Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

Још је рано, за једно 6 месеци остаће један републиканац и Хилари.

Соу хелп ас Маниту...

Jedino pitanje je ko je manje opasan za planetu Zemlju, tj. ostatak iste.

Karson mi je delovao blago i pitomo onako, ali se oglasio oko spoljne politike i otklonio je sumnje...  George W. Bush poimanje realnosti.

Nema to (skoro)nikakve veze. Dzihadizam kao i islamizam izvire iz jednog unikantog tumacenja islama a ne iz protivljenja americkoj intervenciji.

A istina je da tu zapravo unikatno tumačenje Islama nema skoro nikakve veze.  :)   Ne znam da li si čitao Bin Ladenovo pismo: "As for the first question: Why are we fighting and opposing you? The answer is very simple:

(1) Because you attacked us and continue to attack us."

Ovi lideri ISIS su uglavnom bili u Sadamovoj sekularnoj Baath partiji, a sad su hardline islamisti kao...   Give me a break.

Подели на овим сајтовима

A istina je da tu zapravo unikatno tumačenje Islama nema skoro nikakve veze.   :)   Ne znam da li si čitao Bin Ladenovo pismo: "As for the first question: Why are we fighting and opposing you? The answer is very simple:

(1) Because you attacked us and continue to attack us."

To je kao da citiras Gebelsa u zelji da saznas zasto je Hica krenuo u rat.

Ovi lideri ISIS su uglavnom bili u Sadamovoj sekularnoj Baath partiji, a sad su hardline islamisti kao...   Give me a break.

So? Mnogi su bili sekularni pa odlepili od raznih patogenih mema.

Подели на овим сајтовима

Са Јанковићем се слажем за Круза, али ми није јасно што пише за Рубиа. Човек је морон. Људи који га лично знају кажу да је баш оно - глуп.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

I guess that will be chiseled on the tombstone of western civilization.

Opasnost za western civilization od strane Al Kaide i ISIS je najminimalnija. 

Možda budu zveknuli par stotina civila još negde na neki najkukavičkiji način, obezglavili par novinara/humanitarnih radnika i to je to što se njih tiče. Ja više brinem oko ovih kandidata na primer... :)

Подели на овим сајтовима

To je kao da citiras Gebelsa u zelji da saznas zasto je Hica krenuo u rat.

Bili bi dosta bezbedniji kada bi slušali svoje neprijatelje. :)

So? Mnogi su bili sekularni pa odlepili od raznih patogenih mema.

Ma grabljenje moći samo, ta extreme Islam priča prolazi i kraj, niko tu od njih nije odlepio...  Isto kako je i Musolini bio komunista pa je postao fašista kad je video da to bolje prolazi i da su tu veće šanse za moć.

Подели на овим сајтовима

Са Јанковићем се слажем за Круза, али ми није јасно што пише за Рубиа. Човек је морон. Људи који га лично знају кажу да је баш оно - глуп.

Ja se ne slazem sa Jankovicem oko razloga zbog kojih bi glasao za Kruza samo sam postavio da te pitam jesi li video. Uociosam da nisi ostavio komentar na TR vec duze vreme. :)

Ima mnogo bolji tekst o Stulicu, iznad ovog bloga. :D

Подели на овим сајтовима

Тотално нисам у току са овим ликовима...

Ко је најмања опасност по планету ако победи?  

:)

Подели на овим сајтовима

Opasnost za western civilization od strane Al Kaide i ISIS je najminimalnija. 

Možda budu zveknuli par stotina civila još negde na neki najkukavičkiji način, obezglavili par novinara/humanitarnih radnika i to je to što se njih tiče. Ja više brinem oko ovih kandidata na primer... :)

Dok se ne domognu bio, nano i nuklearnog oruzja mozda. Nakon toga definitivno nije najminimalnija.

Подели на овим сајтовима

Ja se ne slazem sa Jankovicem oko razloga zbog kojih bi glasao za Kruza samo sam postavio da te pitam jesi li video. Uociosam da nisi ostavio komentar na TR vec duze vreme. :)

Ima mnogo bolji tekst o Stulicu, iznad ovog bloga. :D

Нисам видео. Слабо их пратим у задње време... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Bili bi dosta bezbedniji kada bi slušali svoje neprijatelje. :)

To je san svakog neprijatelja. 

Ma grabljenje moći samo, ta extreme Islam priča prolazi i kraj, niko tu od njih nije odlepio...  Isto kako je i Musolini bio komunista pa je postao fašista kad je video da to bolje prolazi i da su tu veće šanse za moć.

Potpuno zanemarujes moc patogenih mema da kidnapuju i iskljuce delove nervnog sistema potrebnog za kriticko preispitivanje sopstvenih stavova sto na vodi svaku infiricanu individuu da se ponasa ludacki a sve to sebi racionalno da obrazlozi.

Fasisticki etos se vrti oko toga da se zivi da bi se ratovalo te drzava treba da bude kasarna i crkva.

Подели на овим сајтовима

Тотално нисам у току са овим ликовима...

Ко је најмања опасност по планету ако победи?  

:)

Ко год да победи, ако `оће ово срање да заустави биће му веома тешко. А може и да заврши као ЏФК...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...