Александар Милојков Написано Новембар 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2015 Jeu li ovi zidovi oko manastira novi ili neki od ranije? Ново Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2015 Одлично и морам рећи да вам завидим мало Мора да су људи у пешачкој зони били изненађени кад су видели Архиепископа после 15 година на улици, а са њим и Секу и ништа им није било јасно гарант... Да, били смо баш у центру пажње. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Грешна вам душа не поведосте "аву". Дејан је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Ovo je pre svega jako lep gest, vrlo jaka poruka da mitropolit nije sam. da je mnogo onih koji ga vole i brinu Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Одлично и морам рећи да вам завидим мало uze mi rec iz usta..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 vrlo jaka poruka da mitropolit nije sam. da je mnogo onih koji ga vole i brinu. :good2: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука