Милан Ракић Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Управо тако. Фуњаре. И два бомбардовања нашег народа. И "Олуја". И мартовски погром на Космету. И да не набрајам више. Сем драговољаца који су се борили на страни српских снага по 'рватској, БиХ и Космету, званична Москва ни прстом није мрднула ни током агресије на Републику Српску 1995, ни овде 1999. Ни за Олују, ни за Космет... И још су подвили реп и збрисали. Што нису направили базу, па спречили Шиптаре нпр. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Je l', a ko ih je J A S N O pozvao pa su ga oni odbili !?..... (ko sad što ih je pozvao Sirijac) Ma ne, nego su trebali da se nepozvani umešaju u građanski rat neke države....to si hteo reći?... i to bi tebi bio podvig i dokaz da nisu funjare !!? Kaludjerovic Sreten and 3006 је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Je l', a ko ih je J A S N O pozvao pa su ga oni odbili !?..... (ko sad što ih je pozvao Sirijac) Ma ne, nego su trebali da se nepozvani umešaju u građanski rat neke države....to si hteo reći?... i to bi tebi bio podvig i dokaz da nisu funjare !!? Tako je. Oni se mesaju samo kad ih ujka Sem potapse po ruci ili ramenu i kaze da slobodno mogu da rade sta god hoce jer u poslednjem mandatu njihove fleksibilnosti postaju neogranicene. Ovakvim i slicnim domudjavanjima su zapecane na hiljade tragedija tokom istorije politike. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Takvi su kakvi su, nisu idealni, ali i konkurencija se žestoko ogrešila o nas. Mnogo više od Rusa. No, sebe mi da gledamo. ne treba služiti ni jednima ni drugima. nana, Милан Ракић and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Tako je. Oni se mesaju samo kad ih ujka Sem potapse po ruci ili ramenu i kaze da slobodno mogu da rade sta god hoce Ово није тачно. Ујка Сем им рекао да узму натраг Крим?! Мало сутра... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Докле више те глупости народе мој... GeniusAtWork, Милан Ракић and Плутон је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Ово није тачно. Ујка Сем им рекао да узму натраг Крим?! Мало сутра... Nije im on rekao sta da rade nego je rekao da oni mogu da rade sta hoce, pa i da uzmu Krim, jer njega i njegove ideologe zabole uvo za sve osim poslednjeg mandata. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Сунце му пољубим жарко!!! Био сам кренуо да притиснем Фолов колико сам се занео. Плутон, Juanito and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Написао сам више пута да нисам за улазак у НАТО. Али исто тако нисам ни за руске базе по Србији. Требало би мало да искулирамо са том идејом да морамо увек да будемо под нечијом чизмом... Grizzly Adams, 3006, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Za sve je kriva nasa izdajnicka vlast, ne moze na dve stolice da se sedi.Pa nece Rus da te stiti a ti mu ledja okreces. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Mi smo toliko mali i jadni, da nam treba i deo te cizme. i bolje ruske nego sotonske. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Највећа иронија је што данас многи хришћани настављају тај етатистички, поларизовани поглед на свет који је у ствари тековина комунизма. Милан Ракић and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Nije im on rekao sta da rade nego je rekao da oni mogu da rade sta hoce, pa i da uzmu Krim, Хау јес ноу, зато су им и увели санкције јер су им прво рекли радите шта хоћете са УјкаКрајином... а баш се ујка Сем био намерачио на кримску војну базу, а кад оно међутим ... појавили се Руси тамо преко ноћи и без испаљеног метка... А колико је само ујка Сем морао да бомбардује по Србији да би направио Бондстил у јужној српској покрајини... nana је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 ребало би мало да искулирамо са том идејом да морамо увек да будемо под нечијом чизмом... Слажем се, али ми већ јесмо под НАТО чизмом. Имамо њихову војну базу на својој територији. Сила прилика и реалност је таква да би нам руска војна база била заштита и нека сигурност. Понављам, сила прилика нам то намеће, или ће награбусимо још више ако крене неки сукоб, а кренули су свуда по свету. Чим се "Буре барута" запали ми смо нахебали највише од свих. Само нам помоћ неке светске силе може помоћи, и то војна помоћ, иначе смо угасили свећу. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Требало би мало да искулирамо са том идејом да морамо увек да будемо под нечијом чизмом...Epa ja stvarno nisam baš u toku.... gde se denuše oni Nesvrstani... (Jugoslavija, Egipat, Indija, Južna Afrika, Brazil,...). Šta ima veze i ako su se raspali ili su ih razbucali.... aj ih napravimo opet. ps. ..ne vredi ni to, Berlinski zid je srušen. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука