Emilijan Написано Март 12, 2010 Пријави Подели Написано Март 12, 2010 bilo bi najbolje da se rimokatolici malo ``otrezne`` i da se vrate pravoslavlju....... a sto se dolaska pape tice, ne znam sta da kazem..... stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војо Написано Март 12, 2010 Пријави Подели Написано Март 12, 2010 Шта ће Вам, хоће ли бити нешто боље када дође? Да га то случајно "већина српских Владика" неће окренути на прави пут? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 12, 2010 Пријави Подели Написано Март 12, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Да ли је римски папа добродошао у Србију? Ко би му се обрадовао? Dobrodosao je,naravno..... Odgovor na drugo pitanje: ja bih mu se obradovao... eto..... stadaradim crvenilo confused dada dada dada i ime koga ti to kazes da je "dobrodosao" ....kad ja kazem da nije!!! Кажемо то у име већине владика. a ja u ime svetitelja i u ime Boga 1405_loveKao rimski arhijeretik nije dobro dosao,kao pokajnik moze da dodje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 12, 2010 Пријави Подели Написано Март 12, 2010 Цитат Шта ће Вам, хоће ли бити нешто боље када дође? Да га то случајно "већина српских Владика" неће окренути на прави пут? Коме нама?Хоће ли бити нешто лошије, ако папа дође у Србију? Како си сигуран да га "већина српских Владика" неће вратити на прави Пут? stadaradim "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 12, 2010 Пријави Подели Написано Март 12, 2010 Цитат a ja u ime svetitelja i u ime Boga dada dada Е ово је брате мој у Христу, изузетно храбро...... stadaradim confused crvenilo "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војо Написано Март 12, 2010 Пријави Подели Написано Март 12, 2010 Цитат Цитат Шта ће Вам, хоће ли бити нешто боље када дође? Да га то случајно "већина српских Владика" неће окренути на прави пут? Коме нама?Хоће ли бити нешто лошије, ако папа дође у Србију? Како си сигуран да га "већина српских Владика" неће вратити на прави Пут? Не живим у Србији па због тога кажем Вама. Ако неће бити боље, а ни лошије, онда што ће "нам". Е баш ће српске Владике да га обрате, и то послије скоро 1000 година прогона и убијања православних. У осталом ко мисли да му треба нека му долази и нека га дочекује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 12, 2010 Пријави Подели Написано Март 12, 2010 Цитат Цитат a ja u ime svetitelja i u ime Boga 8084.gif 8084.gif Е ово је брате мој у Христу, изузетно храбро...... 1405_love Poznat sam po hrabrosti, sta ces 0442_feel leteti 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 12, 2010 Пријави Подели Написано Март 12, 2010 Цитат Poznat sam po hrabrosti, sta ces 0442_feel 0442_feel Гибаницу и пиво, чим прође пост.... 1405_love Унапред хвала! "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 12, 2010 Пријави Подели Написано Март 12, 2010 Цитат Не живим у Србији па због тога кажем Вама. Ово је искрено и све на даље чини јаснијим.... 0442_feel Цитат Ако неће бити боље, а ни лошије, онда што ће "нам". Нико не зна до Бога Самог. А ко тврди да његовим доласком Бог не Испитује колико смо јаки у вери да вратимо и њега и његове на Прави и Једини Пут? Цитат Е баш ће српске Владике да га обрате, и то послије скоро 1000 година прогона и убијања православних. ... Да ми о том не размишљамо, јер би било исто, као и када би они што "малају" стазе на аеродрому одлучивали о начину летења авиона Цитат Цитат Цитат Шта ће Вам, хоће ли бити нешто боље када дође? Да га то случајно "већина српских Владика" неће окренути на прави пут? Коме нама?Хоће ли бити нешто лошије, ако папа дође у Србију? Како си сигуран да га "већина српских Владика" неће вратити на прави Пут? У осталом ко мисли да му треба нека му долази и нека га дочекује. Мени не треба, ама баш ни за шта, па га нећу ни дочекивати. Али ми уопште не смета што ће, и ако ће доћи... 0442_feel 1405_love "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 12, 2010 Пријави Подели Написано Март 12, 2010 Цитат Цитат Poznat sam po hrabrosti, sta ces 1405_love 8084.gif 0442_feel Гибаницу и пиво, чим прође пост.... Унапред хвала! Cim se vidimo, sto da ne 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 12, 2010 Пријави Подели Написано Март 12, 2010 Цитат Cim se vidimo, sto da ne Па ајде више брате Константине, обећаваш још од прошле године!!!! Може и ома, лигњице и бело вино...али мало.....помало и то.... 0442_feel 0442_feel 1405_love "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 12, 2010 Пријави Подели Написано Март 12, 2010 pa cekam da sunce brate ogreje, ja sam ti covjek navikao na 0442_feel,ova zima me unistava... a vis kakvo je vreme za sportske aktivnosti...ocekujem sabor oko +20.... i tako http://www.youtube.com/watch?v=pBDZUAXehzk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 12, 2010 Пријави Подели Написано Март 12, 2010 Цитат pa cekam da sunce brate ogreje, ja sam ti covjek navikao na 8084.gif,ova zima me unistava... a vis kakvo je vreme za sportske aktivnosti...ocekujem sabor oko +20.... i tako http-~~-//www.youtube.com/watch?v=pBDZUAXehzk Ето видиш...мада ја као одавно ожењен, морам посебну снагу да скупим, да одолим ономе што се кроз спот који си поставио, предвиђа, кад све заједно сабереш, а увек и вазда стоји Љубав Његова међу нама, колико је уопште важно да се бавимо различитим проценам, да ли ће ко доћи у ову нашу прелепу Србију..... Видимо се, по Твом избору, чим отопли... 0442_feel 0442_feel 1405_love "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Добродошао је,свакако. Свако ко подржава Србију јесте добродошао. 0202_238 "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 опаааа, крећемо испочетка 0102_laugh slavabogu :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука