Кратос Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Међу нама је нови "Методије", нови просветитељ Срба. Схватио је да нам је просветљење најбитније, након тога здравље, и на крају пензионери, којима џаба већа пензија ако нису писмени и здрави. Свака, свака част Вучићу! A ko je Čirilo?Babić? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Уз`о си ми 25%, а сада ми враћаш 1,25%. Па ти си луд! Мало је рећи! Луд! Ови пре њега само узимали. Вучић барем почео да враћа. Кренуло нам је на боље. То је вишак, камата добијена на штедњу од тих 25%. Кад још више смањи пензије, после избора, у буџет ће се слити много новца. Његовим претварањем у здрав инвестициони капитал донеће нам опште благостање. Е тада, када се извучемо из кризе биће ти враћена главница од умањења и то са каматом од добити. Само не може се преко ноћи. Треба још која година да прође, да се стрпимо, трпимо... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Evo kako majstor dovlaci investitore "Ne idite u Rumuniju, dajem 10% više" Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Ови пре њега само узимали. Вучић барем почео да враћа. Кренуло нам је на боље. То је вишак, камата добијена на штедњу од тих 25%. Кад још више смањи пензије, после избора, у буџет ће се слити много новца. Његовим претварањем у здрав инвестициони капитал донеће нам опште благостање. Е тада, када се извучемо из кризе биће ти враћена главница од умањења и то са каматом од добити. Само не може се преко ноћи. Треба још која година да прође, да се стрпимо, трпимо... Не с! Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 A ko je Čirilo?Babić? Немој да ми компликујеш ситуацију. Остаћу без сендвича ако зезнем ствари. GeniusAtWork, Juanito and Кратос је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Meni nije jasno kako mozemo ovoliko heftanje u zdrav ( <- upitno) mozak da trpimo. Вучка и друштво ће бити мнооого тешко макнути, јер: - тотално контролишу медије, више и од Слобе. Ботови, ма колико били дебилни и контрапродуктивни, су знак да Вучко и друштво капирају шта су интернет и друштвене мреже и колики је њихов утицај данас, и то покушавају да и те како искористе. - извршавају све оно што им се каже са Запада (он их је и створио, уосталом), тако да онај ко хоће да их склони неће имати ничију подршку из иностранства. - оно најгоре: ко да их замени? Исти ликови се рециклирају већ 30 година, сви су се показали мање-више као лопови којима власт служи за пуњење џепова, запошљавање родбине и колега, и замлаћивање народа. Нема никаквих нормалних и нових људи у овој мочвари који би макар покушали нешто да стварно промене. Тако да нам се не пише баш добро, колко ми се чини. А колико је В. сигуран у себе, показује сваки дан када милионе људи прави на идиоте својим патетично-ретардираним причама јер зна да му овде нико не може ништа, и може да се смеје људима у лице са разним "повећањима" и причама о томе како ће ТВ претплата бити 150 дин. уместо 500, а остатак ће држава да доплати из "буџета" (који је по њему неко дрво са парама у паралелном свемиру са кога само убереш колико и кад ти треба) повећањем акциза за гориво... -Владимир-, feeble, Милан Ракић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Прошло је време старог Вучка :good2: Vučić opoziciji: Prošlo je vreme devedesetihPremijer Aleksandar Vučić poručio je u Skupštini Srbije poslanicima opozicije da je prošlo vreme devedesetih. Izvor: Tanjug Foto: Tanjug On je rekao da se danas ne može o ekonomiji i finansijama polemisati floskulama o izdajnicima i onim drugim, već isključivo podacima o prihodima i rashodima. Premijer je tako odgovorio na opaske poslanika opozicije da ih je nazvao izdajnicima.On je rekao da to nije tačno, ali da možda neke cifre nisu precizne, jer su prihodi veći nego što je planirano i očekivano, te da očekuje da se vodi razložna debata, a ne prazne priče koje pripadaju političkom miljeu devedestih godina prošlog veka.Vučić je u skupštini, gde se raspravlja o jednokratnoj pomoći prosvetarima, rekao da misli da su prosvetni radnici radosni zbog pomoći od 7.000 dinara i povećanja plata od četiri odsto."U skupštinu sam došao zbog jednokratne pomoći nastavnicima i profesorima univerziteta, a ne zbog rebalansa budžeta", rekao je premijer Aleksanadr Vučić obraćajući se danas poslanicima i dodao da nikome neće dozvoliti da bez odgovora dezavuiše nečiji odgovoran rad i uspehe.Njegovo je obraćanje usledilo nakon žučne rasprave koju su inicirali predstavnici opozicije kritikujući odluku, odnosno iznos za koji će biti povećane plate u javnom sektoru i penzije, a što je omogućeno u dogovoru sa MMF."Radi se o davanju novca, a ne o tome da smo nešto loše izračunali. Možda smo izračunali loše, jer smo obezbedili mnogo više novca na prihodnoj strani i potrošili manje na rashodnoj strani", kazao je Vučić i primetio da kada neko priča o rebalansu, to je obično bilo podstaknuto time što su nam rashodi bili veći, a prihodi manji.Ovog puta, kako je rekao, prihodi su veći, a rashodi manje od planiranog i poručio kritičarima: "To je ključna velika stvar za ovu zemlju, svidelo se to nekome ili ne".Naglasivši da nikome ko dezavuiše nečije uspehe i odgovoran rad neće dozvoliti da prođe bez odgovora, on je rekao: "Mnogo smo uspešniji od onih koji su ranije upravljali zemljom. Boriću se do poslednje kapi znoja da Srbija napreduje i da se ne vratimo u prošlost". http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=11&dd=12&nav_category=11&nav_id=1062320 Плутон је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Плутон, feeble, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 - оно најгоре: ко да их замени? Исти ликови се рециклирају већ 30 година Upravo sam to negde htela i feeble-ju da napisem. Nazovite me ludom, ali ja sam za to da se apsolutno svi do jednog smene i da se na njihova mesta dovedu ljudi do 25 godina (diplomirani politikolozi, pravnici...). Gore od ovoga ne moze, a mladi ljudi, ako i nisu toliko strucni, pametni i umesni, onda makar nisu toliko (do srzi) iskvareni... Jos uvek. Zaista to mislim i stvarno bih to uradila. Sto se promocija tice, svima je svega dosta, ne verujem da ista izazivaju osim gadjenja. Barem ja nisam upoznala do sada nijednu osobu koja je "za" Vucica & co. ВИЛМА and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 I stvarno sam ozbiljna. Znam mnogo postenih mladih ljudi, sve treba njima u ruke. Ovaj kosmar koji pocinje od Krkobabiceva doba "do dana danasnjega" ne prestaje. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 A ima li ih u politici? I kako da isplivaju pored ovih ajkula? Dok se takvo nesto organizuje ovi ce nam sve unistiti. A i pored toga, mora da se aminuje od strane EU i SAD koji su i doveli ove nistarije na vlast. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Meni nije jasno kako mozemo ovoliko heftanje u zdrav ( <- upitno) mozak da trpimo. Pa imate izbore, ako vam ne pase Vucic izaberite drugoga ... Ali imajte u vidu da pravo glasa imaju osim forumasa svi punoletni drzavljani Srbije .. ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Уз`о си ми 25%, а сада ми враћаш 1,25%. Па ти си луд! Мало је рећи! Луд! I to je sirokogrudo. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dexi Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Cirkus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 I stvarno sam ozbiljna. Znam mnogo postenih mladih ljudi, sve treba njima u ruke. Ovaj kosmar koji pocinje od Krkobabiceva doba "do dana danasnjega" ne prestaje. Kosmar je poceo od Djindjica i 5. Oktobra .. Dexi је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука