Ромејац Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 ПРЕДЛОГ ЗАКОН О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О ЈАВНИМ МЕДИЈСКИМ СЕРВИСИМА Плутон and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Укините бре ту бруку више... Милан Ракић, александар живаљев and Плутон је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Да се оснује Јавни сервис Радио Телевизија Велика Србија! Милан Ракић, GeniusAtWork and Deja Vu је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Sumnjam da ce ovo biti usvojeno sobzirom ko je predlagac i sto je usao u proceduru jos u aprilu. Ne brigajte, svakakvih predloga zakona ima. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Укините бре ту бруку више... Pa da nam ostanu privatne televizije tipa Pink sa Farmama, Bratovima, Parovima i da zaglupi narod. E nece da moze, te tvoje americke fantazije ostavi tamo, ne damo se mi Srbi da budemo ispranog mozga ki Ameri sto jedu Mek piju Kolu i gledaju Bratove, MTV, pa imaju IQ 50 i vlada upravlja njima. Grizzly Adams and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Шта је РТС радио несрећном народу, Пинк не мож` да направи ни кад би га увели као обавезан предмет у ОШ... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Шта је РТС радио несрећном народу, Пинк не мож` да направи ни кад би га увели као обавезан предмет у ОШ... Не знам кол'ко се Пинк гледа у Америке , ал' у новијој историји (време од Вучића на овамо, не знам како тамо рачунате), Пинк је ту озбиљно запретио РТС-у. Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука