Аурор Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Ako si na 500 metara ukopaj se duboko, samo slamka da ti viri, dolazimo Дечак, уз моје вештине (овај ниво) и моје Србство ми не треба појачање! ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Zakljucci se ne zavrsavaju upitnicima. jesi zadovoljan sada, ili ces i dalje da nasm analiziras glave po forumu !? jel bi ti pomoglo kad bi priznao da sam glup a ti pametan, jel bi ljepse zaspao, ajd kazi izaci cu ti u susret Ignjatije and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 devedesete su i krenule od kosova i zavrsile se sa njim, siptari su bili glavni okidac za raspad jugoslavije a ne neki erdogan milosevic kako bicanic poredi sad jugoslavoiju sa turskom Od 1985, si mogao da razgovaras sa pametnim slovencima i hrvatima uz kaficu u prijateljskom caskanju i da bez problema cujes, na kosovu ce sve poceti i na kosovu ce se sve zavrsiti. Toliko. Pusti ti sad tu nadmudrivanja, da ti treba cetri veka da dokucis objektivno sagledavanje i dva milijona simpozijuma. Nemoras nikome da se pravdas. Doduse neki srbi su pre 1985 pricali isto sto i slovenci i hrvati ali su ih sami srbi sklanjali u podrume. To boli. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Дечак, уз моје вештине (овај ниво) и моје Србство ми не треба појачање! Deze webpagina is niet beschikbaar DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN ;0 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 No sve u svemu ocekujem SAD i Rusiju u jednom rukovanju. Nadam se ili prijateljskom ili dzudo Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 No sve u svemu ocekujem SAD i Rusiju u jednom rukovanju. Nadam se ili prijateljskom ili dzudo Naravno da će slonovi da se rukuju na kraju al dok se nadjebavaju trava najebava. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 jesi zadovoljan sada, ili ces i dalje da nasm analiziras glave po forumu !? jel bi ti pomoglo kad bi priznao da sam glup a ti pametan, jel bi ljepse zaspao, ajd kazi izaci cu ti u susret Mnogo se nerviras bez potrebe. Ni tebi ni Kratosu nisam rekao nista lose i ne vidim cemu ovakvi komentari. Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
agnam Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=bmjV0KcBCkE&feature=youtu.be ГРКР «Москва» eto i Moskve o kojoj se toliko prica poslednjih dana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Naravno da će slonovi da se rukuju na kraju al dok se nadjebavaju trava najebava. A ja iskreno ne gledam tako, nego ocekujem pocetak jedne velike ljudske civilizacije, koje ce prevazici i Putina i Sivu Eminenciju iz londonsko vasingtonskog kruga. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 I naravno... Drago mi je da si razumeo salu Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 A ja iskreno ne gledam tako, nego ocekujem pocetak jedne velike ljudske civilizacije, koje ce prevazici i Putina i Sivu Eminenciju iz londonsko vasingtonskog kruga. U kom smislu prevazići? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 @ Јел' имаш неку базу ил' слично ових кратких исечака из филмова, серија итд. ил' их само налазиш на Јућубу по сећању? ИгорМ, Volim_Sina_Bozjeg, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 U kom smislu prevazići? Bi te zadovoljio odgovor u verovanju u Drugog? (najozbiljniji sam) To dolazi polako sam znas ali sa ovim brzim protokom informacija nije nemoguce da to dozivimo. Ovo su vasionske brzine razmene podataka u odnosu na ono sto je covecanstvo imalo pre 1989 godine. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Mnogo se nerviras bez potrebe. Ni tebi ni Kratosu nisam rekao nista lose i ne vidim cemu ovakvi komentari. ma uopste se ne nerviram,varas se, nego mi je zao sto si takav, ako se sa nekim ne slazes mozes to i na ljudskiji nacin da rjesis, a ne da ides da ga ponizavas ulazeci cuvenim aquilliusovim prodorom u tudju glavu koja normalno ne valja, za ove 3 godine na forumu sam te gledao bar 100 puta kako to cinis , tacno sam te provalio u prvom komentaru kratosu sta ces da cinis zato sam se i mjesao, bitno da si ti ustanovio da covijek ima logicke greske , sve drugo je sporedno ukljucujuci i ovu temu na forumu, vrlo je bio bitan taj aquilliusov cas psihologije zuti car and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Bi te zadovoljio odgovor u verovanju u Drugog? (najozbiljniji sam) To dolazi polako sam znas ali sa ovim brzim protokom informacija nije nemoguce da to dozivimo. Ovo su vasionske brzine razmene podataka u odnosu na ono sto je covecanstvo imalo pre 1989 godine. Ja lično ne verujem da će se bilo šta promeniti dok ne dođe Onaj koji donosi promenu(preobražaj).Sve će biti isto pod suncem samo u različitim formama. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука