danodi Написано Април 15, 2011 Пријави Подели Написано Април 15, 2011 Mileva, hvala na predivnoj temi , meni samo mogu suze da podju kad citam o cudima i ljubavi Majke Bozije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 15, 2011 Пријави Подели Написано Април 15, 2011 Hvala i Slava Bogu, ikone da nisu potrebne Bog ih ne bi dao, one svakako imaju svoje mjesto u Pravoslavlju. Uostalom onima kojima ne trebaju uvijek mogu da ignorišu ovu temu, niko se zbog toga neće naći uvrijeđen, a smatram da je svakako važno da znamo žitija naših ikona, i ne vidim ništa u tome loše. Nekome su ovakve priče potrebne, pa stoga ne bi bilo loše da se takvima pruži prilika da saznaju nešto više o tome. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 0442_feel "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 0442_feel smej.gif "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Svecarica, Rusija Palekh 19. vek Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Kazanska Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Vladimirska 1697. Tretjakovska galerija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 ја имам овакву копију кући girl_jumping [/quote/] Прелепа икона. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 prstgore dada 0110_hahaha Šta tu čudotvorne Ikone ili ne.Ćudotvorni Hrišćanin koji čini čuda i propoveda da se radja Hristos u dušama onih koji slušaju, to treba svetu a ne neke čudotvorne ikone. ...da,i uopste cuda...primjecujem da se dosta ljudi iz moje okoline 'lozi' na cuda,a meni nijedno cudo zapravo nije cudo,a ustvari mi je,opet sve cudo :group111:....nekako mi je cudo prosto normalno,Bogu je sve moguce,sta je NJemu da tvori jedno cudo......ne treba mi cudo da Mu vise vjerujem,cudo je tu samo da NJega proslavlja ... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Софија Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 И ја имам Озарење ума, али малу. Негде сам прочитала да помаже код учења и тржила сам је али у црквама је није било. И онда се ''случајно'' задесим у црквеној продавници, и нађем је, само што је стигла из Русије, донеле је монахиње. Мојој радости није било краја prstgore Нису је ни пластифицирали још, а позади има молитву на руском dada Вера је моја мисао о Теби, што покреће Тебе, Најеластичнијега, да мисли о мени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Дивно Софија, баш се радујем... prstgore Надам се да ћу је и ја пронаћи једног дана... dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Vladimirska 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Bogorodica Drvo, Moskva 19. vek prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Vladimirska sideways9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука