Аурор Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 1 hour ago, Господин Дареалис рече #SpiritCooking Znao sam da je bilo pitanje vremena kad tramp da kupi i isusa пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 U ritualu su sekli prst na levoj ruci, mozda je ucestvovao i Prvi Crveni Third World Predsednik? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 2 minutes ago, Господин Дареалис рече Preterali su... provalice ih ljudi da izmisljaju ove stvari. jbg mora imas meru i kad izmisljas пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 1 minute ago, cloudking рече Znao sam da je bilo pitanje vremena kad tramp da kupi i isusa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 1 minute ago, Господин Дареалис рече Rigging 101 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 1 minute ago, cloudking рече Rigging 101 Sad kad razmislim, ne bi bilo lose da Asanz bude Secretary of State, a Hilari da ide u ekvadorsku ambasadu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 6 minutes ago, cloudking рече Preterali su... provalice ih ljudi da izmisljaju ove stvari. jbg mora imas meru i kad izmisljas Sure... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 9 hours ago, Господин Дареалис рече Sa druge strane imas bukvalne sataniste. Брате, је л ово 100% проверен инфо? Ако јесте, или ако јесте ово за децу - је зи во. Као да сви ти филмови, нису само филмови. Него, била је и нека прича да се Бил Клинтон возио неким приватним авионом неког бизнисмена, за кога су утврдили да је подводио малолетнице, и који је после за то робијао типа 1 годину, не знам да ли је истина. Надам се да није, ништа од овог. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 50 minutes ago, Срђан Шијакињић рече Брате, је л ово 100% проверен инфо? Шта да ти кажем, Срки, гледај и сам... Мени, колико пратим, уопште не би било изненађење ништа од овог. Иако баш до ових ствари и нисам претпостављао, заиста, и изненађење су ми. Да ли је 100% - то не могу да кажем. Она је већ свашта напричала у тим мејловима, прилично је страшно и нпр. што по сопственом признању 'има јавно (= за конзумацију од стране гласача - сељака и плебејаца) и приватно (= за Олигархију на приватним, елитним састанцима и за спроводити у пракси) мишљење'. Рекла је и да јој је сан 'хемисферичкo отворено тржиште са отвореном трговином и отвореним границама'. Трамп је био у праву кад је рекао да јој је циљ да граница и не буде (а био је свашта још у праву... ). Из хакованих мејлова се види и да су избори за кандидата Демократске странке били намештени против Сендерса. Неке су организовали, прелистај сам: http://www.vaskal.ca/podestafiles Дали су јој унапред и питања за дебату против Сендерса, и против Трампа. 50 minutes ago, Срђан Шијакињић рече Него, била је и нека прича да се Бил Клинтон возио неким приватним авионом неког бизнисмена, за кога су утврдили да је подводио малолетнице, и који је после за то робијао типа 1 годину, не знам да ли је истина. Да, авион је био тзв. 'Лолита експрес'. На неко су острво наводно ишли. Клинтонови су, не само криминалци, него и култ. Врло могуће је да су имали и неку улогу у трговини децом (мада није доказано још увек...). Шта да ти кажем, све оне ствари које су причали блесави заверолози ових година - испоставиле су се као тачне изгледа. Alex Jones' Universe... Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 Што је Бил нешто узнемирен и препаднут, нисам га виђао оваквог. Позива медије 'да ураде свој посао'... А медији што су се показали до крајности у овим изборима, о томе и да не причамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 #КлинтонКулт Нешто много чудно се дешава... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 Организовали су 'ивент' за представнике великих корпоративних медија (ABC, CNN, NBC, MSNBC, NY Times, Vice, Vox, Huffington Post...), где су им давали инструкције, постављали медијски оквир Хиларине 'поруке' и трке за председника. Пише и ко је био и све... Event Memo - Benensons OTR.pdf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 4 hours ago, Срђан Шијакињић рече Брате, је л ово 100% проверен инфо? Ако јесте, или ако јесте ово за децу - је зи во. Као да сви ти филмови, нису само филмови. Него, била је и нека прича да се Бил Клинтон возио неким приватним авионом неког бизнисмена, за кога су утврдили да је подводио малолетнице, и који је после за то робијао типа 1 годину, не знам да ли је истина. Надам се да није, ништа од овог. To su sve grozne stvari ali ipak u odnosu na ratove i bedu koju su uzrokovali sirom sveta, to nije nista. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 RYLAH and uros је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука