Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

2 minutes ago, Господин Дареалис рече

FB_IMG_1478376086979.jpg

Preterali su... provalice ih ljudi da izmisljaju ove stvari.

jbg mora imas meru i kad izmisljas ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

9 hours ago, Господин Дареалис рече

Sa druge strane imas bukvalne sataniste.

Брате, је л ово 100% проверен инфо? Ако јесте, или ако јесте ово за децу - је зи во. Као да сви ти филмови, нису само филмови. Него, била је и нека прича да се Бил Клинтон возио неким приватним авионом неког бизнисмена, за кога су утврдили да је подводио малолетнице, и који је после за то робијао типа 1 годину, не знам да ли је истина. Надам се да није, ништа од овог.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

50 minutes ago, Срђан Шијакињић рече

Брате, је л ово 100% проверен инфо?

Шта да ти кажем, Срки, гледај и сам... Мени, колико пратим, уопште не би било изненађење ништа од овог. :) 
Иако баш до ових ствари и нисам претпостављао, заиста, и изненађење су ми.

Да ли је 100% - то не могу да кажем. Она је већ свашта напричала у тим мејловима, прилично је страшно и нпр. што по сопственом признању 'има јавно (= за конзумацију од стране гласача - сељака и плебејаца) и приватно (= за Олигархију на приватним, елитним састанцима и за спроводити у пракси) мишљење'.  Рекла је и да јој је сан 'хемисферичкo отворено тржиште са отвореном трговином и отвореним границама'. Трамп је био у праву кад је рекао да јој је циљ да граница и не буде (а био је свашта још у праву... :) ).

Из хакованих мејлова се види и да су избори за кандидата Демократске странке били намештени против Сендерса.

Неке су организовали, прелистај сам:     http://www.vaskal.ca/podestafiles

Дали су јој унапред и питања за дебату против Сендерса, и против Трампа.

50 minutes ago, Срђан Шијакињић рече

Него, била је и нека прича да се Бил Клинтон возио неким приватним авионом неког бизнисмена, за кога су утврдили да је подводио малолетнице, и који је после за то робијао типа 1 годину, не знам да ли је истина.

Да, авион је био тзв. 'Лолита експрес'. :)

На неко су острво наводно ишли.

14915542_2047272328833056_45471938869774

Клинтонови су, не само криминалци, него и култ.
Врло могуће је да су имали и неку улогу у трговини децом (мада није доказано још увек...).

14925265_2045932578967031_70968489992757

Шта да ти кажем, све оне ствари које су причали блесави заверолози ових година - испоставиле су се као тачне изгледа. :)

Alex Jones' Universe...

Подели на овим сајтовима

Што је Бил нешто узнемирен и препаднут, нисам га виђао оваквог. :)

Позива медије 'да ураде свој посао'...  А медији што су се показали до крајности у овим изборима, о томе и да не причамо.

Подели на овим сајтовима

Организовали су 'ивент' за представнике великих корпоративних медија (ABC, CNN, NBC, MSNBC, NY Times, Vice, Vox, Huffington Post...), где су им давали инструкције, постављали медијски оквир Хиларине 'поруке' и трке за председника.

Пише и ко је био и све... :)

Event Memo - Benensons OTR.pdf

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, Срђан Шијакињић рече

Брате, је л ово 100% проверен инфо? Ако јесте, или ако јесте ово за децу - је зи во. Као да сви ти филмови, нису само филмови. Него, била је и нека прича да се Бил Клинтон возио неким приватним авионом неког бизнисмена, за кога су утврдили да је подводио малолетнице, и који је после за то робијао типа 1 годину, не знам да ли је истина. Надам се да није, ништа од овог.

To su sve grozne stvari ali ipak u odnosu na ratove i bedu koju su uzrokovali sirom sveta, to nije nista. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...