3006 Написано Септембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2015 Али ово за Муту је плафон Мута Николић, занимање Мута Николић Наравно, још једна прилика да се повежу Кораћ и Ишинбајева. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Септембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2015 Кол'ко ненормално... Извор Н И Н Е, Malina, 3006 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Септембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2015 Кол'ко ненормално... Pazi kad sam danas došao na istu ideju. Natrčim na časopis Stars, na prvoj strani dobitnik i gubitnik... Gledam i ne verujem. Znači, plus nedelje je persona (da ne lajem) koja se slikala gola i smuvala fudbalera, a glavni negativac ja Sale Đorđević, Sale Nacionale, čovek koji treba da bude primer i ponos, čovek koji nam je doneo toliko toga da ne treba ni da počinjem da pišem... Zemljo, otvori se. Para mi iz ušiju izlazi, bolje da ćutim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2015 Без обзира на све,моје мишљење да је ово европско првенство неуспех за нашу кошарку и свакако смо губитници... Malina је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука