Плутон Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 „Новинари“ Курира се подсмевају Горјани. 3006 and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 Gorjana , drzi se ! P.s. Ima tremu , bas ste zli . Gorjana ! Gorjana ! Караконџула and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Горјана мисли да је ова тема...небитна! "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Горјана мисли да је ова тема...небитна! Gorjana misli? Караконџула је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Ваљда успјева да развије најосновнију мисао, ипак је завршила "Мегадет" или како се већ зове... Можда и није много паметна, али можда само има трему, како Арсенија каже. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука