Jump to content

Предлог за пријем Косова у УНЕСКО уврштен у дневни ред

Оцени ову тему

Препоручена порука

Jedan, da ne budem grub, "zanimljiv" komentar

A sto mi treba da budemo srecni zbog ovoga ? 

Sta nam ovo donosi ? 

Izvinjavam se ako me neki nece razumeti, ali nezaposlen sam, zivim kod roditelja i bez nade da cu se zaposliti na posten nacin.
(ozbiljno9. novembar 2015 14:22

# Link komentara

Подели на овим сајтовима

Jedan, da ne budem grub, "zanimljiv" komentar

Тај је екстра у поређењу са овим:

svet_zpsu4lgto2r.jpg

Вероватно би могло да се напише пар дисертација из психологије о ова два реда...

Подели на овим сајтовима

Ovde je Željko pokazao najviše mudrosti, jer želi da iskoristi odličnu vodu za lobiranje, nepriznavanja samostalnosti takozvanog Kosova.

Sada već imamo sjajnih i dobrih argumenata, da se ne dopusti stvaranje jedne male, nepotrebne i mafijaške države na samoj granici Evrope.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Тај је екстра у поређењу са овим:

svet_zpsu4lgto2r.jpg

Вероватно би могло да се напише пар дисертација из психологије о ова два реда...

И онда оде у Индију и диви се Таџ Махалу

Подели на овим сајтовима

Kukova Ostrva, Salomonska Ostrva,
мој мој мој мој  

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

То питање треба поставити за рецимо 100-200 дина кад Ујку преплаве афро-хиспано народи. Негде сам скоро чит'о, не знам колико је тачно, да је хиспано други језик у УСА, не могу да се сетим у којем проценту ал није мало. Значи поента је у губљењу и повратку. Руку на срце и нисмо се прославили у управљању Косовом у 20. веку, пуштали смо да га сви јашу. Што не значи да смо само ми одговорни (криви). Само се нисмо адекватно поставили, па је насилник то искористио. 

Vidis kako ti dobro razmisljas. Ove mesavine koje si naveo sve mi se cini da idu na crveno, kad se sve to pomesa i postane, o5 indijanci.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Узгред, ја очекујем притиске и насиље над Србима на КиМ после овога. То је стари опробан рецепт. Ни цркве ни манастири неће бити поштеђени, ма колико тако нешто не би ишло на руку Тачију и осталој багри. Имају они своју опозицију која 2% не шљиви шта причају ови у Приштини.

Како сам разумео ту албанску политичку ситуацију на КиМ, пре свега захваљујући оцу Сави, све ми се више чини да ови из власти скроз држе опозицију. Кад треба да спроведу било шта из Брисела - оп, одма' нереди, било на улицама, било у институцијама. И онда ови као шта ћемо ми ту сад, видите ову стоку у опозицији, због њих Срби и неалбанци не могу да остваре своја права, нисмо ми криви...

Подели на овим сајтовима

Ima logike, to je neka vrsta pritiska, to zastrašivanje i nasilje, pa onda da bi kao smirili to nezadovoljstvo oni im ispune zahteve. Otprilike ko malo dete kad mu ne kupe igračku pa kad mu  kupe ono se smiri. Samo što ovde dete hoće sve skuplju i skulju igračku. Ma, mi imamo problem što je u pitanju jedna plemensko-klanovska mafijaška banda, zapravo sa njima imamo posla. Mi smo i ranije te albanske polit. lidere nasankavali, ali ovo sve vuku krimosi.

Американци су КиМ осудили на нови ратни сукоб који ће се вероватно догодити убрзо након повлачења НАТО трупа. Надам се да ће тад Срби и Албанци имати неке нормалније лидере који би то спречили, ал' сви знамо да су шансе за то минималне.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...