lab_man Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Naravno da nece, ali ce pod prisilom morati. E onda ce najgore biti sto mi necemo moci da ih prosledimo ni napred ni nazad, zivi bili pa videli. ma naš vođa ih ionako voli, šta ti brineš za to... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Ma naravno, ako dobije jos koju pohvalu ima da se ponudi da prihvatimo citav milion koliko ce ih biti. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Naravno da nece, ali ce pod prisilom morati. E onda ce najgore biti sto mi necemo moci da ih prosledimo ni napred ni nazad, zivi bili pa videli. Prisilom hiljade ljudi? Znaci ipak puske. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Ne, neće pucati u njih a i zašto bi, taman posla, radiće se rutinski kao i do sada što se to radilo prema medjunarodnim zakonima. Vraćaće ih, vozit k vama nazad ako su ilegalno prešli granicu i sa punim autobusima i vozovimaa ako zatreba. Valjda ne sumnjaš da ih Madjarska možda neće vraćat u Srbiju? Vraćaće ih sve do zadnjeg kad se to tako krene rješavat. A kako znaju madjari da su dosli iz Srbije? Ima li poecata u pasosu da to potvrdi? ne mogu madjari nista da urade, ni sa zakonom po kome ce ih hapsiti jer po tom zakonu moigu da uhapse stotinu ili hiljadu ali gde misle da smeste 50 000 ili vise ljudi? U koji zatvor? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Niko tu nista ne moze da uradi niti da zaustavi te ljude niti treba da moze ista da uradi jer su EU i Nato upravo jedini odgovorni za ovaj izbeglicki stampedo. Oni su ga stvorili , izazvali i ono jedini i trebaju da plate konsekvence i oni to odlicno znaju i spremni su to da urade. Samo naravno pokusavaju da to nekako umanje pa posto ne mogu direktno da ih sprece pokusavaju da pomocu drzava kao sto je madjarska ili makedonija ili Srbija malo otezaju priliv izbeglica. I to je sve, samo pokusaj otezavanja protoka izbeglica a Srbija, sto mene jako raduje, ne ucestvuje u tom mesetarenju vec ljude ne sprecava jer nema ni jedan razlog da to cini. lab_man је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Ne znam kako će to biti u Evropi i s USA i s Rusijom ali znam tačno kako će to biti u Srbiji! Umjesto da se baviš evropskim i blelosvjetskim problemima htjelo bi to rješit prvo srpske, zar ne! Naročito kad tvrdiš da ti u rimokatoličko-protestantsku EU nećeš, onda si zaista u velikom probnlemu i bez EU, Rusije i USA! http://www.politika.rs/index.php?lid=lt&show=rubrike∂=list_reviews&int_itemID=296116 Evo Vučić proglašava 27.08.2015. u Beču da dijelite iste vrijednosti s tom rimokatoličko-protestantskom EU http://www.blic.rs/Vesti/Politika/586122/SAMIT-U-BECU-Vucic-EU-za-nas-nije-bankomat-delimo-iste-vrednosti Ja ne znam sta Vucic deli sa kime ali dobro znam svoj narod .Ako nas je istorij icemu naucila to je da ne delimo iste vrednosti sa katolicko =protestantskom evropom a evo nekoliko primera. Srbija nikada nije isla u krstaske ratove , srbija nikada nije spaljivala knjige a tek vestice nije spaljivala . Srbija nikada nije imala kolonije , niti je ikada prodava ljude u ropstvo ,pljackala prirodna bogatstva i delila cebad zarazenu boginjama .Srbija nikada nije ratovala van teritorije na kojima zive Srbi kao vecinsko stanovnistvo (sa izuzetkom WWI kada je vojska bila prisiljena da napusti Srbiju). Srbija nikada nije pklusala da fizicki istrebi bilo koji narod Srbija nije izmislila fasizam i komunizam .Moglo bi ovako u nedogled ali je ovo dovoljno da se vidi da mi sa vama ne delimo nista . feeble and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Ja ne znam sta Vucic deli sa kime ali dobro znam svoj narod .Ako nas je istorij icemu naucila to je da ne delimo iste vrednosti sa katolicko =protestantskom evropom a evo nekoliko primera. Srbija nikada nije isla u krstaske ratove , srbija nikada nije spaljivala knjige a tek vestice nije spaljivala . Srbija nikada nije imala kolonije , niti je ikada prodava ljude u ropstvo ,pljackala prirodna bogatstva i delila cebad zarazenu boginjama .Srbija nikada nije ratovala van teritorije na kojima zive Srbi kao vecinsko stanovnistvo (sa izuzetkom WWI kada je vojska bila prisiljena da napusti Srbiju). Srbija nikada nije pklusala da fizicki istrebi bilo koji narod Srbija nije izmislila fasizam i komunizam .Moglo bi ovako u nedogled ali je ovo dovoljno da se vidi da mi sa vama ne delimo nista . Krasno zboriš, šteta što nisi premijer ti! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Мигранте може да врати, али избеглице не може, по међународном праву не може. Заједно са Сиријцима пошло је много Авганистанаца, чак и Пакистанаца. Зато сви и затварају границе, јер кад им избеглице једном уђу, не могу да их истерају. Pa niko ni neće vraćati izbjeglice, samo vojno sposobne momke koji nisu iz zaraćenih oblasti a koji čine 801% invazionog ešelona ili korpusa koji pogrešno u medijima nazivaju izbjegličkom kolonom. To je islamska invazija sa 10-20% izbjeglica koje nam naravno neće činit problem ostavit ovdje, taj problem su 80% ostalih koji dolaze iz zemalja i oblasti u kojima nikakav rat ni oružani konflikt nije momentalno u toku i koji imaju izmedju 20-40 godina, vojno i radno su sposbni i nisu invalidi ili trudnice ili politički proganjane osobe. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Ma naravno, ako dobije jos koju pohvalu ima da se ponudi da prihvatimo citav milion koliko ce ih biti. Ja msilim da je srećan da se može tako lako dokazati s tim milionom azilanata a ne bude to nešto teže, na primjer suzbijanje i borba protiv korupcije i organizovanog ekonomskog kriminala, naročito ako za te azilante, imigrante i izbjeglice dobije nekakvu paru za njihov smještaj. Vučić: "Ta Merkelova je fantastična baba, dala mi za zadatak samo riješit milion-dva azilanata, to bude igrica, sitnica, glavno da me nije ništa pitala za korupciju, tunelovanje i organizovani ekonomski kriminal, uh, odlično sam prošao". Ministar socijalnih zaležitosti Srbije: "Imam milion-dva izbjeglica, kud s njima, na Zlatibor da čuvaju ovce i muzu ih pa se užive tamo sirom i jagnjetinom i štrikanjem šalova?" Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 vucko puno radi, tako sakriva svoju sposobnost da ga svi preveslaju najcrnje ce biti kad se vucko i emigranti pogledaju oci u oci i shvate da se jos dugo dugo nece rastati jer nemaju kud ni da odu veslaj mali feeble and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Заборавио си брате да споменеш да смо ми на српском двору ономад јели виљушком а Шваба рукама. Едит: Е да, и да је Адам био наш чоек, Србин. Sasvim dovoljno je istakao razliku i to osnovanu izmedju Srba i zapadne rimokatolicko- protestantske civilizacije. Ni jedno slovo nije pogresio. zuti car and feeble је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Takodjer su se nadigli i Amerikanci, u Češkoj je USA konvvoj ide na manevre, sprema se bitka pod Bečom: http://zpravy.aktualne.cz/domaci/foto-americky-konvoj-u-nas-vitali-opet-vlajky-v-dobroticich/r~6e94fec05a2e11e5b286002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-2 Galerija - 20 slika: http://zpravy.aktualne.cz/domaci/foto-americky-konvoj-u-nas-vitali-opet-vlajky-v-dobroticich/r~6e94fec05a2e11e5b286002590604f2e/r~3ee39d185a2d11e58f1e002590604f2e/ Opsada Beča - cijeli film 11. septembar 1683 11 září 1683 Bitva před Vídní) https://youtu.be/xwxJ5gAd1-A Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Zajrone... da te podsetim da si pricao za one satore u Saudijskoj arabiji i o tome kako izbeglice/migranti "ne zele" da idu tamo iako im je sve namesteno i pripremljena da zive kao bubrezi u loju... Istina je zapravo malo durgacija (ja sam iznenadjen...) http://www.blic.rs/Vesti/Svet/590317/SKANDAL-Saudijska-Arabija-ima-100000-luksuznih-satora-ali-u-njima-nema-mesta-za-izbeglice пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 definitivno je srbiji put u EU zatvoren. militantni emigranti su sahovski rasporedjeni i kao sto zatvorenik ima kuglu vezanu za nogu,tako ce srbija morati dozvoliti raznim bezbednjacima uvid u ovu tihu diverziju. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Dunajská jízda - U.S. Army Danube Ride - Praha, danas 13.09.2015. Inače konvoj je ogroman, ide u talasima, razdijeljen na nekoliko kraćih dijelova inače bi sve zablokirali. Americky vojensky konvoj na D5, danas 13.09.2015. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука