Ћирило Написано Септембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2015 Преносим из једне друге теме (Међугорска указања), али је важно да као самостална тема буде подсетник: "Богомајка се јавила у Хрватској, тачно је. Јавља се, али код јама где су убијени Срби, тамо се јавља. Богомати обилази те јаме због убијених Срба" - отац Тадеј На интернету и по разним брошурама се свашта потура под изрекама старца Тадеја. Треба бити опрезан. Ову изјаву са поменутим указањима Пресвете Богородице сам преко Гугла нашао у овој брошури: http://www.scribd.com/doc/236044709/СВЕТИ-ОТАЦ-ТАДЕЈ#scribd У нистој брошури пише тамо нека како се молила за душе самоубица а то Црква забрањује: "САМОУБИСТВО Ми смо деца Божија, не смемо да вршимо самоубиство. То зла сила убацује зле мисли. Да се Господу окренете и од њега помоћ тражите. Он нас чека и жели да га волимо и славимо. Кад сам му рекла да се молим за своје све сестре које су извршиле самоубиство, дао ми је до знања да ће ме зла сила страховито због тога нападати. И стварно, сваки час сам падала, повредим колена, али ја сам се и даље за њих молила. Душе самоубица су у паклу. После сам их сањала, обе, да су живе, веселе, а пре тога нису биле такве." Стара изрека за сан каже да је сан лаж а Бог истина, а и могуће је да се отац Тадеј понекад мало заносио у својим изјавама. Треба бити опрезан и са штампаним издањима, јер код нас штампа свако ко шта стигне и без имена издавача, уредника који би преузео одговорност, исбн... Само је једна вера права - вера хришћанска православна! Само је једна црква права Црква Исусом Христом Господом основана - Црква православна! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука