feeble Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 Nadam se samo da nece napraviti ovakav gif sa onim nepomenikom sto radi 25 sati dnevno. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 Ja u Dobrog još verujem. Драшко and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 Хебига ја сам шваба, одма размишљам шта даље чинити Питање је шта ће у даљем периоду да раде Амери, на КиМ су дуже него у Авганистану. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 Jedan, da ne budem grub, "zanimljiv" komentar A sto mi treba da budemo srecni zbog ovoga ? Sta nam ovo donosi ? Izvinjavam se ako me neki nece razumeti, ali nezaposlen sam, zivim kod roditelja i bez nade da cu se zaposliti na posten nacin.(ozbiljno, 9. novembar 2015 14:22) # Link komentara Preporučujem (+263) Ne preporučujem (-387) Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 Jedan, da ne budem grub, "zanimljiv" komentar Тај је екстра у поређењу са овим: Вероватно би могло да се напише пар дисертација из психологије о ова два реда... коЖељ њацИ , feeble, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 Ovde je Željko pokazao najviše mudrosti, jer želi da iskoristi odličnu vodu za lobiranje, nepriznavanja samostalnosti takozvanog Kosova. Sada već imamo sjajnih i dobrih argumenata, da se ne dopusti stvaranje jedne male, nepotrebne i mafijaške države na samoj granici Evrope. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 https://lh5.googleusercontent.com/-5fDBYF6r1Ak/VgvuBa385jI/AAAAAAAAvFU/ZoYgnMJn_YQ/w461-h471-no/image+%283%29.gif Човек Жоја, коЖељ њацИ , Зосима and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 https://www.facebook.com/The.Russian.Federation/photos/a.10150574453068539.389556.12795478538/10154695571588539/?type=3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 Тај је екстра у поређењу са овим: Вероватно би могло да се напише пар дисертација из психологије о ова два реда... И онда оде у Индију и диви се Таџ Махалу Човек Жоја, Јефимија Крунић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 Значи Амери су заслужили сву ону земљу што отеше Индијанцима? Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 Kukova Ostrva, Salomonska Ostrva, мој мој мој мој Плутон је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 http://www.radiokim.net/vesti/hronika/zapaljena-kuca-u-povratnickom-selu-kod-peci.html "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 То питање треба поставити за рецимо 100-200 дина кад Ујку преплаве афро-хиспано народи. Негде сам скоро чит'о, не знам колико је тачно, да је хиспано други језик у УСА, не могу да се сетим у којем проценту ал није мало. Значи поента је у губљењу и повратку. Руку на срце и нисмо се прославили у управљању Косовом у 20. веку, пуштали смо да га сви јашу. Што не значи да смо само ми одговорни (криви). Само се нисмо адекватно поставили, па је насилник то искористио. Vidis kako ti dobro razmisljas. Ove mesavine koje si naveo sve mi se cini da idu na crveno, kad se sve to pomesa i postane, o5 indijanci. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Узгред, ја очекујем притиске и насиље над Србима на КиМ после овога. То је стари опробан рецепт. Ни цркве ни манастири неће бити поштеђени, ма колико тако нешто не би ишло на руку Тачију и осталој багри. Имају они своју опозицију која 2% не шљиви шта причају ови у Приштини. Како сам разумео ту албанску политичку ситуацију на КиМ, пре свега захваљујући оцу Сави, све ми се више чини да ови из власти скроз држе опозицију. Кад треба да спроведу било шта из Брисела - оп, одма' нереди, било на улицама, било у институцијама. И онда ови као шта ћемо ми ту сад, видите ову стоку у опозицији, због њих Срби и неалбанци не могу да остваре своја права, нисмо ми криви... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Ima logike, to je neka vrsta pritiska, to zastrašivanje i nasilje, pa onda da bi kao smirili to nezadovoljstvo oni im ispune zahteve. Otprilike ko malo dete kad mu ne kupe igračku pa kad mu kupe ono se smiri. Samo što ovde dete hoće sve skuplju i skulju igračku. Ma, mi imamo problem što je u pitanju jedna plemensko-klanovska mafijaška banda, zapravo sa njima imamo posla. Mi smo i ranije te albanske polit. lidere nasankavali, ali ovo sve vuku krimosi. Американци су КиМ осудили на нови ратни сукоб који ће се вероватно догодити убрзо након повлачења НАТО трупа. Надам се да ће тад Срби и Албанци имати неке нормалније лидере који би то спречили, ал' сви знамо да су шансе за то минималне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука