Драгана Милошевић Написано Октобар 9, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2015 Пре свега сам се обрадовала што је храм посвећен Претечи. Мени је увек мало таквих храмова. Надам се да ме разумете. Volim_Sina_Bozjeg and Ламех је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2015 И? Да л` је у порти будуће грађевине предвиђено место за макету хеликоптера Ми-8? Мсм, ако неко из Кш има да сведочи?! Дакле, има ли места за остатке хеликоптера? ж.................................. Nije predvidjeno... sve je predvidjeno vec prilikom izbora vojnicke profesije ... Rizici, vrsta posla, spremnost da se da zivot za otadzbinu, sunarodnike .. To je sve deo vojnickog poziva i taj poziv ne uziva ugled bez razliga medju ljudima vec upravo zbog ovih stvari. Izbor vojnika nije strikanje i heklanje na poselu vec upravo i na zalost i smrt. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Октобар 9, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2015 Питање г. Гашића није црквено питање. Он није верујући човек. Питања везана за њега су политичко - правне природе. Право питање је упућено Крушевљанима. Зашто преспававају рушилачку транзицију, која траје ли траје. Крушевац ће за пар година бити Потемкинова варош ако се овако настави. А главно питање је упућено и нама, црквеним људима. Како се до сада не уморисмо од површног, банкетски оптимистичног хришћанства. Није патријарх крив, он дела по мери своје еклисиологије. Ми сами постасмо испражњени од чежње, глади и жеђи за дубљом, узбудљивијом али и рањивијом стварношћу. И зато све остаде на нивоу фасада и маркетинга. Јер нико нам није крив што нисмо приметили да су се ствари у духовној стварности одавно покренуле даље, ка најдубљој Стварности. И нико нам није крив што и даље чезнемо и хранимо се само прежваканом храном. Млаком и бљутавом. Ламех је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 9, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2015 Ja sam cula da je Gasic dobar covek.Obican covek . A ako je novac "prljav" zasto je Crkva gradjena ? To nije pitanje kojim je trebao da se bavi ministar.Kako je doslo do pada helikoptera,mi ne znamo,niko to nije zeleo,ali se to desilo.Ko se usudjuje da sudi?Koliko puta je mogla da vam se desi saobracajna nesreca,pa da greskom usmrtite svoje najmladje i najsladje dete,sina,posle 3 cerke...ne moze da se kaze da je vozac ubica,on je nesrecnik...covek koji ne moze da nadje mir i pokoj,pa ako je Crkva pokajnica,neka je...meni ne smeta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 9, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2015 Kako je doslo do pada helikoptera,mi ne znamo,niko to nije zeleo,ali se to desilo.Ko se usudjuje da sudi?Koliko puta je mogla da vam se desi saobracajna nesreca,pa da greskom usmrtite svoje najmladje i najsladje dete,sina,posle 3 cerke...ne moze da se kaze da je vozac ubica,on je nesrecnik...covek koji ne moze da nadje mir i pokoj,pa ako je Crkva pokajnica,neka je...meni ne smeta. Strucnim ljudima je jasno i znaju ako mi ne znamo. Ako nekog uzimas u odbranu što je samo po sebi savršeno, moraš malo i da preispitaš sebe da li si utemeljena i imas dobru percepciju i jasnu sliku za tvoj podvig. Ministar Gašić nije dovoljno obrazovan i niko ga nije krivio da je namerno uradio sve da se helikopter sruši. Ali je jasno stavljeno do znanja da se takva nestručnost ne može održati bez žrtava. Danas je to bio helikopter, ja neću ni da sanjam draga moja sestro, kako nam stoji slika u domenu državne vojne bezbednosti i njenih operativaca i na kraju krajeva vojnog štaba ali se plašim subjektivno, to moram da napomenem, da nas sada može neko pregaziti i bez klasičnog ratnog pohoda, jer bi on bio samo formalnost kao što je bio ulazak nacista u francusku ili u zagreb. Dakle niko ovom coveku ne nameće da je proročunato hladni zlotvor ali to ne znači da nije odgovoran. danas 7 žrtava a sutra cela zemlja. No, plašim se da ću ispasti smešan, jer nemam keramičarki zanat i dobru pitku priču, koja nije zahtevna za goloruki narod. Плутон, NemanjaVa and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 9, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2015 Ja sam cula da je Gasic dobar covek.Obican covek . A ako je novac "prljav" zasto je Crkva gradjena ? To nije pitanje kojim je trebao da se bavi ministar.Kako je doslo do pada helikoptera,mi ne znamo,niko to nije zeleo,ali se to desilo.Ko se usudjuje da sudi?Koliko puta je mogla da vam se desi saobracajna nesreca,pa da greskom usmrtite svoje najmladje i najsladje dete,sina,posle 3 cerke...ne moze da se kaze da je vozac ubica,on je nesrecnik...covek koji ne moze da nadje mir i pokoj,pa ako je Crkva pokajnica,neka je...meni ne smeta. Ако се напијеш ко летва и ставиш децу у ауто с тобом и слетиш у неки јарак, а они настрадају, ти ниси крив. Десило се, погреши чо'ек. Ако имаш дете које је тек проходало и не држиш га за руку док идеш улицом, а оно истрчи на пут пред ауто, како ти можеш да будеш крив? Ако се играш са пиштољем и упериш га у неког поред себе, а он случајно опали, како ти можеш да будеш крив за смрт тог поред? Знаш шта је још горе? Да нпр. тај несрећни родитељ окриви дете, да каже да је оно криво јер се напило па истрчало на улицу. Ал' нема везе, то је ионако само несрећа, нико није желео да се то деси. Да л' се Гашић каје, не знам, Бог зна. Ако се каје, боље му је да пре свега поднесе оставку са једне изузетно одговорне функције како не би још неко настрадао и да врати отето па ако му остане, нек му и храм буде покајница. Не дао Бог, што каже Марко, да се закухта нека тензија са Албанијом или Хрватском нпр. јер због таквог човека могу да настрадају хиљаде и хиљаде. То није несрећа, зна се тачно ко је одговоран. NemanjaVa and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 9, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2015 Ne citam misli...Ali je jasno da niko nije namerno srusio letelicu,desilo se nesto,to nesto nije moglo da se spreci...Razumete me ? Navela sam banalan primer,evo jos banalniji...Pecem palacinke,hocu da impresioniram publiku okretanjem poslastice u vazduhu...Palacinka se zalepi,zalaja pas,ruka mi se cimnu,palacinka pade na pod,spustas tiganj na musemu,ona se istopi...Pod je prljav,pun fleka,musema unakazena,ti si ispao smesan...Nije namerno.Prastajte za ovo pisanije...zurim.Laku noc. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2015 Ministar Gašić nije dovoljno obrazovan i niko ga nije krivio da je namerno uradio sve da se helikopter sruši. Ali jesu ogovorni svi koji su lagali da je gasic ili bilo ko odgovoran za nesrecu koja se desila. I oni koji i dalje lazu i klevecu bestidno coveka bez krivice. E to je prava sramora za svakoga ko hoda na dve noge. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 10, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2015 Можда је ово његова Покајница!? Case closed. Само што мислим да Бог не прихвата мито... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 10, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2015 Ali jesu ogovorni svi koji su lagali da je gasic ili bilo ko odgovoran za nesrecu koja se desila. I oni koji i dalje lazu i klevecu bestidno coveka bez krivice. E to je prava sramora za svakoga ko hoda na dve noge. Eto samo nesto da lupis i ostanes ziv. Nista drugo nije ovaj tvoj post. Necu na dugo i siroko, donecu ti smao nekoliko cinjenica. Dakle u akciju spasavanja ove nesretne bebe su se prvi ukljucili ministri, jer je veliki vodja to odmah trazio od njih. Dakle trazio je od svojih ministra akciju, koju je iz svog pomracenog uma spasioca (setimo se snega i njegovo spasavanje deteta, koje je oteo iz ruke profesionalnog spasioca, koji je pri tom bio prikladno obucen za tu priliku, kako i dolikuje profesionalnom licu. Ta garderoba spasioca, mora da omoguci punu sigurnost coveku kojeg spasioc i spasava. Dakle u najlon carapama i banketskim cipelama, koje su pri tom klizave kao klizaljke na onom terenu, predsednik vlade otima dete iz ruku profesionalaca i posrce na svakom drugom koraku. Setimo se poplava, kako objasnjava generalu pavkovicu, sta je vandredna situacija i upucuje preofesionaca, sta treba uraditi itd...its.... Dakle spasioc je odmah zvap svoje ministre i izlozio im plan akcije u smislu komande. Buduci da nas ministar vojni nema nikakve veze sa vojskom, osim ako nije dryavni bezbednjak pokriven drzavnom funkcijom, dakle taj ministar koji pojma nema, je u sadejstvu sa ministarom loncarom trazio spasavanje i lokaciju koja je prigodna za to. Seticemo se zacudjujuceg glasa vojnog pilota, kad je cuo da je lokacija za sletanje pomerena iako je pre poletanja bilo vrlo profesionalno dogovoreno, da je upravo zbog vremenskih uslova najbezbednije mesto sletanja vojni aerodrom. Peru se organizatori spasavanja i okrivljuju pilota i kontrolora leta, ali svi vidimo iz orginal snimka izmedju kontrolora leta i vojnog pilota, jednu vrstu nerazumevanja i sliovanja komande, gde helikopter mora da sleti. Ponavljam ovo MORA. Kontrolor leta je bio uporan i uporan a nije glup cim je na tom mestu, jer je imao pritisak iz ministarstva. Ovo su cinjenice. Da, istina je da su kontrolor leta i vojni pilot krivi za nesrecu ako se sakriva pritisak i silovanje te nenormalno bezobrazne akcije spasavanja. Da je ministar Gašić imao imalo osnove u poznavanju bilo kakve vojne veštine, makar osnove, onda on nikada niti zbog koga, miti zbog cega, ne bi menjao najsigurniji plan leta, koji je dogovoren uzimajuci u obzir vremenske neprilike tog dana. Eto toliko od mene, pa nek Bog sudi, jer ja bi ministra Gašića zatvorio u kućni pritvor i oduzeo mu pravo javnog rada u bilo kom obliku. Плутон, Милан Ракић and NemanjaVa је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 10, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2015 ? Navela sam banalan primer,evo jos banalniji...Pecem palacinke,hocu da impresioniram publiku okretanjem poslastice u vazduhu...Palacinka se zalepi,zalaja pas,ruka mi se cimnu,palacinka pade na pod,spustas tiganj na musemu,ona se istopi...Pod je prljav,pun fleka,musema unakazena,ti si ispao smesan...Nije namerno.Prastajte za ovo pisanije...zurim.Laku noc. E sad uzmi pa ispeci 7 takvih palačinki. Nemoj više molim te i ovo što reagujem ovako je ponižavajuće. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 10, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2015 Ne znam VSB.Ne vodimo mi istragu slucaja,nemamo uvid u sve detalje,mogucnosti i predpostavke,svi gresimo,necija nepaznja moze nekoga da kosta zivota,ili da nekoga unakazi za ceo zivot,a cesto se stavljamo u poziciju da sve znamo,ja prva...Ne zelim vise da pisem nekakve naivne i ishitrene komentare.Sta je bilo,bilo je... Ne zelim da gubim mir i da upadam neka moralisanja...Ima milion paralela,ali sada nemam ni vremena,a ni zivaca,kao ni interneta za takva praznoslovlja. Ko od nas nema ni jedan greh? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Још један орден, ако може. После се чудимо кад таблоиди пљују Цркву. Џуманџи and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Sad se pitam, da li je neko prisustvovao dogadjaju kad je SPC dodelila orden ministru Gašiću? Zanima me da li je tom prilikom Gaši' lako kleknuo? Плутон је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Sad se pitam, da li je neko prisustvovao dogadjaju kad je SPC dodelila orden ministru Gašiću? Zanima me da li je tom prilikom Gaši' lako kleknuo? Знаш како, ипак је он дао новац (зли језици би додали и „украден“) за изградњу храма, тамо ће сутра моћи да иду сви они које је Црква отерала његовим одликовањем. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука