Jump to content

Опрез са поукама оца Тадеја по нету

Оцени ову тему

Ћирило

Препоручена порука

Преносим из једне друге теме (Међугорска указања), али је важно да као самостална тема буде подсетник:

"Богомајка се јавила у Хрватској, тачно је. Јавља се, али код јама где су убијени Срби, тамо се јавља. Богомати обилази те јаме због убијених Срба" - отац Тадеј

На интернету и по разним брошурама се свашта потура под изрекама старца Тадеја. Треба бити опрезан. Ову изјаву са поменутим указањима Пресвете Богородице сам преко Гугла нашао у овој брошури: http://www.scribd.com/doc/236044709/СВЕТИ-ОТАЦ-ТАДЕЈ#scribd

У нистој брошури пише тамо нека како се молила за душе самоубица а то Црква забрањује:

"САМОУБИСТВО
Ми смо деца Божија, не смемо да вршимо самоубиство. То зла сила убацује зле мисли.
Да се Господу окренете и од њега помоћ тражите. Он нас чека и жели да га волимо и славимо.
Кад сам му рекла да се молим за своје све сестре које су извршиле самоубиство, дао ми је до
знања да ће ме зла сила страховито због тога нападати. И стварно, сваки час сам падала,
повредим колена, али ја сам се и даље за њих молила. Душе самоубица су у паклу. После сам
их сањала, обе, да су живе, веселе, а пре тога нису биле такве."

Стара изрека за сан каже да је сан лаж а Бог истина, а и могуће је да се отац Тадеј понекад мало заносио у својим изјавама.
Треба бити опрезан и са штампаним издањима, јер код нас штампа свако ко шта стигне и без имена издавача, уредника који би преузео одговорност, исбн...

Само је једна вера права - вера хришћанска православна!

Само је једна црква права Црква Исусом Христом Господом основана - Црква православна!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...