Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Ja lično ne verujem da će se bilo šta promeniti dok ne dođe Onaj koji donosi promenu(preobražaj).Sve će biti isto pod suncem samo u različitim formama. Molicemo se isto? Ako hocemo kako mozes da ne verujes u sopstvenu molitvu? Bi voleo jedno srecno covecanstvo svih boja, neopterecenog religijom, jer ce im ta religija biti samo u njihovoj kleti a ne na ulicama licemerno kao hvala? Dakle hocemo li se moliti isto? Кратос је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Prastajte ali ja ovih dana vise verujem u Boga nego obicno..... Golub and Кратос је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Prastajte ali ja ovih dana vise verujem u Boga nego obicno..... kako brate mislis vise vjerujes? mozda mislis vise se druzis s bogom nego obicno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 kako brate mislis vise vjerujes? mozda mislis vise se druzis s bogom nego obicno? Oće čovek da kaže da se plamen vere u Boga u njemu razbuktao. ИгорМ, Човек Жоја, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 kako brate mislis vise vjerujes? mozda mislis vise se druzis s bogom nego obicno? Poneki put brate kordun kad me nesto pitas samo sednem i cutim..... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 ma uopste se ne nerviram,varas se, nego mi je zao sto si takav, ako se sa nekim ne slazes mozes to i na ljudskiji nacin da rjesis, a ne da ides da ga ponizavas ulazeci cuvenim aquilliusovim prodorom u tudju glavu koja normalno ne valja, za ove 3 godine na forumu sam te gledao bar 100 puta kako to cinis , tacno sam te provalio u prvom komentaru kratosu sta ces da cinis zato sam se i mjesao, bitno da si ti ustanovio da covijek ima logicke greske , sve drugo je sporedno ukljucujuci i ovu temu na forumu, vrlo je bio bitan taj aquilliusov cas psihologije Verovatno ces i ovo pogresno protumaciti misleci da trazim tvoju afirmaciju moje pameti ali uopste se ne radi o tome nego naprosto ne mogu da verujem da ti zaista mislis da ja ne bih mogao drugacije da pisem? Sto se mene tice misli sta hoces o tome kakav sam ja nesto me to bas i ne zanima previse ali si daleko od ljudi kojima prilica stav po kome je ovakav specifican vid mog pisanja neka determinanta moje naravi. :O Ti sam imas vrlo specificno da ne kazem upitno forumsko ponasanje, na vise nivoa, pa ti ja piskaram listu svako malo o tome kakav si. Jedino gde spominjem u licnom svojstvu je u kontkestu "glava" koje ti toliko smetaju. Od tvog prvog posta na forumu si nastupio kao neko ko ce da prepise sve neistine koje su zvanicno istine a kod konkretne konfrontacije si uvek ulazio u "to je za mene tako". Sto se mene tice budi i radi kako god hoces da se ja pitam niti bih te ikad zbog toga banovao nit bih ti brisao takve postove ali tesko da ces ti sa takvim ponasanjem bilo kome da drizis moralne pridike i da pri tome budes shvacen ozbiljno od iole ozbiljnih ljudi. Ja mogu ove sekunde da promenim i stil i smisao forumskog pisanja. Da li ti mozes samo ti i Bog znate. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 S-400 je stigao u Latakiu danas: https://www.youtube.com/watch?v=Siv4-aAhkMo Verovatno ste culi, no ono sto je najtuznije je brzina kojom ovo leti. Main characteristics of the S-400 4.8 kilometres per second (17,000 km/h; 11,000 mph; Mach 14) i broj simultanih meta koje obara (u tom krugu za 83 sekunde) The number of simultaneously engaged targets (full cast WRU) 80 plus su ukljucili A2/AD (anti-access/area denial) bubble Turci jos nisu svesni sta ih je snaslo. A i svi ostali. Molim te budi pazljiv sa tim ostali? Koji ostali? Плутон and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 велим ја, "Друмови ће пожељет' Турака'' Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Molim te budi pazljiv sa tim ostali? Koji ostali? Milogorci. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Milogorci. Danas sam se bas nasmejao Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Poneki put brate kordun kad me nesto pitas samo sednem i cutim..... pitam te jer mi nije jasno najozbiljnije, zapravo cudno mi, od sebe kad krenem ja nemam dana kad vise vjerujem u boga , kad manje vjerujem, postoje dani kad sam blizi bogu a postoje dani kad sam umoran, meni ni sad nije jasno na sta si mislio, nisam nista lose mislio za tebe, prosto sam pitao feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 pitam te jer mi nije jasno najozbiljnije, zapravo cudno mi, od sebe kad krenem ja nemam dana kad vise vjerujem u boga , kad manje vjerujem, postoje dani kad sam blizi bogu a postoje dani kad sam umoran, meni ni sad nije jasno na sta si mislio Ti nemas Vucica zato manje verujes Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 S-400 je stigao u Latakiu danas: ... и ово је покушај рушења Вучића! Плутон, Ignjatije, GeniusAtWork and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Oće čovek da kaže da se plamen vere u Boga u njemu razbuktao. ja to zovem brate blizi bogu, zato mi nejasno! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 I ko će se sad tamo na kraju pomakljat, Francuzi, Rusi i Turci? Znači opet bitka tri cara, samo umjesto austrougarskog cara, taj je ispao iz igre 1918, bude turski sultan? Bitva u Slavkova https://www.pouke.org/forum/topic/39823-vojna-muzika-parade-i-vojničke-pjesme-iz-cijelog-svijeta/?p=1360854 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука