Баба Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Pa ta mogućnost je trn u oku ovim srednjovjeovnim vitezovima koja očekuje ostvarenje proročanstava staraca srpskih, tipa Tadej, Tarabići i ostali. Па то ће се десити и већ пола тога се десило. Нису то средњевековни пророци него савремени српски а не неки фенси Нострадамус који је писао закукуљено сад да васкрсне ни сам не би знао да протолмачи. Ови наши су говорили разговетно, разумљиво, све вако: Мила ће да рокну његови, Црна Гора ће да пропане, Срби ће да награишу, али ће на крају ипак изаћи као победници, после тога више нико никад неће помињати ни Мила ни Црногорце ко да никад нису ни постојали. Де мајке ти реци ми какав је то чоек Црногорац који нема осећај за средњевековно витештво? Шта је то леба ти? Јел то чоек? Јел може бити? Како се уопште може звати Црногорцем? Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Kome zakoni leže u topuzi tragovi mu smrde nečovještvom kaza taj slobodoumni pjesnik.Pa sad ja tebe pitam el NATO-u tragovi smrde nečovještvom? Ма јок то је фактор стабилности и мира у свету и прогреса дакако. Рецимо зна се да тамо где дођу НАТО базе локална економија процвета. Дилери добију ново тржиште, кафане раде 24 сата, девојке све добију запослење и плату у девизама, истина ретко која се уда , а још ређе оде за Америку ал посо је посо, напредак је то, не знаш ти. Плутон, zuti car and arizan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Pa ta mogućnost je trn u oku ovim srednjovjeovnim vitezovima koja očekuje ostvarenje proročanstava staraca srpskih, tipa Tadej, Tarabići i ostali. Pa meni nije jasno jesu li to sad svi u Srbiji dislektici, ne razumiju pročitanom textu u novinama? Kad tamo piše da je Dačić sa Stoltenbergom dogovorio i utanačio da bombardovanje od prije 16 godina uopšte neće biti na smetnju buduće saradnje, partnerstva i povezivanja sa NATOM, oni to razumiju kako? Šta razumiju da se time reklo ili reći htjelo? Da će od NATO dobiti balone za djecu na aero smotri NATO aviona u Beogradu i da će sve ostati na balonima, bombonima ili lizalama i šećernoj vati? Ili eventualno zastavicama, šalovima i majcama? Hajd da su to izjavili jednom pa na jedno uho ušlo a na drugo izašlo, već po ne znam koliko puta je to bilo u posljednjih 5-6 godina. Čak i mi ovdje u Češkoj imamo trag o svemu tome svuda kud se okreneš. A svugdje piše to sve u dlaku sto. https://www.youtube.com/results?search_query=dni+nato+ostrava+2015 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 А ни ово није тачно. Није Његош СЛАВИО убијање потурица него је оплакивао народну поделу. Да је сад којим случајем жив писао би песму : Истрага милогораца и опет би ламентирао над судбом народа и поделом а не би славио то. То ови на западу не могу да сконтају јер су монофазни, то само ми трофазни контамо. Плутон, 3006, Јефимија Крунић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Kome zakoni leže u topuzi tragovi mu smrde nečovještvom kaza taj slobodoumni pjesnik.Pa sad ja tebe pitam el NATO-u tragovi smrde nečovještvom? Idi u neku srspsku kafanicu, natoči rakije, pa nakon određenog vremena ovako malo pjesnički fantaziraj o NATO-u. A NATO je trenutno jedna velika realnost moderne civilizacije, i svako ko je protiv nje je jednostavno anti-civlizacijski nastrojen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Pa meni nije jasno jesu loi to sad svi u Srbiji dislektici, ne razumiju pročitanom textu u novinama, kad tamo piše da je Dačić sa Stoltenbergom dogovorio i utanačio da bombardovanje od prije 16 godina uopšte neće biti na smetnju buduće saradnje, partnerstva i povezivanja sa NATOM, oni to razumiju kako? Da će od NATO dobiti balone za djecu na aero smotri NATO aviona u Beogradiu i da će sve ostati na balonima, bombonima ili lizalama i šećernoj vati? Ili eventualno zastavicama, šalovima i majcama? https://www.youtube.com/results?search_query=dni+nato+ostrava+2015 Pa držimo neprijatelje blizu.Što tebe to čudi kao pokatoličenog Srbina? Zayron and Баба је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Pa meni nije jasno jesu loi to sad svi u Srbiji dislektici, ne razumiju pročitanom textu u novinama, kad tamo piše da je Dačić sa Stoltenbergom dogovorio i utanačio da bombardovanje od prije 16 godina uopšte neće biti na smetnju buduće saradnje, partnerstva i povezivanja sa NATOM, oni to razumiju kako? Da će od NATO dobiti balone za djecu na aero smotri NATO aviona u Beogradiu i da će sve ostati na balonima, bombonima ili lizalama i šećernoj vati? Ili eventualno zastavicama, šalovima i majcama? https://www.youtube.com/results?search_query=dni+nato+ostrava+2015 Заки зашто какиш? Народ то разуме овако: Турака је много Срба је мало, власт тако мора али вала ми јок. А на крају ни власт није морала да доведе Путина у Бг па га доведе. Мислиш да су се НАТО-исти обрадовали томе? Мислиш да после доласка Путина СтолеБрег више не види никакву препреку сарадњи Србије са НАТО? Доветите га ви у Чешку, чик! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Idi u neku srspsku kafanicu, natoči rakije, pa nakon određenog vremena ovako malo pjesnički fantaziraj o NATO-u. A NATO je trenutno jedna velika realnost moderne civilizacije. To je isto rekao i Hristos za đavola. Баба and Војвода7 је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 A šta se podrazumijeva pod "ne želi da ima ništa sa Rusijom" , prosvijetli nas. Тешко ћу те просвијетлити. Хајде реци ми зашто се улази у НАТО? Мислиш ли да тамо има неких игранки? Баба and Кратос је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 A NATO je trenutno jedna velika realnost moderne civilizacije, i svako ko je protiv nje je jednostavno anti-civlizacijski nastrojen. То је тачно( Оно после запете је будалаштина). Али и Русија+Кина такође. И у Другом светском рату је бивало ликова тако попут тебе који су говорили: Хитлер је једна реалност модерне цивилизације, чак и код нас Србова је било таквијех, па су исто тако говорили да су Руси антицивилизацијски настројени( а ово је иначе енглеска поштапалица). Milan Nikolic, Плутон, Кратос and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Ја разумем зашто Заки не одустаје од спамовања, то му је у крви, човек просто тако функционише. Али ми није јасан овај Панкреас сем ако и он није спамер. RYLAH, Milan Nikolic and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Pa držimo neprijatelje blizu.Što tebe to čudi kao pokatoličenog Srbina? Da, ako neprijatelja ne možeš pobijedit pridruži mu se, čuo sam već za to opravoslavljeni Moravane, ahahahaha. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Тешко ћу те просвијетлити. Хајде реци ми зашто се улази у НАТО? Мислиш ли да тамо има неких игранки? Ima samo jedna igranka,ići će milogorci da ratuju za interes globalnih korporacija.A pankreas će da živi u tripu da oni brane neke šatro-.gistro civlizacijske vrednosti.To je banana koju gutaju svi globalistički primati. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Da, ako neprijatelja ne možeš pobijedit pridruži mu se, čuo sam već za to opravoslavljeni Moravane, ahahahaha. Тако ћете ви сви постати Швабе. Доће вама судетски Немци поново али овај пут до Прага. А после прага се код нас Србова рачуна да су ти заузели кућу. Јефимија Крунић and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Laku noć. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука