grigorije22 Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Moze i Cuburski udarac glavom http://en.wikipedia.org/wiki/Svebor Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Цитат Moze i Cuburski udarac glavom http://en.wikipedia.org/wiki/Svebor Svebor is considered as a classic example of Serbian martial arts, and is one of the baddest mf around. greengrin confused klapklap greengrin dada greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 ju al je dobar ovaj Hapkikwan ova mala taba samo tako prstgore Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Цитат http://fliiby.com/file/301701/k0yh529szz.html koji su ovo nasilnici celavi juju prstgore, bas bi voleo tog malog najnasilnijeg da odvalim od batina nego jedan savet za ulicnu tucu, ako moze da se izbegne ne biraj sredstva, bezanje je najbolje!, samo kazes: necu da te povredim! i beeeeeeeeeeeezi greengrin jer ne isplati se nikako bude loma, osim ako moras da branis nekog i nemas kud znaci postoje tri nacina za izbeci tucu: bezanje, zastrasivanje protivnika ili zasmejavanje protivnika- choose you weapon :cheesy: imao sam par ulicnih i kafanskih tuca i shvatio da cak i da pobedis jednostavno se ne isplati, a bio sam jednom i kidnapovan i tu sam uspeo da pobegnem- sva sreca, jer sam posle cuo iz izvora sta mi se moglo desiti mislim steta sto vise necu da se tucem(uvek je bila samoodbrana) jer moje tuce je bila milina gledati- bude ko u crtanom filmu, i komedije i akcije 0102_laugh jednom sam u kafani pustio glavnog seoskog djilkosa da me tri puta udari u facu i posle svakog udarca sam mu rekao kulturno: daj smiri se, i onda kad je preterao, leva blok i razvalim ga tri puta u roku od 1/4 sekunde ciljano u slepoocnicu i budala je pala, pa me onda jedan matori bradonja iz njegove bande sa jakim podlakticama-celicni stisak uvatio i rekao sad je dosta i nabio me u ram od vrata wc-a, i ovaj gilipter ustaje i zalece se i nadjem ja mesta izmedju matorog i rama od vrata taman tolko da udarim nogu o ram ali i da ovog djilkosha katapultiram nazad na patos hahahahaaa smej.gif dobro sam prosao jer bilo ih je cetvorica, al opet sreca po njih da mi se nije nista desilo, osim sto mi je djilkos posle kao ajde da se ljubimo i prisao mi i razbio mi naocare i nos, i nije bilo smisla da reagujem jer bi me odvalili, pa onda sutra ujutro mu dosli kuci u posetu i digli ga iz kreveta na jedan edukativni razgovor :cheesy: uglavnom desi mi se usporen film u takim situacijama i kao da imam fore cak i da se premisljam koji potez cu da uradim a jednom sam zaglavio u zatvor jer su me napala neka dva velika brata crnogorca, navodno sportisti 0110_hahaha jedan nabildovan visok, drugi mrsaviji zilav i visok, al je fora bila sto nijedan od njih ne zna da koristi noge nego samo ona seljacka ulicna tuca, a posto sam ja tada gledao K1 kickfight i upijao poteze, nije bila frka da malo isprobam fore, al tada sam slomio kost na shaci pri malom prstu i eto nije se isplatilo, sad vise ne mogu da visim na vratilu tako dugo jer mi desna shaka popusta, a uvek mi bila jaca od leve i to dosta(to mi je kazna jer sam jednog udarao u potiljak dok je bio na zemlji- sto niti je viteski niti se nesto dobija time, cak naprotiv- ako si ga vec oborio onda si iznad njega i nema potrebe da ga umlatjujes osim ako nije lud, pa ako i tada oce da nastavi pruzis mu to zadovoljstvo), eto sta znaci jedna mala koscica, tako da apel apel! bolje begaj! prstgore e da, tu sam upotrebio i onu foru iz osnovne skole kad neko ide ispred tebe a ti mu zapnes zadnju nogu, e kad je nabildovani poceo da bezi onda sam mu to odradio hahaha i prosuo se i cak ne znam kako je uspeo da izuje gornjak i ostao na betonu a on pobego, a ja sam bio tolko poludeo da sam mu jos i gornjak posle sutirao smej.gif a inace moja taktika bi bila kao sah, nema frke zrtvovacu ako treba nesto da zavaram protivnika, i dok se on bavi tim mestom na telu, recimo lomi mi ruku ili nesto, ja sam vec smislio plan sta da uradim, to zamajavanje protivnika je super stvar, nisam nesto jak, brz da, ali zrtvovacu ako treba mnogo da izvucem zivu glavu, znaci dead game, uplasim se naravno, ali taj strah se pretvara u ludilo i agresiju, mixam vestine u allround freestyle greengrin a jednom sam upotrebio aikido kad me napao nacelnikov sin(drugar ali u tom momentu nije bas bio drugarski raspolozen) pa sam ga morao pridavim nogama jer je dosta tezi od mene a hteo je da me satre- iz nebuha mi zabio nogu u trbuh i prebacio me preko glave ko zagor tenej njemu naravno nije bilo nista a ja sam posle imao danima ogromnu modricu i bolelo me smej.gif mislim, uvek izadjem demoliran iz tuce i promene mi licni opis, al nema veze jerbo pobedim :cheesy2: e da jednom sam isprobao i zvucno oruzije nalik onom iz The Dune, samo nisam imo laser, nego sam tako poludjeno preteci(al vise opominjuci) zaurlao na jednog dizelasa(opet veci od mene) da je lik je ustuknuo tri koraka u rikverc i izbuljio se dada smej.gif, da nije bilo strasno bilo bi smesno hahahahaa smej.gif al pre toga sam ga skino sa kuma kome je taj dizelas drljao glavu o beton, moguce da je shvatio da sam imao priliku da ga iskrivim a nisam- jer sam ga samo podigao i to izuzetno grubo sa kuma, tj za vrat, takom silinom da sam posle imao tri dana upalu konusa greengrin i jos jedan savet: nikad ne potcenjuj "slabijeg" od sebe(ja sam tad imao 70kg na 1,86m ali sam dizao abnormalne tezine u teretani, a opet sam bio brz) i vuci mudre poteze(par primljenih/oprostenih udaraca je nista u usporedbi sta sve moze da bude ako ovlada ludilo) poruka tabadzijama: pa nemojte udarati coveka sa naocarama, nije lepo 3111111 PS: jednom sam odbio da skinem naocare kad mi je jedan "kulturni" nasilnik to naredjivao, i tako izbego tucu 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha PPS: samo sam da kazemo ajde dva puta izgubio- jer nije ni doslo do prave makljaze jer sam ustuknuo i to od manjih od sebe! ne radi izbegavanja nego iz straha jer bi me odvalili jer sam bio negativac i bezobrazan Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Мај 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Najbolja samoodbrana je još uvek "beži!" Nikad ne znaš kako će drugi da reaguje, te ako je neki manijak i izvadi recimo nož već si izgubio. Sledeće je pravni aspekt. Zakon veoma precizno definiše samoodbranu: - ne smeš prvi da napadneš, - ne smeš da provociraš (postoji npr. takozvana provocirana samoodbrana), - smeš jedino da uzvratiš onako kako te drugi napada (ako te onaj vređa ili ako ti preti ti ne smeš da reaguješ, ako te gurne ili te pljune ti ne smeš da ga udariš i ostalo a ne smeš ni nauzvrat da ga gurneš ili pljuneš jer onda provociraš tuču itd., ako postoji mogućnost moraš da gledaš da se skloniš opasne situacije itd.), - ako pak uzvratiš na fizički napad to mora da bude odmah (- samoodbrana nije ako ti onaj udari šamar i ti se setiš deset minuta kasnije da se "braniš"), - i sa najminimalnijom štetom za napadača! (i ako se "legitimno" braniš, moraš uvek da imaš život, bezbednost i zdravlje napadača u centru pažnje)... Mnogi vele da ovi aspekti nisu realni, jer ako dođeš u opasnu situaciju onda o onome gore ne možeš da razmiljaš (dokle oni koji provociraju i napadaju, njih boli uvo za zakon, kao da nisu nikad ni čuli za takvu stvar, ljudi znaju da budu psihići da je neverovatno), ali takav je zakon i toga se treba biti uvek malo svestan. Pogotovo ako se baviš borilačkim sportom, jer takve sudije vole jako mnogo, barem u "uređenim" državama.. Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 pa na sudu taj slucaj sa bracom crnogorcima, meni je sudinica vise puta tvrdila " mogli ste izbeci tucu", a ja joj objasnjavam kako to nije bilo moguce jer je hteo da me izubija, a ona opet istu pesmu tupi, tako da sam ja platio upola kaznu, a ovi braca sportisti nabedjeni fajteri duplo neg ja- sto je apsolutno nefer, jer je teorija takva kakva je a praksa je nesto drugo, pa ne mogu ja da pustim manijaka da me iskrivi, sto zbog spoljasnjeg izgleda sto zbog casti 0102_laugh ali ipak sam mogao da izbegnem da sam, posle sto me lik udario u facu i izbio cvikere i jos sutnuo, pobegao- al nisam, nego sam im vratio boomerang tjuniran nitrom .please. It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog .please. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Цитат Цитат http://fliiby.com/file/301701/k0yh529szz.html koji su ovo nasilnici celavi juju prstgore, bas bi voleo tog malog najnasilnijeg da odvalim od batina nego jedan savet za ulicnu tucu, ako moze da se izbegne ne biraj sredstva, bezanje je najbolje!, samo kazes: necu da te povredim! i beeeeeeeeeeeezi greengrin jer ne isplati se nikako bude loma, osim ako moras da branis nekog i nemas kud znaci postoje tri nacina za izbeci tucu: bezanje, zastrasivanje protivnika ili zasmejavanje protivnika- choose you weapon :cheesy: imao sam par ulicnih i kafanskih tuca i shvatio da cak i da pobedis jednostavno se ne isplati, a bio sam jednom i kidnapovan i tu sam uspeo da pobegnem- sva sreca, jer sam posle cuo iz izvora sta mi se moglo desiti mislim steta sto vise necu da se tucem(uvek je bila samoodbrana) jer moje tuce je bila milina gledati- bude ko u crtanom filmu, i komedije i akcije 0102_laugh jednom sam u kafani pustio glavnog seoskog djilkosa da me tri puta udari u facu i posle svakog udarca sam mu rekao kulturno: daj smiri se, i onda kad je preterao, leva blok i razvalim ga tri puta u roku od 1/4 sekunde ciljano u slepoocnicu i budala je pala, pa me onda jedan matori bradonja iz njegove bande sa jakim podlakticama-celicni stisak uvatio i rekao sad je dosta i nabio me u ram od vrata wc-a, i ovaj gilipter ustaje i zalece se i nadjem ja mesta izmedju matorog i rama od vrata taman tolko da udarim nogu o ram ali i da ovog djilkosha katapultiram nazad na patos hahahahaaa smej.gif dobro sam prosao jer bilo ih je cetvorica, al opet sreca po njih da mi se nije nista desilo, osim sto mi je djilkos posle kao ajde da se ljubimo i prisao mi i razbio mi naocare i nos, i nije bilo smisla da reagujem jer bi me odvalili, pa onda sutra ujutro mu dosli kuci u posetu i digli ga iz kreveta na jedan edukativni razgovor :cheesy: uglavnom desi mi se usporen film u takim situacijama i kao da imam fore cak i da se premisljam koji potez cu da uradim a jednom sam zaglavio u zatvor jer su me napala neka dva velika brata crnogorca, navodno sportisti 4chsmu1 jedan nabildovan visok, drugi mrsaviji zilav i visok, al je fora bila sto nijedan od njih ne zna da koristi noge nego samo ona seljacka ulicna tuca, a posto sam ja tada gledao K1 kickfight i upijao poteze, nije bila frka da malo isprobam fore, al tada sam slomio kost na shaci pri malom prstu i eto nije se isplatilo, sad vise ne mogu da visim na vratilu tako dugo jer mi desna shaka popusta, a uvek mi bila jaca od leve i to dosta(to mi je kazna jer sam jednog udarao u potiljak dok je bio na zemlji- sto niti je viteski niti se nesto dobija time, cak naprotiv- ako si ga vec oborio onda si iznad njega i nema potrebe da ga umlatjujes osim ako nije lud, pa ako i tada oce da nastavi pruzis mu to zadovoljstvo), eto sta znaci jedna mala koscica, tako da apel apel! bolje begaj! prstgore e da, tu sam upotrebio i onu foru iz osnovne skole kad neko ide ispred tebe a ti mu zapnes zadnju nogu, e kad je nabildovani poceo da bezi onda sam mu to odradio hahaha i prosuo se i cak ne znam kako je uspeo da izuje gornjak i ostao na betonu a on pobego, a ja sam bio tolko poludeo da sam mu jos i gornjak posle sutirao smej.gif a inace moja taktika bi bila kao sah, nema frke zrtvovacu ako treba nesto da zavaram protivnika, i dok se on bavi tim mestom na telu, recimo lomi mi ruku ili nesto, ja sam vec smislio plan sta da uradim, to zamajavanje protivnika je super stvar, nisam nesto jak, brz da, ali zrtvovacu ako treba mnogo da izvucem zivu glavu, znaci dead game, uplasim se naravno, ali taj strah se pretvara u ludilo i agresiju, mixam vestine u allround freestyle greengrin a jednom sam upotrebio aikido kad me napao nacelnikov sin(drugar ali u tom momentu nije bas bio drugarski raspolozen) pa sam ga morao pridavim nogama jer je dosta tezi od mene a hteo je da me satre- iz nebuha mi zabio nogu u trbuh i prebacio me preko glave ko zagor tenej njemu naravno nije bilo nista a ja sam posle imao danima ogromnu modricu i bolelo me smej.gif mislim, uvek izadjem demoliran iz tuce i promene mi licni opis, al nema veze jerbo pobedim :cheesy2: e da jednom sam isprobao i zvucno oruzije nalik onom iz The Dune, samo nisam imo laser, nego sam tako poludjeno preteci(al vise opominjuci) zaurlao na jednog dizelasa(opet veci od mene) da je lik je ustuknuo tri koraka u rikverc i izbuljio se 4chsmu1 smej.gif, da nije bilo strasno bilo bi smesno hahahahaa smej.gif al pre toga sam ga skino sa kuma kome je taj dizelas drljao glavu o beton, moguce da je shvatio da sam imao priliku da ga iskrivim a nisam- jer sam ga samo podigao i to izuzetno grubo sa kuma, tj za vrat, takom silinom da sam posle imao tri dana upalu konusa greengrin i jos jedan savet: nikad ne potcenjuj "slabijeg" od sebe(ja sam tad imao 70kg na 1,86m ali sam dizao abnormalne tezine u teretani, a opet sam bio brz) i vuci mudre poteze(par primljenih/oprostenih udaraca je nista u usporedbi sta sve moze da bude ako ovlada ludilo) poruka tabadzijama: pa nemojte udarati coveka sa naocarama, nije lepo 3111111 PS: jednom sam odbio da skinem naocare kad mi je jedan "kulturni" nasilnik to naredjivao, i tako izbego tucu 0110_hahaha 0110_hahaha PPS: samo sam da kazemo ajde dva puta izgubio- jer nije ni doslo do prave makljaze jer sam ustuknuo i to od manjih od sebe! ne radi izbegavanja nego iz straha jer bi me odvalili jer sam bio negativac i bezobrazan Ovo su polukruzne tehnike laktom kad neko krene da ti se unosi u lice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 ta tehnika laktom ne pije vodu za unosenje u lice, osim ako neces da budes ko one ruske siledzije ili ako udaras prvi Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Цитат ako ce ovako da se bore, onda bolje da ni ne pokusavaju 1312_womens Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Цитат ta tehnika laktom ne pije vodu za unosenje u lice, osim ako neces da budes ko one ruske siledzije ili ako udaras prvi Pa to je poenta kada krene da ti se unosi ti se prvo slokinis korak u nazad, pa ako vidis da ne mozesda izbegnes konflikt onda prvi dejstvujes laktom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 ne, ja nikad ne udaram prvi, pustim da me udari(ako ne mogu da izbegnem) i ako ostanem na nogama onda ja, jer nemam dovoljan strah tj naboj ludila bez udarca, a i svejedno to mi je princip 1312_womens a inace ne bi smeo da dozvolis protivniku da ti se priblizi na rukohvat a kamoli da ti se unosi u facu a taj spot sto si sad stavio, kad ga mune laktom a podupreto drugom rukom, bas sam sanjao danas i to je mnogo jak udarac ako ne mozes jaci zalet da odradis ali bitno je znati dosta poteza i onda se narihtas instinktivno da upotrebis i kombinujes, jer ustvari u ulicnoj tuci je najbitnija snalazljivost- koja je ustvari mix instinkta i razmisljanja i ako si napadnut uvek imas jaci motiv od napadaca da pobedis jer se boris za goli zivot Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Цитат bas sam sanjao danas 0304_smile4 0304_smile4 0304_smile4 0304_smile4 0304_smile4 0304_smile4 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Мај 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Цитат Al' je samoodbrana.. Nego sestre, grebite u lice i u oči, ujedajte itd. Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука