Arsenija Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Arsenija skini masku:-) Nikada ! ... Suncokret54, Ronald and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Nikada ! ...I nemoj lijepo ti stoji, hehehe:-) Suncokret54 and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 ... па зар нисте читали текст, испод крика, који је сложен као песма... сви ми, то је хорска песма свих оних који су икада ходили под сунцем, и мене, и Вас поштована госпођице... исправно сам укорен, јер изађох из теме, ипак нисам могао да ћутим, понудио сам оно што ми је дато... опростите... Kakav tekst ? Ne razumem Vas dragi gospodine ... Objasnite mi to na jednostavniji nacin ... Molim Vas ... Ne ostajte nedoreceni ... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Vidite ... Ja sam to ovako shvatila ... On zeli da skine masku , a ta maska je sve ono sto ga zatvara u okvire sopstvenog bica ... On je pruzao ruke ka nekome , ali nije nasao nikoga ... I dalje trazi trazi , samo sada u sebi potpuno van sebe ... trazi to ljudsko bice koje ima nesto ljudsko ...ali ga ne nalazi ... Zato moli svakog coveka , svaku zenu ... i opet nailazi samo na kamen veci i tezi od onoga koji je zatvorio Hristov grob ... On zeli da bude voljen , prihvacen , podrzan , zeli da ima pravo da bude slab i tuzan i ne znam ti ni ja sta ...ali nema ... zato se i dalje nada da ce mu izrasti krila ... da poleti negde gde ce ga cekati neka druga realnost ... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 I nemoj lijepo ti stoji, hehehe:-) Moja nova gas maska mejd in Pancevo .... ? Рапсоди, Suncokret54 and Ronald је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Moja nova gas maska mejd in Pancevo .... ? Dobro je samo da nije kineska, uh zabrinuo sam se bio, sad mi je lakse:-) Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 носимо их јер смо кукавице! Suncokret54 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 уз чај од липе... Popijte nesto i za moju dusu . Suncokret54 and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 nosimo maske jer su nam ružni karakteri, nosimo maske jer su nam lepi karakteri, krijemo se Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 nosimo maske da nam se drugi ne bi „napili krvi"! Suncokret54 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 A nekad bejasmo goli i ne bejaše nas sramota.Prokleta Evo kud se uvati za to zabranjeno voće? Рапсоди, Лапис Лазули, Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 A nekad bejasmo goli i ne bejaše nas sramota.Prokleta Evo kud se uvati za to zabranjeno voće? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 A nekad bejasmo goli i ne bejaše nas sramota.Prokleta Evo kud se uvati za to zabranjeno voće? Ne znam sta mi bi . Zmija me prevari .... Кратос and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Ne znam sta mi bi . Zmija me prevari .... Prevladao je telesni zakon u udima tvojim a plod zabranjeni bejaše prijatan oku i slađi od bogojavljanske vodice. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 A nekad bejasmo goli i ne bejaše nas sramota.Prokleta Evo kud se uvati za to zabranjeno voće? Адаме, 'што послуша жену!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука