Иван ♪♫ Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 ... како је ово топло речено... трудио сам се уосталом и то је маска само по себи Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Адаме, 'што послуша жену!? Pa ja reko Bog mi je dade da bude pomočnica kad ono međutim. Nego veliko je pitanje da li je Adam uopšte bio svestan koji je plod u pitanju.Toga nema u Postanju.Žena bejaše sama sa zmijom kod drveta poznanja dobra i zla,i onda nako ženski maniplativno,došla kod izmorenog Adama koji po zapovesti Gospodnjoj obrađivaše vrt i reče:uzmi dragi,okrepi se malo i ode mas u propas. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 To je kad se zeni ostavi previse slobodnog vremena Adame,Adame,ne moz' na dobro da izadje znaci samo cvrsto Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Adamu lično i personalno Bog reče da ne dira. Eve tu još nije bilo, ona nije ni dobila zabranu. Kada je ona jela, ništa, nikakve posledice. Tek kada je solidarno htela to da podeli i sa Adamom, onda grom i pakao - jer njemu je znanje bilo zabranjeno, ne njoj Кратос and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Адам се правдао, врдао, и почеле су наше маске Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 како смо само јадни... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 To je kad se zeni ostavi previse slobodnog vremena Adame,Adame,ne moz' na dobro da izadje znaci samo cvrsto Trebo je Adam nju više da obrađuje on se uvati za vrt.A to je bejaše prva zapovest.Idem na neko pivo pa kad se budem vrno će nastavimo. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Idem na neko pivo pa kad se budem vrno će nastavimo. 'Oćeš doći u petak na pivo s nama? Лапис Лазули and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Trebo je Adam nju više da obrađuje on se uvati za vrt.A to je bejaše prva zapovest.Idem na neko pivo pa kad se budem vrno će nastavimo. Odma sam znala ko ce prvi sustinu da pogodi! Al djaba kad ti ode da pijes pivo i slusas Cecu... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 ... маске пуританаца су скинуте, идемо даље... idite Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 ... же грем, же грем... мада; у томе има нешто што личи на псовку... i psovka je maska! Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 maske lepe, maske ružne, maske tužne, maske gadne, maske jadne, maske do podne, maske po podne, samo da se skrije, šta se u duši vije! Suncokret54 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 nešto mi slabo ide ovo mračenje, nisam navikao Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 ... пратим твоје три задње поруке и питам се, да се ниси малчице маскирао, ко Мујо и Хасо, у оном вицу... Pa mogao si ga odmah ispričati! Sad me zanima Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 ... као и клавир, вицеви траже вежбу, кроз понављање, одавно не причам вицеве, заборавио сам... ипак у оном који сам поменуо, један од њих се тако убио алкохолом да је то било језиво, питај Кратоса, он је права Кратопедија... Ma ti nećeš da mi ispričaš! A sigurno je mrak vic! Da se izbedačiš?! Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука