Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2015 Ko je ovde osim vas dve spomenuo nasilno dovodjenje i ostavljanje u manastiru coveka koji je u takvoj fazi da mu je neophodna hospitalizacija? Prosto ne razumem. evo tjutim vec 45 sekundi i opet ne razumem. Galija је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2015 Па мог оца духовног је један тако пре неких 20 година,избо на смрт,малтене.Пружио му и уточиште и духовно укрепио и овај га избо,једва човек остао жив....не играјте се са оваквим стварима. Ako moze malo blize taj dogadjaj, ja sam za ubod nozem cuo da je u pitanju bio narkoman. Sveti Jovan sangajski, nije mislio da su samo lekovi dovoljni psihickim bolesnicima. On ih se barem nagledao i naljubio kao svoju malu bracu. Galija је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2015 Ја сам само скренула пажњу ако је у питању тешка душевна болест,да није за манастир. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2015 Ako moze malo blize taj dogadjaj, ja sam za ubod nozem cuo da je u pitanju bio narkoman. Sveti Jovan sangajski, nije mislio da su samo lekovi dovoljni psihickim bolesnicima. On ih se barem nagledao i naljubio kao svoju malu bracu. Био је у питању душевно болестан човек,био је и наркоман.Уништио је човека телесно за цео живот. Мислим да све има своје.Свети Јован Шангајски није био игуман неког манастира нити је имао ту врсту одговорности,не треба то мешати. Питам се,какав би став о томе имао отац Емилијан? Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2015 Био је у питању душевно болестан човек,био је и наркоман.Уништио је човека телесно за цео живот. Мислим да све има своје.Свети Јован Шангајски није био игуман неког манастира нити је имао ту врсту одговорности,не треба то мешати. Питам се,какав би став о томе имао отац Емилијан? Dakle ipak narkoman. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2015 Sveti Jovan sangajski, nije mislio da su samo lekovi dovoljni psihickim bolesnicima. On ih se barem nagledao i naljubio kao svoju malu bracu. Ne vjerujem da i sami ljekari misle da su psihičkim bolesncima samo ljekovi potrebni.Shvataju oni problem mnogo šire. Драгана Милошевић, Galija and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2015 Dakle ipak narkoman. Био је и једно и друго и велика је ту разлика,ипак. Пуна их је и Цркна Река,па не избодоше оца Дејана...дакле,разлика је. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2015 Ne vjerujem da i sami ljekari misle da su psihičkim bolesncima samo ljekovi potrebni.Shvataju oni problem mnogo šire. Eto vidis. Oni lepo u poboljsanju puste coveka iz bolnice i nadaju se sto brze povratku u jedno kontrolisano stanje. A to kontrolisano stanje, pogotovo moze da spuca pacijenta u sred manastira a ne samo u svojoj kuci sa 10 kafa dnevno i sa dve kutije cigareta. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2015 Био је и једно и друго и велика је ту разлика,ипак. Пуна их је и Цркна Река,па не избодоше оца Дејана...дакле,разлика је. Ajde kad si tako namerena, da vidimo gde je neki psihicki pacijent sekao glave po manastirima a da nije bio i narkoman? Dakle moze li primer, nekog ko je bio samo psihicki pacijent a ne ujedno i narkoman, kad me vec ovako lepo mucis? Jedan primer i povlacim se sa diskusije. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2015 Далеко од тога да психијатри и п.болнице имају решења.Они држе ствари под контролом лековима,углавном,нисмо ми много напредовали у тој области,али ипак,тежак болесник мора да прође одређену терапију,па тек онда да се мисли о неком боравку у манастиру. Ми смо имали искуства са шизофреничарима и то леченим...није ми било пријатно искуство.Потребно је много љубави и трпљења. Треба што више водити те људе на разне молебне и јелеоосвећења. Galija је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2015 Ajde kad si tako namerena, da vidimo gde je neki psihicki pacijent sekao glave po manastirima a da nije bio i narkoman? Dakle moze li primer, nekog ko je bio samo psihicki pacijent a ne ujedno i narkoman, kad me vec ovako lepo mucis? Jedan primer i povlacim se sa diskusije. Јел био наркоман онај несретник што закла тројицу монаха у Оптини? Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2015 Јел био наркоман онај несретник што закла тројицу монаха у Оптини? Sada malo i edukacije sestro. Manastir je za sve ljude, ne samo zbog monaha koji ih docekuju vec i zbog blagodati Bozje koje nosi takvo mesto vec samo po sebi. Da te potsetim jos jednom, procentualno ima manje ubica koji imaju psihicko obolenje od onih koji su zdravi. Samim tim psihicki oboleli ljudi su manje opasni od onih koji nisu korisnici psihijatrijskih usluga i nemoj da plasis vise ovaj narod. Blagodat manastira i manastirskog zivota je rezervisana samo za ove koji piju po cetvrtinu bensedina i ne vise od toga. Jevandjelije po makrini 11.09. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2015 Blagodat manastira i manastirskog zivota je rezervisana samo za ove koji piju po cetvrtinu bensedina i ne vise od toga. Jevandjelije po makrini 11.09. Аааахахахаха падох са столице... Galija, Volim_Sina_Bozjeg and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2015 Sada malo i edukacije sestro. Manastir je za sve ljude, ne samo zbog monaha koji ih docekuju vec i zbog blagodati Bozje koje nosi takvo mesto vec samo po sebi. Da te potsetim jos jednom, procentualno ima manje ubica koji imaju psihicko obolenje od onih koji su zdravi. Samim tim psihicki oboleli ljudi su manje opasni od onih koji nisu korisnici psihijatrijskih usluga i nemoj da plasis vise ovaj narod. Blagodat manastira i manastirskog zivota je rezervisana samo za ove koji piju po cetvrtinu bensedina i ne vise od toga. Jevandjelije po makrini 11.09. Не слажем се са тобом али то ми не даје за право да те провоцирам као ти што чиниш...константно.Молим те...последњи пут,ако можемо да разговарамо тако да апсолутно ништа не схваташ као атак на твоју личност-одлично,радујем се ако не....игнориши моје постове. Манастир је место где се спасавају људи који су позвани на непрестану молитву за цео свет(плач за целим Адамом,читати Силуана по могућству) Постоје отворени и затворени манастири и то знамо.Ипак,ако манастир отворен да прими људе,то не значи да треба у њему да бораве тешки психички болесници. Читај мало оца Емилијана,биће ти потпуно јасно све ово. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2015 Evo pregledao sam sta se desilo u optini. Ovaj nesrecnik koji je ubio tri monaha nije provodio dane u manastiru, o cemu mi ustvari i pricamo ovde, nego je dosao zaa praznik kao sav normalan svet i pobio ove mucenike? Sam ja to dobro razumeo? Dakle ni govora, da ga je neko ili on sam ostavio u manastiru na duhovno okrepljenje, nego se zlocin desio kao namera, dakle ubica je dosao sa nemerom a ne da mu se u manastirskom zivotu nesto nije dopalo i da je uzeo noz i poio domacine, koju su ga oblacili, hranili, pomagali naci Hrista i molili se za njega. Jer o tome se ovde ustvari i govori. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука