Ignjatije Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Срби покренули петицију за оснивање војних база Руске Федерације На Интернету покренута је петиција грађана Србије за оснивање војних база Русије на територији Србије због заштите народа од страдања, терора и убијања, које је наш србски народ већ доживео на разне начине, од „браће“ до НАТО агресије… Петиција грађана Србије за оснивање војних база Руске Федерације Сведоци смо наглог ширења исламског фундаментализма широм Блиског Истока и Европе и неуспеха западних земаља НАТО алијансе да контролишу претњу од исламског тероризма, за који су најистакнутији пример Исис и Ал Каида. Организације попут Ал Каиде дејиствују на Балкану, посебно унутар Србије и у њеном блиском окружењу, већ 20 година, путем вршења масовних покоља, убистава, силовања, пљачки, продаје српских људских органа и протеривања невиног становништва из својих домова, као и путем терористичих активности вебхабизма на подручију Рашке од раних 90-их до данас над српским цивилима на територији Србије. Данашњи напад од стране Републике Турске, чланице НАТО-а, на Русију — обарањем руског војног авиона који није претио територији Републике Турске, већ терористима у Републици Сирији, води до закључка да НАТО или једна од њених чланицаа подржава и на страни је наведених терориста. Ми грађани Републике Србије, који имамо очигледна искуства са таквим терористичким групама и граничимо се са непријатељским муслиманским земљама и регионима унутар, као и око наше државе грађана Србије, можемо само да закључимо да НАТО не може, није у стању или неће, да заштити наш суверенитет, слободу, културу и начин живота. На основу наведених чињеница ми, грађани Србије, захтевамо да се Влада Србије, у име нас грађана, консултује са Руском Федерацијом око успостављања руских војних база широм Републике Србије ради заштите нашег становништва и територије. Петицију можете потписато ОВДЕ. http://srb.news-front.info/2015/11/25/srbi-pokrenuli-petitsiju-za-osnivane-vojnih-baza-ruske-federatsije/?utm_source=FB&utm_medium=Serb&utm_campaign=SNAP%2Bfrom%2B%D0%9D%D0%B0%D1%98%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%98%D0%B8+%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8+%D0%A1%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B5+%2F+%D0%A6%D1%80%D0%BD%D0%B0+%D0%93%D0%BE%D1%80%D0%B5+%2F+%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%98%D0%B5+%2F+%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 На Интернету Znao sam bez da citam tekst Dokle vise ove internet peticije, facebook grupe i ostala zamlacivanja. Sutra pokrecemo komsija i ja uz pivo ispred prodavnice, imacemo isti ucinak. Samo necemo biti u novinama. Grizzly Adams, Милан Ракић, Караконџула and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Уместо да покрену петицију за долазак Рускиња... Ромејац, Милан Ракић, feeble and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Уместо да покрену петицију за долазак Рускиња... Počo post brate a peticija za dolazak pravoslavnih sestara iz majke nam Rusije će uslediti nakon 7. Januara. Kaludjerovic Sreten, Милан Ракић, Deja Vu and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 које је наш србски народ Даље и не вриједи да се чита. Као Срби, прво бисте се требали научити коришћењу српског језика /мислим на оне који се служе "србском" варијантом, разумијем ја то тјерање ината и ударање контре, али има оних који ће заиста помислити да је то тако исправно/. Као друго, не требају нама ни руске ни америчке војне базе, нити ичије. Чему давање властите земље, нисмо ли је већ довољно /про/дали и изгубили на све стране?! Требали бисмо да се научимо да поштујемо мало више себе, јер нас без тога ни други неће поштовати, па ни Руси. У задње вријеме поготово, видим многе који држе Русију испред Србије, што је вјероватно повезано са вртоглавим успоном Русије на љествици свјетских сила. Колико год да их волите, Срби, волите прво Србију! Будите србофили, па тек онда инофили. feeble, Ћириличар, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Ја сам још 90-те на слави предложио нешто слично, једва сам живу главу извуко... Ваљда зато што нису били Руси... Милан Ракић, Aquilius Cratus and javor је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Потписо сам! Плутон, Juanito and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 не требају нама ни руске ни америчке војне базе Требају нам србске војне базе. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Требају нам бре фирме, бизнис, фабрике. Који ће нам војне базе... Agnostik, Иван ♪♫ and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Потписо сам! Знао сам да си Србин сас велико "Б" Треба потписативати ову петицију. Нема везе што је интернет петиција. Ако буде велики број потписника биће то добар знак и темељ за озбиљније акције по том питању. не требају нама ни руске ни америчке војне базе, Не требају. Али ми већ имамо америчку војну базу на Косову. Једини одговор би био руска база мало северније од ње. Е, тад да видим ко ће сме да нас дира кад имамо војне базе највећих светских сила на својој територији. Или нико на свету, или цео свет(не дај Боже) http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Имамо и кинеску базу у блоку 70. Свакаквог оружја тамо има, и биолошког и хемијског између осталог... Јефимија Крунић, Срђан Ранђеловић, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Петицију можете потписато ОВДЕ. Превод на енглески: courtesy of Google Translate Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Петицију можете потписато ОВДЕ. Превод на енглески: courtesy of Google Translate Плутон је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Уместо да покрену петицију за долазак Рускиња... Еееее... Не може. Путин задржао најлепше за себе.... да га чувају Blago Rusima kada ih ovakve lepotice čuvaju: Ovo su žene bez kojih Putin ne može Među fotografijama ljubimaca, hrane, provoda, putovanja na društvenoj mreži Instagram imamo priliku da vidimo i kako izgledaju žene koje čuvaju predsednika Vladimira Putina. Naime, na zvaničnom profilu Ruske policije osvanule su fotografije lepotica koje su tu zaposlene. Ono što iznenađuje je veliki broj žena kojima je ovo životni poziv, pa tako nimalo ne zaostaju za muškim kolegama.Među komentarima se mogu videti samo reči hvale, a mnogi zavide predesedniku Rusije Vladimiru Putinu zato što ga čuvaju ovako lepe dame. Pogledajte fotografije. Сигуран сам да сада још више "волиш" Путина http://bulevar.b92.net/srpska-posla.php?yyyy=2015&mm=11&dd=27&nav_id=1067882 Кратос је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Срби покренули петицију за оснивање војних база Руске Федерације Е циркуса... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука