!

I samo nebuloze i nekakve priče o referendumu ....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...