GeniusAtWork Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Kad porastem i postanem bogat, finansiraću lično najveću sociološku studiju u istoriji: "Opsednutost homoseksualcima na srpskim forumima". Ћириличар, RYLAH, florenntina and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Jel ovo zvanicna kategorizacija il tvoje licno misljenje? Ako je zvanicno onda ok, a ako je tvoje licno misljenje onda me zabole cosak za njega a tebi porucujem da svoja licna misljenja ne proglasavas za apsolutna... malo deluje egoisticno i odaje utisak osobe sa viskom kompleksa vise vrednosti... racunaj ovo kao hriscanski savet od jednog ateiste A čije ti mišljenje ovde iznosiš?Svoje ili mi prenosiš tuđa mišljenja?To mišljenje koje sam izne je i zvanično mišljenje mnogobrojih lekara i zvanično je homoseksualizam bio bolest dok SZO nije izglasao drugačije.Šta ako pederski lobi popusti i ponovo izglasaju da je to bolest el ćeš i ti onda svoje mišljenje da promeniš? Orion and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Tvoje obracanje na ovakav nacin smatrao bi drskim i bezobraznim, ali posto si svojevremeno ovo napisao, tvoje rezonovanje je smesno i za mene potpuno nebitno. Pa da, sve je drsko i bezobrazno što ruši moj uštogljeni crno-bijeli pogled na svijet...to je poznato i uvjek će imati svoje mjesto u ovom palom svijetu. I naravno u nedostatku argumenata baviš se mojim pisanjima na drugim temama, koje nespretno koristiš ne shavatajući kontekst u kome sam to pisao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 . I od tada homofobi kmeče o tom skidanju sa liste pri čemu nikako da iznesu bar jedan smislen razlog zašto bi se homoseksualnost posmatrala kao psihički poremećaj. Daj jedan ozbiljan razlog da se vrati na tu listu... .. Šta su ti to homofobi?Objasni mi taj izraz? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Ако нешто није болест, не значи да је аутоматски добро. То само значи да није болест. Нико овде не жели ни да буде муслиман и са хришћанске стране је ислам погрешна и лажна вера, али ко сматра да је ислам болест и да муслимане треба лечити? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Тро - тема . Из учионице, преко гејева до муслимана.....а можда ни то није крај...пратите нас до краја Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 A čije ti mišljenje ovde iznosiš?Svoje ili mi prenosiš tuđa mišljenja?To mišljenje koje sam izne je i zvanično mišljenje mnogobrojih lekara i zvanično je homoseksualizam bio bolest dok SZO nije izglasao drugačije.Šta ako pederski lobi popusti i ponovo izglasaju da je to bolest el ćeš i ti onda svoje mišljenje da promeniš? Necu, jer kao sto akvilio rece, ja sam zainteresovan za ljude a ne za seksualna opredeljenja. Meni je stalo da ljudi oko mene jednako uzivaju u zivotu i da niko ne trpi omalovazavanja i netrpeljivosti... Volim jednakost medju ljudima, ista prava za sve i ljubav medju ljudima generalno... ali gde cu ja te koncepte tebi "hriscaninu" da objasniim... Дидим је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Šta su ti to homofobi?Objasni mi taj izraz? Ljudi koji imaju određena negativna osećanja, stavove i predrasude prema homoseksualcima, uključujući mržnju, podozrenje, strah, prezir i slično... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Šta su ti to homofobi?Objasni mi taj izraz? To je zapravo jedina vrsta homoseksualaca koja zaista jeste opasna i po drustvo i po pojedince. Odrasli su seksualno sputani bez ikakve mogucnosti da prihvate svoju seksualnost sto se kasnije kroz sazrevanje okrenulo u psihofizicku agresivnost prema samim gejevima tj. pripadnicima iste seksualne orijentacije. Ta vrsta psiholoske kompenzacije im daje odusak jer mrzeci gejeve imaj uosecaj da ubijaju i homoseksualnost koju i sami osecaju jer su ljuti pre svega na sebe a zatim i na samu cinjenicu da su pederi... zato to cesto izlazi ne samo kao netrpeljivost vec i kao agresija prema drugim gejevima. Agresija se najcesce iskazuje verbalno a jos cesce insistiranjem na homofobicnim idejama po forumima i drugim elektronskim medijima... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Homoseksulaizam i jeste sexualna devijacija i poremećaj ličnosti.To govori zdrav razum međutim ovi moderni više slušaju SZO i tamo neke retardirane serije. Heteroseksualci nemaju tapiju na seksualnost, zar ti to nije jasno?To je nešto što izlazi iz okvira razmnožavanja i napumpavanja zemlje ljudskom vrstom. Nemaš nikakvog osnova da homoseksualnosti pripisuješ te rigidne forme seksualnih devijacija i poremećaja ličnosti...jer to jednostavno ne odgovara realnosti.Ta retardirana serija upravo pokazuje kako su poremećne ličnosti najčešće na onoj, na prvi pogled, ispravnoj strani...poklonici nekakvog "zdravog razuma" i fiktivnih pričica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Nije bolest,ali je greh i tu nema diskusije. Mi smo svi slobodna bica,sve znamo,pa mozemo da se opredelimo kome cemo se privoleti carstvu... A sto se tice konkretno ove teme,zivimo u uzasnom svetu...nista nam nije sveto. Deca su sveta,ali ona ne znaju nista,njihove misli su ciste,detinje...i zato se tom temom treba ozbiljno pozabaviti...a ja verujem da ce neko to zaista i uraditi. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Колико пута треба објаснити овим незнавеним да сваки људски орган у људском телу има функцију... Око гледа, нос мирише и дише, уста жваћу и једу... (кљун кљуца... итд) И сад замислимо да ја одем у ресторан наручим ћевапе и почнем да их трпам у желудац али кроз нос ... и кад би ми неко рекао да имам поремећај, а ја му лепо одговорим, какав бре поремећај то је само моја прехрамбена оријентација... и шта тебе брига како се ја храним! А ко год каже да је дебело црево полни орган, тај је побрко лончиће! и тачка. BorisR, Кратос, zuti car and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Ако нешто није болест, не значи да је аутоматски добро. То само значи да није болест. Нико овде не жели ни да буде муслиман и са хришћанске стране је ислам погрешна и лажна вера, али ко сматра да је ислам болест и да муслимане треба лечити? Islam nije bolest ali nije ni religija u smislu u kojem se smnatraju obično hrišćanstvo, jevrejstvo, budizam, šintoizam itd. Islam je državotvorna ideologija, zaokruženi dogmatsko-pravni i politički sistem sa ambicijama k islamske državotvornosti u formi islamske nadvlade, predominacije i diktature (islamske teokracije) nad svima ostalim podredjenim kafirima od kojih samo narodi knjige Jevreji, hrišćani i zaratustrijanci imaju neke ustupke u smislu tolerancije. Tolerovani su kad plaćaju džiziju ali islamska obaveza nije tolerovat ih, to je na dobru volju svake islamske države pojedinačno i taj stepen tolerancije se može dosta razlikovat, Saudijska. Arabija ima recimo nultu toleranciju, zero tolerantni odnos prema kafirima (inovjercima i nevjernicima). Ukratko je islam ideologija sa mnogim fašizujucim elementima, zajedničkim sa ideološkim doktrinama tipa nacizam, faščizam i komunizam. Nije rasna, nacionalna a ni klasna kao oni ali založena na vjerskom osnovu, na uvjerenju da su samo islamski Bog i vjera pravi i ne trpi konkurentsku sredinu kao demokraciju ni konkurentske ideologije, vjere, svjetonazore i stil života.. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Колико пута треба објаснити овим незнавеним да сваки људски орган у људском телу има функцију... Око гледа, нос мирише и дише, уста жваћу и једу... (кљун кљуца... итд) И сад замислимо да ја одем у ресторан наручим ћевапе и почнем да их трпам у желудац али кроз нос ... и кад би ми неко рекао да имам поремећај, а ја му лепо одговорим, какав бре поремећај то је само моја прехрамбена оријентација... и шта тебе брига како се ја храним! А ко год каже да је дебело црево полни орган, тај је побрко лончиће! и тачка. Upraznjavas li oralni sex? A ljubis li se s drugim osobama? Posto usta sluze za unosenje hrane i komunikaciju. PS. Jel ti keva/sestra/devojka/supruga nose mindjuse? Posto uske skoljke sluze za usmeravanje zvuka ka unutrasnjem uhu... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 To je zapravo jedina vrsta homoseksualaca koja zaista jeste opasna i po drustvo i po pojedince. Odrasli su seksualno sputani bez ikakve mogucnosti da prihvate svoju seksualnost sto se kasnije kroz sazrevanje okrenulo u psihofizicku agresivnost prema samim gejevima tj. pripadnicima iste seksualne orijentacije. Ta vrsta psiholoske kompenzacije im daje odusak jer mrzeci gejeve imaj uosecaj da ubijaju i homoseksualnost koju i sami osecaju jer su ljuti pre svega na sebe a zatim i na samu cinjenicu da su pederi... zato to cesto izlazi ne samo kao netrpeljivost vec i kao agresija prema drugim gejevima. Agresija se najcesce iskazuje verbalno a jos cesce insistiranjem na homofobicnim idejama po forumima i drugim elektronskim medijima... Koje lupetanje brate za oskara... Orion and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука