Jump to content

Da li su Kuran i Biblija "sejtansko djelo"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dela apostolska 9:

1 A Savle još dišući pretnjom i smrću na učenike Gospodnje pristupi k poglavaru svešteničkom,

Dela 8:3, Dela 22:4, Dela 26:10, Gal. 1:13, 1 Tim. 1:13

2 I izmoli u njega poslanice u Damask na zbornice, ako koga nađe od ovog puta, i ljude i žene svezane da dovede u Jerusalim.

Dela 9:14, Dela 19:23, Dela 22:6

3 A kad beše na putu i dođe blizu Damaska, ujedanput obasja ga svetlost s neba,

Dela 9:27, Dela 22:6, 1 Kor. 9:1, 1 Kor. 15:8

4 I padnuvši na zemlju ču glas gde mu govori: Savle! Savle! Zašto me goniš?

Dan. 8:16, Mt. 25:40, Dela 22:7, Dela 23:9, 1 Kor. 8:12, 1 Kor. 12:12, Ef. 5:30

5 A on reče: Ko si Ti, Gospode? A Gospod reče: Ja sam Isus, kog ti goniš: teško ti je protivu bodila praćati se.

Mt. 25:45, Jn. 12:16, Dela 5:39, Dela 23:9, 1 Tim. 1:13

6 A on drhćući od straha reče: Gospode! Šta hoćeš da činim? I Gospod mu reče: Ustani i uđi u grad, pa će ti se kazati šta ti treba činiti.

POstavlja se pitanje kako je Pavle znao da mu se to ukazao Isus Krist a ne sejtan?Koje dokaze daje Biblija?

Molio bih da mi pojasnite?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 76
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Зато што се Павлов живот од тог тренутка потпуно преобразио - до тада је прогонио хришћане, а од тада до краја живота више није мрава згазио, него је проповедао Јеванђеље и љубав Божију, пуно страдао, трпео, праштао и на крају страдао за Христа. Тако се преобрази живот људи који упознају Бога.

"По плодовима њиховим познаћете их." (Мт 7:!6)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Зато што се Павлов живот од тог тренутка потпуно преобразио - до тада је прогонио хришћане, а од тада до краја живота више није мрава згазио, него је проповедао Јеванђеље и љубав Божију, пуно страдао, трпео, праштао и на крају страдао за Христа. Тако се преобрази живот људи који упознају Бога.

To moze i sejtan da uradi.Da kaze Pavlu da prenese kako je Isus Bog i da je umro za grijehe svih ljudi.Svjedoci ne postoje.Koji stihovi ukazuju na to da je to sve istina od Isusa?

Подели на овим сајтовима

Postoje svedoci!

Pročitaj malo živote svetaca pa ćeš videti svedoke do krvi!

A  poseti manastir Ostrog ili pitaj nekog brata muslimana ,pošto ćeš sigurno naći nekog koji je tamo bio,pa ćeš videti da se ispuniše Hristove reči da čuda koje je on učinio činiće i njegovi učenici!

Подели на овим сајтовима

To moze i sejtan da uradi.Da kaze Pavlu da prenese kako je Isus Bog i da je umro za grijehe svih ljudi.Svjedoci ne postoje.Koji stihovi ukazuju na to da je to sve istina od Isusa?

Da ,ali šejtan ne može dati čoveku snagu za tolika dobra dela i čuda i toliko trpljenje i stradanje a nadasve toliku ljubav!
Подели на овим сајтовима

Da ,ali šejtan ne može dati čoveku snagu za tolika dobra dela i čuda i toliko trpljenje i stradanje a nadasve toliku ljubav!
Pavle je imao viziju a u viziji mu moze i sejtan doci.

KOji stihovi govore tacno da je to bio Isus i kako dokazati.Nema svjedoka.A sejtan moze uzeti oblik Isusa isto tako.Pavle nije Isusa NIKAD vidio.Sejtan mu kaze da je on Isus i Pavle vjeruje u to.

Kako ne moze?

Vi kazete da je Kuran sejtanska knjiga iako ona priznaje sve poslanike koji stoje u Bibliji.

Iako stoji u Kuranu da vjerujemo u Jednog Boga,da volimo bliznje da se cuvamo sejtana

Подели на овим сајтовима

Poslanica Galan.

17 Niti iziđoh u Jerusalim k starijim apostolima od sebe nego otidoh u arapsku, i opet se vratih u Damask.

Dela 9:22

18 A posle toga na tri godine iziđoh u Jerusalim da vidim Petra, i ostadoh u njega petnaest dana.

Dela 9:22

19 Ali drugog od apostola ne videh, osim Jakova brata Gospodnjeg

Pavle nakon vizije ne ode do Apostola da s njima porazgovara.

Jer kako moze znati da je to stvarno Isus?Otisao bi i porazgovarao sa Apostolima.I vidje samo Jakova poslije

Подели на овим сајтовима

Sve to stoji u kuranu ,ne osporavam ja to samo ti kažem da je Pavlov život dokaz da je to bio Isus!

kao i životi mnogih drugih svetitelja koji su umrli u najgorim mukama i sve izdržali!

Piše   u kuranu da čovek treba da je dobar al aj mi navedi jednog muslimana koji je imao više dobrote od patrijarha Pavla!U svakoj veri čovek može da bude dobar ali samo u istinitoj veri on to može da bude do stepena da i mrtve vaskrsava!

Подели на овим сајтовима

Sve to stoji u kuranu ,ne osporavam ja to samo ti kažem da je Pavlov život dokaz da je to bio Isus!

kao i životi mnogih drugih svetitelja koji su umrli u najgorim mukama i sve izdržali!

Piše   u kuranu da čovek treba da je dobar al aj mi navedi jednog muslimana koji je imao više dobrote od patrijarha Pavla!U svakoj veri čovek može da bude dobar ali samo u istinitoj veri on to može da bude do stepena da i mrtve vaskrsava!

Odakle ti znas ko je kakav.To zna samo Allah swt.A On oprasta svim vjernicima koji se mole i koji sadaku daju i koji pozivaju na dobro.Svi ce dobiti po zasluzi.Ja nemam pravo da kazem ko je dobar.To zna samo Allah swt.

Nego zasto Pavle ne ode do Apostola?

Mozda sumnja u viziju?

Подели на овим сајтовима

Odakle ti znas ko je kakav.To zna samo Allah swt.A On oprasta svim vjernicima koji se mole i koji sadaku daju i koji pozivaju na dobro.Svi ce dobiti po zasluzi.Ja nemam pravo da kazem ko je dobar.To zna samo Allah swt.

Nego zasto Pavle ne ode do Apostola?

Mozda sumnja u viziju?

Valjda po delima znamo ko je kakav,u većini slučajeva ,a iz nekih ljudi ljubav se toliko oseća da se to ne može sakriti!
Подели на овим сајтовима

Чули су глас. Тај догађај има сведоке. Апостол Павле је и чуо и видео, а пратња је само чула глас.

Kako objasnjavas ovo?

Djela 9

7 A ljudi koji iđahu s njim stajahu i čuđahu se, jer čujahu glas a ne viđahu nikoga.

Djela 22

9 A koji behu sa mnom videše svetlost i uplašiše se; ali ne čuše glas koji mi govoraše.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...