Благовесник Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 Od pocetka govorim da ne treba kvariti tesko uspostavljene dobre odnose sa Madjarskom, vec tzv. azilante iz Sirije preusmeravati u Hrvatsku, jer su Hrvati i Hrvatska u prijateljsko-saveznickim odnosima sa muslimanima, te treba dati priloga nastavku tog prijateljstva i ljubavi. BorisR је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 Takodje, objasnio sam zasto nema civilizacijskog sukoba, jer su deo iste civilizacije, Управо због чистог индивидуализма теже узимаш у обзир неке колективне аргументе, који су сасвим реални. Реалност је да постоје суштинске институционалне разлике између Русије и ( политичког ) Запада у политичкој и друштвеној структури. То су те цивилизационе разлике. Да нагласим, нису те различитости на оном нивоу на којем су различитости Запада и муслиманског свијета. Мање су, али су ипак цивилизацијске. Ето, упореди Запад и Арапски свијет. Имаш арапске демократије, републике и монархије. Заједничко им је већи ниво ауторитарности него што је на Западу и одређене арапске институционалне друштвене и политичке специфичности. Опет, цивилизацијске разлике. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 Ja ne razumijem k čemu imamo importovat još islamsko-neislamske sukobe i konflikte. https://youtu.be/TTloH2JcPt4 kad već to sve isto imamo kod sebe i bez njih? https://youtu.be/WJs70NGFLSk Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 Џуманџи: "Pa, Meka je potpuno logican izbor ISIS-a, religioznih fanatika. Ja ne bih pristala da zivim u vili u Pristini, Prizrenu, Klini. Zasto? Upravo zato." Није ти уопште добар пример Приштина-Призрен-Клина осим ако ниси муслиманка ( па ни онда, јер тек од сопственог зла се не сме бежати већ му се треба супротставити). Саудијска Арабија је богата и безбедна исламска земља а не прима избеглице (своју браћу по вери) него их каналише да се мрцваре, умиру, страдају на путу ка Европи (неће их а гле чуда,.. хоће да им финансира градњу џамија по тој Европи, и шта још не ). Је л теби то има логике да је нормално и да је у реду? Orion је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 I još mi samo recite da su sve to žene, starci i djeca, evo šta rade ta djeca! Počinje to već od malena i od osnovne škole! Njihova djeca će maštrafit i zlostavljat vašu grupno i brutalno, bez ikakvog sažaljenja, obzira i skrupula! Tako će to biti! Muslim vandalism in German schools Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 Da ne treba da je kolektivizujem? Не треба, ал' не мораш ни да залазиш у екстреме јер нити је све индивидуално, нити је све колективно. Избалансирај га мало. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 Ovako će bježat i vaša djeca, ubrzo, to je ono što vi hoćete?: https://www.facebook.com/ivcrn/videos/vb.120236192937/10153433308562938/?type=2&theater Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 Gotovo je zajrone... dosao si do stadijuma kad ti svaki post lici na naslov iz informera... Crveni Baron and Плутон је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 Мислим да нас све овде који се са тобом не слажу сматраш будалама и да неспоразуми настају због тога, а пример за то је ово Naravno da ne, vec samo ukazujem da imate predstavu civilizacije bas kao 80% ljudi koju ucite/ucimo iz istorije i drugih predmeta o drustvu, a koja bas nisu precizna. Тако да нема потребе за било каквим даљим разговором јер си крајње безобразан, аргументе ни не прочиташ како треба, черипикујеш шта мислиш да ти одговара и појединачне примере представљаш као доказ неразумевања материје, а на оно што не иде у прилог твојим тврдњама се и не осврћеш. Са друге стране, материју о којој говориш углавном не разумеш, што је такође један од разлога неразумевања. Свако добро, па држи монологе испред огледала, где ћеш сигурно бити најпаметнији и најобразованији и најискуснији. А можеш и клипове са Јутјуба да пушташ до миле воље. Svasta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 То су те цивилизационе разлике. Ali napisao sam vec da ne mogu oblici politickog sistema biti kriterijum za civilizaciju. Ono sto zapadna ima jeste razvijena nauka, filosofiju https://en.wikipedia.org/wiki/Western_philosophy, to joj je glavna specificnost, a tu nauku i filozofiju cete kroz istoriju pronaci i u Rusiji, da ne redjam sad ruske naucnike i filozofe. Vi navodite neke sitne pojedinacnosti tipa sevri kao karakter neke civilizacije jer eto u Rusiji ih ima, a u Evropi u to doba nema. Pa dobro, zapadnu civilizaciju cini i Rim sa svojim robovima, cini i srednji vek sa svojim kmetovima, cini stotine razlicitih obilika vladavine i drustvenog uredjenja, pa niko od toga ne pravi stotine razlicitih civilizacija nego svrstava ih u jednu - zapadnu. Robovi, kmetovi, sevri tu ne znace nista. I kad to napisem RYLAH on onda batali pricu sa mnom, kao bezobrazan. Ne vidim gde problem, da ne pisem mozda nejasno? Ali dobro imamo pojmovne nesporazume. Не треба, ал' не мораш ни да залазиш у екстреме јер нити је све индивидуално, нити је све колективно. Избалансирај га мало. Objasnio sam to RYLAH-u sta sam mislio pod Sukobom manijaka na vlasti u vidu Obame i Putina u postu posle kog je on prestao da diskutuju samnom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 Evo imate i na vikipediji cak lepo objasnjeno sta je i kuda je zapadna civilizacija: https://en.wikipedia.org/wiki/Western_culture Od anticke Grcke koja je osnov i bez koje nema zapadne civilizacije, to sam jos u srednjoj ucio na casu filozofije, lepo kaze sada pokojni profesor: Sokrat je bio predstavnik i jedan od osnivaca zapadne civilziacije. A tek na fakultetu. I Rusija, tu su Puskin, Tolstoj, Zimski dvorac, sta se kroz istoriju desavalo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 Iskreno, ja licno mislim, da je evropa uz pomoc amerike, sve ovo savrseno precizno organizovala. Imala je ovakav plan to se i ostvarilo. Zasto? Zato da konacno dovede islamizaciju na najvisi moguci nivo i ukaze na problem koji imaju sve drzave u EU i americi. Shvatili su da je nemoguce zaustaviti islamizaciju, osim ako na ovakav nacin ne stvore globalni problem. Vrlo globalni. Vise ni muslimanska ptica nece proleteti granice EU. Ako se Hrvatska izvuce, mi smo onda i najbezobzirniji deo tog plana. Ove nije spontano raseljavanje. Islamizacija je od ovog trenutka globalni problem na najvisem mogucem nivou. Ovde nista niko spontano nije uradio. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 Gotovo je zajrone... dosao si do stadijuma kad ti svaki post lici na naslov iz informera... ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 NORVEŠKO RJEŠENJE ZA IZBJEGLICE ŠOKIRALO SVIJET: ‘Poslat ćemo ih na otoke na kojima živi više polarnih medvjeda nego ljudi!’ A ko je sokiran? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 Gotovo je zajrone... dosao si do stadijuma kad ti svaki post lici na naslov iz informera... A ti si došao do stadijuma kad se svaki tvoj dalji post odnosi samo na mene i moju osobu a ne na temu! Posjeta terapeuta bi bila valjda to najbolje što bi mogao sad učiniti za sebe! Ne zanimaju me ni iInformer ni njegovi naslovi a ni tvoje mišljenje o Informeru i njegovim naslovima. Ja pišem o svakodnevnim dogadjajima u svijetu i EU a ne o nikakvim senzacionalističkim glupostima! Ja sam sad kriv zbog tog što su ti svakodnevni dogadjaji postali tako apokaliptični a islamizam tako vrlo neukusan i nesvarljiv? Djeca šikanirana vršnjacima u ime nekakve ideologije ne zaslužuju ljudskiji odmos i razumijevanje od tog koji im ti (ne)pružaš? https://www.pouke.org/forum/topic/4188-hrišćanstvo-i-islam-i-kultura/?p=1336917 https://www.pouke.org/forum/topic/4188-hrišćanstvo-i-islam-i-kultura/?p=1336918 https://www.facebook.com/ivcrn/videos/vb.120236192937/10153433308562938/?type=2&theater Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука