Jump to content

Мило Ђукановић - готов је?!

Оцени ову тему

Зосима

Препоручена порука

Plašim se da će montenegrinčići pre toga da zarate međusobno.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Нисе згоред присетити се Достојевског, како га се лепо сетио Матија кад га упиташе:

* Како тумачите то што је западни свет опет љут на Русију?

– За нас ће можда бити занимљивије да наведем неколико реченица из „Пишчевих записа“ Достојевског: „По мом унутрашњем убеђењу, Русија неће имати таквих мрзилаца, клеветника, па чак и непријатеља, као што ће бити та словенска племена, чим их Русија ослободи, а Европа пристане да их прими за ослобођене. Сем тога почеће о Турцима да говоре са већим поштовањем него о Русији… Русија треба озбиљно да се припреми за то да ће сви ти ослобођени Словени са заносом појурити у Европу, заразиће се до губљења своје личности европским формама… Између себе те земљице ће се вечито свађати, вечито једна другој завидети и једне против друге интригирати. Разуме се, у тренутку неког озбиљнијег зла сви они ће се Русима обраћати за помоћ…“ Толико за ову прилику.

Штоћерећи, и овај палачинкасти Милогорац ће се Русима обраћати за помооооћћћћћћћћ, кад, као што мудро Жељко рече, дође до кусурања...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Нисе згоред присетити се Достојевског, како га се лепо сетио Матија кад га упиташе:

* Како тумачите то што је западни свет опет љут на Русију?

– За нас ће можда бити занимљивије да наведем неколико реченица из „Пишчевих записа“ Достојевског: „По мом унутрашњем убеђењу, Русија неће имати таквих мрзилаца, клеветника, па чак и непријатеља, као што ће бити та словенска племена, чим их Русија ослободи, а Европа пристане да их прими за ослобођене. Сем тога почеће о Турцима да говоре са већим поштовањем него о Русији… Русија треба озбиљно да се припреми за то да ће сви ти ослобођени Словени са заносом појурити у Европу, заразиће се до губљења своје личности европским формама… Између себе те земљице ће се вечито свађати, вечито једна другој завидети и једне против друге интригирати. Разуме се, у тренутку неког озбиљнијег зла сви они ће се Русима обраћати за помоћ…“ Толико за ову прилику.

Штоћерећи, и овај палачинкасти Милогорац ће се Русима обраћати за помооооћћћћћћћћ  кад дође до кусурања...

Molitva za laku noć prosečnog sprskog domaćina...domaćice klimaju glavom, pretpostavljam. :))

Подели на овим сајтовима

@,

ал` штета...а лепо му је мајка говорила "не излази напоље са мокром косом, упалу мозга ћеш да добијеш"...:)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

@@Pancakes,

Три поена и усмена опомена. Ако не престанеш са сипањем отрова по апсолутно свим темама, следећа мера је одобравање порука. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

@,

ал` штета...а лепо му је мајка говорила "не излази напоље са мокром косом, упалу мозга ћеш да добијеш"... :)

Bukovski u potpisu, kosovka đevojka u srcu...i brižna Snežana na forumu....ne brigaj za moj mozgić...ti si hrišćanka (valjda), znaš ko ti je glava. :D  

Подели на овим сајтовима

Vodi računa, taj će ti biti ministar finansija, ekonomije, ili guverner, tako da bih ja na tvom mestu pazio šta pričam, ima ovde nekih neulogovanih koji pomno prate tvoj nastup ;)

можда баш Палачинка покушава да се запосли, на примјер као савјетник прешједника, или барем министра, па волонтира да га запазе :)

Подели на овим сајтовима

@@Pancakes,

Три поена и усмена опомена. Ако не престанеш са сипањем отрова по апсолутно свим темама, следећа мера је одобравање порука.

јао нека га, таман мало живнуо форум :)

Подели на овим сајтовима

''....ne brigaj za moj mozgić''

Како оно рече Митрополит Амфилохије, кривомозгитис је прелазна болест Милогораца из Милограда... dobar decko

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

@@Pancakes, aj poslušaj, idi malo odposti, probaj sa molitvom, eto sutra i sv. Petke, i mani politiku, naročito tu lidersku, odvaja te od ljudi, takvi k'o Milo budu pa prođu a jaz sa ljudima ostane. Znaš i sam da takve stvari ne valjaju.

Ovo odposti i sjutra će sv.Petka ima smisla...jer treba śutra na 5-6 slava poć ispoštovat domaćine i domaćice trbuhom ako ničim drugim : P

Подели на овим сајтовима

Ja sam iz Crne Gore, nemojte se primati na ove komunisticke zabokracine sto pise Milov pionir Pancakes, najvjerovatnije da on ima direktnu korist od diktatora Djukanovica cim ga ovoliko brani. Ne hvalim ja opoziciju, znam kakvi su ljudi, ali hvaliti tiranina je totalno pomracenje uma, mada kod kominisista u CG nije nikad ni bilo drugacije, oni obozavaju vodje.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...