Јелена011 Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 To nemoj da te brine. Da sam slusala roditelje, ko zna s kim bih zaglavila. To sto je on tamo neki savetnik tebi ne garantuje mir i srecu, a valjda ti je to najvaznije. Bogu fala ne brine me, samo mi je slatko. Slatko je i njoj jer joj je cerka srecna. Ne boluje od toga. On nije bio zao, podmukao i slicno, samo nismo kliknuli. Meni on nije odgovarao. To ne znaci da nekoj nece odgovarati bas takav kakav jeste. Ja to odvajam, ni sa mnom ne moze svako. Jesam teska, u svakom smislu. Ni sa mojim dragim ne moze svako. To ne znaci da su oni losi, mi dobri, nije svako za svakog. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Pa dobro, to je sasvim normalno da dvoje "ne kliknu", nista strasno i veoma cesto.. Zagledah se u tvoj potpis, koliko ima istine u tome, a nikad mi nije palo na pamet. Плутон је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Nije ni meni, prepisah od mudrijeg Kad pogledas jeste tako, lako cemo za sebe naci izgovor, dobre namere i slicno, a drugima strogo sudimo iako nismo pozvani tako da bude nego obratno. Ne znam, Juan me je naterao da porazmislim o svojim kriterijumima, odavno ne mislih na tu temu Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Na drugoj temi, žene pitaju muškarce, sam postavio isto naizgled banalano pitanje da li bi izlazile sa vidno nižim i sitnijim muškarcem, i nisam dobio neke odogovre.Pa zato što u realnosti, kako reče Juan, koliko god nešto bilo individualno, ipak je bitno.Zaključak: veličina je bitna. I da nije u suštini bitna, ipak mali kepec od 1.68 da bi osvojio njegovu "beauty" koja se krije u njegovom oku, a nalazi se na nekom uzvišenju od 1.85, ipak treba da upregne sve daleko više životne snage da bi je osvojio ili kako to već ide... Mene možda mrzelo jer sam već ranije odgovarala na to, ali ponoviću - dva moja bivša dečka su bila niža i sitnija od mene - ja imam 1.70, tako da da, 1.68 je meni očigledno potencijalno dovoljno privlačno, mada nisam o tome ni razmišljala, samo se sećam da sam ih gledala u oči naniže Jedan je bio mnogo lep i sladak, drugi ne baš, ali meni nekako privlačan i dosta pametan. Obojica muzičari. Uočavam obrazac Јелена011 and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Na drugoj temi, žene pitaju muškarce, sam postavio isto naizgled banalano pitanje da li bi izlazile sa vidno nižim i sitnijim muškarcem, i nisam dobio neke odogovre.Pa zato što u realnosti, kako reče Juan, koliko god nešto bilo individualno, ipak je bitno.Zaključak: veličina je bitna. I da nije u suštini bitna, ipak mali kepec od 1.68 da bi osvojio njegovu "beauty" koja se krije u njegovom oku, a nalazi se na nekom uzvišenju od 1.85, ipak treba da upregne sve daleko više životne snage da bi je osvojio ili kako to već ide... Већ сам негде помињао ниског Италијана који је збарио врхунску рибу из Мексика и оженио се њоме. Она се сагла на овој слици доле. Пре тога је мени мазно женску, а виши сам за главу и по. Pancakes, Плутон, Aquilius Cratus and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Већ сам негде помињао ниског Италијана који је збарио врхунску рибу из Мексика и оженио се њоме. Она се сагла на овој слици доле. Пре тога је мени мазно женску, а виши сам за главу и по. like a boss... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 Kristijano Ronaldo je 185cm ima 78kg, a nije bas zgoljav. Пилићар, пада ко да има 30kg. Ronald and Фидер је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 Пилићар, пада ко да има 30kg. Onda Lebron Dzejms, 204-5 cm, od 118 do 120 kg, odraz 110 cm Плутон је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 Onda Lebron Dzejms, 204-5 cm, od 118 do 120 kg, odraz 110 cm Leflop James? Извор Узгред, да се по'валим, и ја имам одраз негде око метар кад сам у форми. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 Leflop James? Извор Узгред, да се по'валим, и ја имам одраз негде око метар кад сам у форми. Bravo, koji ti je dohvat? http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 Bravo, koji ti je dohvat? Сад, да не претерам са хвалисањем, одраз ми је заправо негде око 90cm, ал' волим да заокружим. А дохват ми је негде око 225cm (и ја сам пилићар ко онај Роналдо, што се тиче висине). Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 Сад, да не претерам са хвалисањем, одраз ми је заправо негде око 90cm, ал' волим да заокружим. А дохват ми је негде око 225cm (и ја сам пилићар ко онај Роналдо, што се тиче висине). Nije to hvaljenje, oko 315cm, moglo bi se to popraviti vrlo brzo na 330cm. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 Nije to hvaljenje, oko 315cm, moglo bi se to popraviti vrlo brzo na 330cm. Не би, већ је „поправљано“ , можда још само пар центиметара изнад тих 315. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 I ona se udala za njega zato što je bogat, visok, lep, zdrav ... http://www.pravmir.ru/dtsp-i-lyubov-vyacheslav-nashel-zhenu-posle-publikatsii-pravmira/ Bokisha, Драшко and Maslacak_ је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 2, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 Zaboravila si jednu ključnu stvar: ta devojka sigurno nije iz Srbije. Šta misliš da li bi neka lepotica iz Srbije uradila tako nešto? Nikad. Ovde žene neće ni prosečnog muškarca, a kamoli hendikepiranog, pa još u tom stepenu. Е, ајде сад стварно олади мало, претерао си!Мој ујак је остао непокретан после тешке саобраћајке. Девојка у тада раним двадесетим и 15 година млађа од њега је остала с њим и још је с њим. DankaM, Плутон, Баба and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука