Гости Guest Написано Новембар 20, 2015 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 Занима ме ваше мишљење. Наравно, мислим на све медије: радио, телевизију, новине... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ацо Конатар Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 Поуке.орг александар живаљев and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 Mislim da od onih koje ja citam i gledam su RTS i Vecernje novosti. Vise svakako vecernje novosti. александар живаљев and feeble је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 Бојим се да док буде доминантна она формулација "Данас СПЦ и верници славе...", нећемо се приближити медијској коректности. (Исправно је: Данас ја славим Светог Архистратига Михаила. ) Kaludjerovic Sreten and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 Радио Светигора и радио Словољувве "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 Ниједан. Zaista, ne videh ni jednog od opšte popularnih. Nažalost, oni koji imaju ikakve veze sa materijom su na margini. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 Mislim, da je pravo pitanje zasto nijedne novine nisu korektne kad je SPC u pitanju? Човек Жоја, александар живаљев and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука