Golub Написано Децембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2015 Povraticu... Окренуо сам Путина, а он вели пошаљи Авокаду ову фотку: "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Ko je ono bese jos voleo da se slika u tom fazonu? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Ko je ono bese jos voleo da se slika u tom fazonu? Ни животиња неће сваког. Извор Милан Ракић, Avocado and Ромејац је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Ko je ono bese jos voleo da se slika u tom fazonu? Да није ово у питањЕ: Замисли руска војска изашла из Русије и тренира строгоћу, а то је ИСКЉУЧИВО допуштено само Америма и Ната пакту, зар не? Е, па друмови ће пожељет Турака! Живи били, па видели! zuti car је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Amerofilima zelim da im Bog da pameti , rusofilima da malo prouce istoriju i vide koliki su na oni prijatelji , Nego, jel to u turskoj pocelo sa Kurdima ..? ИгорМ, Иван ♪♫ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Замисли руска војска изашла из Русије и тренира строгоћу, а то је ИСКЉУЧИВО допуштено само Америма и Ната пакту, зар не? Е, па друмови ће пожељет Турака! Живи били, па видели! Za mene su smradovi i jedni i drugi i treći... a ni jednom narodu ne priželjkujem da ih se drumovi užele... to mi je baš bolesno... Џуманџи and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Ko je ono bese jos voleo da se slika u tom fazonu? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Za mene su smradovi i jedni i drugi i treći... a ni jednom narodu ne priželjkujem da ih se drumovi užele... to mi je baš bolesno... Не прижељкујем ни ја, али само констатујем шта ће се десити... Уосталом, и на Косову и Метохији ће се ''друмови пожељет Американаца'', јер у Бондстилу могу бити само Амери или Руси, е ту већ прижељкујем да се гарнитура промени, да дођу Руси и потпомогну да се неки наши порушени манастири и цркве, и гробља, и црквишта обнове и осликају руско'српским мозаицима... баш ми се свиђају руски мозаици... Живи били, па видели! "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 али само констатујем шта ће се десити... Извини, ал' како знаш унапред па да можеш да „констатујеш шта ће се десити“? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Извини, ал' како знаш унапред па да можеш да „констатујеш шта ће се десити“? Ajde bre i ti pitas svasta , zna covek ... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Evropa i Turska zatvorile nebo za rusku avijaciju Nebo evropskih zemalja i Turske zatvoreno je za ruske avione, saopštili su u ruskom Ministarstvu odbrane. Izvor: Sputnjik Foto: Beta/AP Kako se navode, zbog toga su ruski piloti koji izvršavaju zadatke u borbi protiv terorističkih organizacija u Siriji bili prinuđeni da naprave krug oko Evrope. Zemlje Evrope i Turske zatvorile su svoje nebo za avione ruske vojne avijacije koje izvode napade na objekte ID u Siriji, zbog čega su ruski piloti bili prinuđeni da nađu zaobilazni put, saopštio je novinarima general-major Anatolij Konovalov. "Olenegorsk je naš najseverniji aerodrom, što nam omogućava povećanje dometa i punjenje goriva u vazduhu. Postojali su određeni trenuci koji su isključivali mogućnost alternativne realizacije zadataka. Međutim, Evropa i Turska ih (avione) nisu puštale", rekao je Konovalov. On je dodao da je čak i u takvim uslovima ruska vojna avijacija dokazala da je sposobna da ispunjava postavljene zadatke. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=12&dd=19&nav_category=78&nav_id=1076510 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Извини, ал' како знаш унапред па да можеш да „констатујеш шта ће се десити“? Драги мој Плутоне, погледај мало по овом форуму па ћеш уочити да сам ја унапред много тога ''што ће се десити'' констатовао па се то десило... кад мало боље размислиш, све је садашњост... а ја имам неке ''тајне везе'' са Русијом. и да испричам један виц: ... разговарају две руске ракете у Москви о томе где ће која дочекати Нову годину, па једна каже још нисам одлучила где ћу за дочек, а ова друга вели: ја ћу највероватније летети до Турске! "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 31, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Турска, ухапшен осумњичени за убиство руског пилота Полиција у Турској ухапсила је турског држављанина Алпарслана Челика кога је Москва оптужила да је убио руског пилота када се он изнад Сирије катапултирао из авиона који су обориле турске ваздухопловне снаге у новембру 2015, јављају турски медији. Челик је ухапшен заједно са још десетак особа у једном ресторану у егејском граду Измиру, преноси АФП, позивајући се на турску агенцију Доган. Полиција је, наводно, упала у ресторан и запленила један "калашњиков", два пиштоља и муницију. За сада је нејасно да ли је хапшење Челика повезано са убиством руског пилота или са одвојеним оптужбама за поседовање оружја. Челик, син истакнутог локалног политичара из Партије националистичког покрета, од 2014. се бори на страни туркменских страна у Сирији. Челика је Русија оптужила да је хладнокрво усмртио руског пилота Олега Пешкова док се падобраном спуштао на земљу након што су му авион обориле турске ваздухопловне снаге на сиријској граници 24. новембра прошле године. Обарање руског "су-24" и убиство Пешкова изазвали су кризу без преседана у односима између Анкаре и Москве, подсећа француска агенција. РТС Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука