Jump to content

Uloga ikona u Hriscanstvu

Препоручена порука

• Одговори 2.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Hvala i Slava Bogu, ikone da nisu potrebne Bog ih ne bi dao, one svakako imaju svoje mjesto u Pravoslavlju. Uostalom onima kojima ne trebaju uvijek mogu da ignorišu ovu temu, niko se zbog toga neće naći uvrijeđen, a smatram da je svakako važno da znamo žitija naših ikona, i ne vidim ništa u tome loše. Nekome su ovakve priče potrebne, pa stoga ne bi bilo loše da se takvima pruži prilika da saznaju nešto više o tome.  :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

prstgore dada 0110_hahaha

Šta tu čudotvorne Ikone ili ne.Ćudotvorni Hrišćanin koji čini čuda i propoveda da se radja Hristos u dušama onih koji slušaju, to treba svetu a ne neke čudotvorne ikone.

...da,i uopste cuda...primjecujem da se dosta ljudi iz moje okoline 'lozi' na cuda,a meni nijedno cudo zapravo nije cudo,a ustvari mi je,opet sve cudo :group111:....nekako mi je cudo prosto normalno,Bogu je sve moguce,sta je NJemu da tvori jedno cudo......ne treba mi cudo da Mu vise vjerujem,cudo je tu samo da NJega proslavlja ...

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

И ја имам Озарење ума, али малу. Негде сам прочитала да помаже код учења и тржила сам је али у црквама је није било. И онда се ''случајно'' задесим у црквеној продавници, и нађем је, само што је стигла из Русије, донеле је монахиње. Мојој радости није било краја  prstgore Нису је ни пластифицирали још, а позади има молитву на руском  dada

Вера је моја мисао о Теби, што покреће Тебе, Најеластичнијега, да мисли о мени.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...