Jump to content

Бити свој(а)

Препоручена порука

1 hour ago, Arsenija рече

Ja sa mojim kolegama uopste i ne razgovaram , ili ako razgovaram , to su onda zajednicke teme , najvise mrzim kad neko stalno nesto zapitkuje , kad stalno zapocinje razgovor ... Dodje mi ponekad da kazem - Aman zeno ...  Mi smo kolege , nismo prijatelji ...  

А што не волиш то?

Мораш бити неки интроверт, зар не?

Јеси ли баш повучена? Ја сам као млађи био стално повучен, знам како је то.

Јеси ли имала проблема са комуникацијом? Само дрмнеш коју ракију и одмах буде боље хехе.

Е, а је ли пијеш? Ја више волим жестину него пиву искрено, укусније је а и брже те ухвати.

Шта волиш попити? Е нисам ти напоран? Ако јесам само реци, неееема проблема.

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Ћириличар рече

А што не волиш то?

Мораш бити неки интроверт, зар не?

Јеси ли баш повучена? Ја сам као млађи био стално повучен, знам како је то.

Јеси ли имала проблема са комуникацијом? Само дрмнеш коју ракију и одмах буде боље хехе.

Е, а је ли пијеш? Ја више волим жестину него пиву искрено, укусније је а и брже те ухвати.

Шта волиш попити? Е нисам ти напоран? Ако јесам само реци, неееема проблема.

Nisam povucena ... Nisam bas ni tako mlada kao sto mnogi misle ... Verbalna komunikacija je moja uza specijalnost ... 

Jednostavno sam tako vaspitana da ne prelazim granicu pristojnosti ... 

Sve sto sam napisala , napisala sam iz svog ugla , ne mora niko sa tim da se slozi ...    :pcelica:

:351780:

Подели на овим сајтовима

Arsenija, ni ja ne prelazim granicu pristojnosti, niti sa kolegama pricam o svojoj religioznosti.

Najvise mi odgovara kad sve moze da se zadrzi iskljucivo na poslovnom odnosu.

Mislim da nisi shvatila o cemu je ovde par ljudi pricalo.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Arsenija

Joj, Arso, javi mi kad se ukaze potreba za prostom radnom snagom u tvojoj firmi, da posaljem CV. Ne biram radno mesto, samo da upadnem u tu jedinstvenu ( ili skoro jedinstvenu) firnu na nasim prostorima.

U nasim , ako te vide da ulazis u portu, sutradan kazu, kao najvecu sablazan : " Ona ide u crkvuuu..." To ti dodje kao F dijagnoza. Mislim da bi im prihvatljivije bilo da nas u nocnom baru vide da igramo oko sipke sa svojih 50 godina.

19 minutes ago, Arsenija рече

Tema je upravo ta - biti svoj ...   :ani_biggrin:  ... Covek mora biti svoj , ali ne mora svako to da primeti 

Ne mora, ali primeti. Ili treba da idem kamuflirana u crkvu, jer se nalazi u glavnoj ulici u gradu, pa je uvek masa naroda na njoj, mislim

ulici. :)

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Лидија Миленковић рече

Ne mora, ali primeti. Ili treba da idem kamuflirana u crkvu, jer se nalazi u glavnoj ulici u gradu, pa je uvek masa naroda na njoj, mislim

ulici. :)

Nisam ovo htela da boldujem, i ne znam kako se to desilo. Probala sam da ispravim, ali ne umem, pa molim moderatore da isprave, ako im nije tesko. Izvinite.:stadaradim:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

24 minutes ago, Лидија Миленковић рече

Arsenija

U nasim , ako te vide da ulazis u portu, sutradan kazu, kao najvecu sablazan : " Ona ide u crkvuuu..." To ti dodje kao F dijagnoza. Mislim da bi im prihvatljivije bilo da nas u nocnom baru vide da igramo oko sipke sa svojih 50 godina.  :)

Hahaha ... :smeh1: 

Razmisljate kao deca ... Bas vas briga za sefa , za kolege , za sve ... Ne znam vise kako to da vam objasnim ... Vi radite za platu , koja i nije neka ... Pa se jos i brinete sta ce ko da vam kaze , gde ce ko da vas vidi ...  Idete tamo gde vam se ide i radite ono sto vas ispunjava ... Niste valjda robovi ... To je vas privatni zivot ... u koji svako zabija svoj nos ... ali to nije vas problem ... to je njihovo nevaspitanje ... 

Necu vise da spamujem temu .

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Arsenija рече

Bas vas briga za sefa

O cemu pricas ?!  U pitanju je vlasnik firme, koji zbog toga preti otkazom.

Ali ti to, ili,  ne razumes, po principu SIT GLADNOM NE VERUJE , ili trolujes.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Лидија Миленковић рече

O cemu pricas ?!  U pitanju je vlasnik firme, koji zbog toga preti otkazom.

Ali ti to, ili,  ne razumes, po principu SIT GLADNOM NE VERUJE , ili trolujes.

Izgleda da nisam razumela temu .   ne_shvata

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...