Crveni Baron Написано Септембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 On 25. 9. 2015. at 14:45, Андреј Фајгељ рече Бојим се да ћемо трагикомични пајац у том игроказу на крају бити ми. Они су се оградили, они себи остављају простора, чак и у европским вредностима, али Вучић не одступа. Он ће ићи у ЕУ и када је не буде било. Он ће примати мигранте и када сви други подигну зидове. То је иначе сасвим очекивано од напредњака: кад дође на руб провалије, направиће самоуверени одлучујући корак напред. Андреј Imate li nekih podataka koliko migranata je uslo u Srbiju a koliko je od njih i ostalo u Srbiji? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Септембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 Господине Фајгељ, шта сматрате потребним да се уради како би српска економија напредовала? Шта је оно што би Трећа Србија, док сте били њен члан и да је којим случајем дошла у позицију да одлучује, урадила? Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Андреј Фајгељ Написано Септембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 On 25. 9. 2015. at 14:56, Crveni Baron рече Imate li nekih podataka koliko migranata je uslo u Srbiju a koliko je od njih i ostalo u Srbiji? Нико нема те податке, нажалост. Према проценама Црвеног крста, десетине хиљада су прешле нашу границу. Андреј Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Андреј Фајгељ Написано Септембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 On 25. 9. 2015. at 16:18, Плутон рече Господине Фајгељ, шта сматрате потребним да се уради како би српска економија напредовала? Шта је оно што би Трећа Србија, док сте били њен члан и да је којим случајем дошла у позицију да одлучује, урадила? Хвала. Има доста конкретних ствари, предлажем да потражите на нету програм, говоре и гостовања. Микро зајмови пољопривредницима и решавање статуса фриленсера нпр. Андреј Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 Можете ли рећи нешто детаљније о Вашем докторату? Наиме, докторирали сте на гуслама и занима ме шта сте тачно код гусала проучавали ( њихову социјалну и историјску улогу; њихову музику; народне гусларске пјесме; гусларе и сл.? ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Андреј Фајгељ Написано Септембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 On 25. 9. 2015. at 18:01, Ћириличар рече Можете ли рећи нешто детаљније о Вашем докторату? Наиме, докторирали сте на гуслама и занима ме шта сте тачно код гусала проучавали ( њихову социјалну и историјску улогу; њихову музику; народне гусларске пјесме; гусларе и сл.? ). Све то али пре свега језик и идеје. Имате мој докторат овде, нажалост само предговор и одбрана су преведени http://andrej.fajgelj.com/predgovor-doktorata/ Андреј Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 Андреј , ја бих вас замолио да ми кажете ваше уопштено мишљење о странци Двери. Хвала унапред. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Андреј Фајгељ Написано Септембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 On 25. 9. 2015. at 19:22, Ненад. рече Андреј , ја бих вас замолио да ми кажете ваше уопштено мишљење о странци Двери. Хвала унапред. Не могу ни странку коју сам оснивао да коментаришем у овом тренутку због деструктивног и коруптивног фактора по имену Александар Вучић. Једини излаз видим у повратку вредности у политику, недавно сам писао о томе, али је чланак ударио у зид ћутања и цензуре http://andrej.fajgelj.com/cenzurisano-politicki-zaveti-resenje-za-desnicu/Андреј Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 @@cloudking, Престани са оваквим постовима, неће бити одобравани, посебно не они где друге учеснике вређаш, и где си непристојан и вулгаран. Због оваквих постова и јеси на одобравању. Ако са овим наставиш, третираћеш се као спамер, и то вулгарни спамер и следе даље санкције, a такви постови ти и даље неће бити одобрени, као што ни сада нису. JESSY, Драгана Милошевић, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 On 25. 9. 2015. at 21:35, Андреј Фајгељ рече Једини излаз видим у повратку вредности у политику, недавно сам писао о томе, али је чланак ударио у зид ћутања и цензуре Da, definitivno u ovom vremenu mozemo govoriti o promeni srpske svesti kroz politiku, kao jedno ovovremesko najbolje sredstvo. Medjutim to je krvav i tezak posao, koliko vidim i na vasem primeru, tu covek mora zrtvovati svoje poene od biraca ali na duzi patrijostski smisao, ovo je mozda neophodna zrtva i treba da se primeni sto pre. Mozda je najlaksi nacin, jedna javna rasprava pa makar preko novina u kojoj ce ucestvovati sve stranke, gde bi se odredili normativi vrednosti u nasem parlamentarnom zivotu. Mislim, da i vecina srba u danasnjoj srbiji, primecuje nedostatak osnovnog morala, koji su nam predali u amanet nasi preci, dedovi ocevi a sto da ne iako govorimo o svetovnom zivotu i nasi Sveti Oci. Mozda bi ovo moglo da se podpomogne sa bacanjem izazova od stranke prema stranci kao sto se bacala ona kofa ledene vode. Ukoliko se ovo dobro osmisli i bude nenametljivo, nego strpljivo i sazidano na istinsku moralnost koju negde u genu nosi svaki covek, onda bi necovek sam padao sa te litice i ne bi mogao vise zavoditi dezorjentisane u moralu gradjane, da ne kazem menadzerski birace. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 On 25. 9. 2015. at 21:35, Андреј Фајгељ рече Не могу ни странку коју сам оснивао да коментаришем у овом тренутку због деструктивног и коруптивног фактора по имену Александар Вучић. Na kraju cemo svi mi biti krivi, sto je morao Vucic da bude nemoralan i nepatrijotski, sa puno prebacenih milijardi dolara na kipar, kako bi sacuvao Srbiju od potkradanja. Scena, budjenje mladog i nedovoljno dobrog slobodanovog vampira. Meni sve ovo govori, kako su isti ljudi na vlasti i to oni koji se ne eksponiraju i ne bave politikom osim u smislu, da su je vec kupili i takvi vladaju srbijom sada vec desetinama godina. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 On 26. 9. 2015. at 8:12, RYLAH рече @@cloudking, Престани са оваквим постовима, неће бити одобравани, посебно не они где друге учеснике вређаш, и где си непристојан и вулгаран. Због оваквих постова и јеси на одобравању. Ако са овим наставиш, третираћеш се као спамер, и то вулгарни спамер и следе даље санкције, a такви постови ти и даље неће бити одобрени, као што ни сада нису. Vazi. cloudking On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Андреј Фајгељ Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 On 25. 9. 2015. at 13:21, cloudking рече Posto sam na odobravanju verovatno niste ideli moj post po treci put pa bih ponovio pitanje: Teranje deteta da se ljubi bilo sa kim je vid seksualnog zlostavljanja. Da li ste preduzeli pravne mere protiv vinovnika i ako niste da li planirate? Hvala najlepse. Размишљао сам о томе и једно време претио тиме, док нисам постигао решење проблема. Курс је укинут. Проблем је у питању ко је одговоран. Упознали смо младу волонтерку која је спровела вежбу са љубљењем и рекла деци да могу имати односе са истим полом, што се заиста може дефинисати као кривично дело. Нисмо стекли утисак да њу треба кривично гонити. И о томе сам писао, заиста сте требали читати пажљивије чланак, али можда спадате у оне којима није ни био циљ да разумете, већ да оспорите. Не сматрам да је крива ни разредна учитељица, ни учитељица задужена за програм. Деле део одговорности, али оне су само стављене у рам, баш као и наша деца. Директор није ни знао шта се ради. Мислим да ни менаџерка програма Црвеног крста није крива, у смислу да није намерно користила програм за преваспитавање деце и сексуалну агенду. Са свима смо причали, данима су трајали колективни састанци родитеља и одговорних лица. Ја сам на крају као кривца идентификовао ултралибералну идеологију, и њу гоним колико могу. Андреј nana and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 Честитам вам на томе. Лако је било пронаћи кандидата за одстрел али се тиме ништа неби постигло. Мјесто истог би само попунио други. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Андреј Фајгељ Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 On 26. 9. 2015. at 15:52, Андреј Фајгељ рече Размишљао сам о томе и једно време претио тиме, док нисам постигао решење проблема. Курс је укинут. Проблем је у питању ко је одговоран. Упознали смо младу волонтерку која је спровела вежбу са љубљењем и рекла деци да могу имати односе са истим полом, што се заиста може дефинисати као кривично дело. Нисмо стекли утисак да њу треба кривично гонити. И о томе сам писао, заиста сте требали читати пажљивије чланак, али можда спадате у оне којима није ни био циљ да разумете, већ да оспорите. Не сматрам да је крива ни разредна учитељица, ни учитељица задужена за програм. Деле део одговорности, али оне су само стављене у рам, баш као и наша деца. Директор није ни знао шта се ради. Мислим да ни менаџерка програма Црвеног крста није крива, у смислу да није намерно користила програм за преваспитавање деце и сексуалну агенду. Са свима смо причали, данима су трајали колективни састанци родитеља и одговорних лица. Ја сам на крају као кривца идентификовао ултралибералну идеологију, и њу гоним колико могу. Андреј И још нешто. Питање новца. Кад би се могло утврдити ко је добио паре, могло би се знати и ко је лично одговоран. Менаџерка је бранила волонтерку да она ради бесплатно, несебично, да би учинила нешто за децу. Ја сам рекао да то поштујем, али да је неко за овај програм добио милионе. То што оне не знају ко је додатан проблем. Као што ми, родитељи, нисмо знали шта оне раде са нашом децом. Читав програм је био као баклава. Много слојева који се међусобно не виде. Андреј nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука