JESSY Написано Август 20, 2015 Пријави Подели Написано Август 20, 2015 БЕОГРАД - Организација “Башта Машта” покренула је прошле године манифестацију под називом „Изађи ми на теглу“. Концептуално необичан, аутентичан, препознатљив и друштвено одговоран караван манифестације посетиће више од 15 градова широм Србије у потрази за “нај-ајвар-мајстором” у 2015. години. Током манифестације, у сваком од градова - учесника у просеку се произведе око 200 тегли ајвара, која остаје такмичарским екипама. Програм укључује и активности за такмичаре и посетиоце, пуно забаве, наградне игре за присутне и вредне награде. И ове године, такмичарима ће бити обезбеђени сви потребни услови за надметање: наткривени штанд за такмичарску екипу, столови и столице, кубе – преносива мала пећ за печење паприка и припрему ајвара, дрва, тегле, свежа паприка у количини потребној за припремање једне „туре“ ајвара, уље, шећер и со. Квалификационо такмичење "Изађи ми на теглу" одржаће се у Београду, 5. септембра испред "Рода мега маркета" на Новом Београду у улици Ђорђа Станојевића бр. 35. Број екипа ограничен. Рок за пријављивање такмичарских екипа је до 2. септембра. Пријаве на е-маил: [email protected] и на телефон: 063 410 920 Најхрабрији ајвармајстори позвани су да прихвате изазов, изађу на теглу и покажу ко то прави најбољи ајвар у Београду. http://www.dobrevesti.rs/%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BC/item/6202-iza%C4%91i-mi-na-teglu ST.IVANA and keka је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2015 ima li medju nasim forumasicama iz Beograda onih koje prave dobar ajvar....? Драшко and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 20, 2015 Пријави Подели Написано Август 20, 2015 А за забаву учесника и посетилаца овог такмичења организатори су ангажовали познату "естрадну уметницу" Индиру Радић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2015 @@Ромејац, ma kakva Indira...... može Indila.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 21, 2015 Пријави Подели Написано Август 21, 2015 БЕОГРАД - Организација “Башта Машта” покренула је прошле године манифестацију под називом „Изађи ми на теглу“. Концептуално необичан, аутентичан, препознатљив и друштвено одговоран караван манифестације посетиће више од 15 градова широм Србије у потрази за “нај-ајвар-мајстором” у 2015. години. Током манифестације, у сваком од градова - учесника у просеку се произведе око 200 тегли ајвара, која остаје такмичарским екипама. Програм укључује и активности за такмичаре и посетиоце, пуно забаве, наградне игре за присутне и вредне награде. И ове године, такмичарима ће бити обезбеђени сви потребни услови за надметање: наткривени штанд за такмичарску екипу, столови и столице, кубе – преносива мала пећ за печење паприка и припрему ајвара, дрва, тегле, свежа паприка у количини потребној за припремање једне „туре“ ајвара, уље, шећер и со. Квалификационо такмичење "Изађи ми на теглу" одржаће се у Београду, 5. септембра испред "Рода мега маркета" на Новом Београду у улици Ђорђа Станојевића бр. 35. Број екипа ограничен. Рок за пријављивање такмичарских екипа је до 2. септембра. Пријаве на е-маил: [email protected] и на телефон: 063 410 920 Најхрабрији ајвармајстори позвани су да прихвате изазов, изађу на теглу и покажу ко то прави најбољи ајвар у Београду. http://www.dobrevesti.rs/%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BC/item/6202-iza%C4%91i-mi-na-teglu Necu na takmicenje ali me ceka spremanje ajvara i ostale zimnice.Najveca nagrada ce mi biti kada moje cedo jede ajvar i kaze -hocu jos mama... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука