Jump to content

Nadogradnja nelegalnog Windowsa 7 ili 8.1 na Windows 10?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Ili, da li ce moci, iako je nelegalni windows da se posle apdejtovanja plati?

Не знам. Али можеш да легализујеш тренутну копију (седмицу или осмицу) и онда надоградиш на десетку без проблема.

Узгред, десетка ради као луда на пет година старом лаптопу просечних перформанси.

Подели на овим сајтовима

Прилика да престанемо да крадемо.

Легалан и одличан програм.

За обичног човека сасвим довољно. 

И надоградања није скупа, ако неко жели графички боље дизајнирану верзију.

Подели на овим сајтовима

Ја апгрејдовао на лаптопу са 8.1 на 10. Одлична. Нема више оног глупог прозора са апликацијама. Имао сам и неку врсту конфликта између инсталисаних програма и апп (скајп и хром) што сад не постоји, хром ради одлично. Нисам још пробао еџ. За мене диван микс који има и мирис ХР-а због старт менија доле лево и укус оног лепшег дела 8-це (искрено, 7-ца ми је некако била непрегледна у windows explorer-у, ваљда рецидив ХР-а).

Колико знам, можете се без проблема пријавити и са дивљом 7-ом и добићете 10-ку.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Da li se upgrade na 10. preko legalne "sedmice" na lap topu plaća? Nisam u toku ..

Не. За све је бесплатно. Пријавио сам се раније, и прекјуче су јавили да сам добио и инсталирао.
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Не. За све је бесплатно. Пријавио сам се раније, и прекјуче су јавили да сам добио и инсталирао.

Ја се бејах "пријавио", ал никако нису јављали ништа. Онда сам видео да је могуће одмах надоградити (без чекања) уз помоћ оног њиховог програмчета, те сам то и урадио.
Подели на овим сајтовима

Како? Колико кошта седмица?

Kod nas

59 evra / 6.888,8 dinara najniža cijena za Win 7 Home Premium i

63 evra / 7.425,1 dinara najniža cijena za Win 7 Profesional

Mnogi sad to kupuju kao odskočnu dasku na Win 10

jer je mogući free upgrade sa sedmice na desetku.

http://www.vyhodny-software.cz/windows-7/?gclid=Cj0KEQjw0ZauBRDOnoGQ2PTb9YoBEiQAQ6m_7O56YmXCWc7dEXR2hYssEJ2AVpuHetgVL96eisNtBMwaArQ18P8HAQ

Подели на овим сајтовима

Eee, a niko se nije zapitao zasto je to sve besplatno :)

Windows 10 odlično su prihvatili i korisnici i kritičari, ali delovi nove politike o privatnosti Microsofta mnoge su zabrinuli.
  • Волим 1
Подели на овим сајтовима

Eee, a niko se nije zapitao zasto je to sve besplatno :)

Windows 10 odlično su prihvatili i korisnici i kritičari, ali delovi nove politike o privatnosti Microsofta mnoge su zabrinuli.
Dok se čovjek probere kroz taj engleski to potraje malo. Nije odmah jasno o čem to tamo melju kad je na engleskom.

Da, ja sam im zato odlučio pomoći i namjeravam nainstalovat u WC kod sebe web kameru direktno

priključenu na njihov kontrolni pult u Redmondu da im nedaj Bože šta važno slučajno ne promakne.

A ovo je sad zanimljivo: Get Free Windows 10 Upgrade Without Windows 8 Or 7, Here’s How

http://www.redmondpie.com/get-free-windows-10-upgrade-without-windows-8-or-7-heres-how/

:))

No, sad sam pročitao, ovo smo propasli, ne važi više. Ja sam pomislio da je nešto drugo u pitanju.

Dok se čovjek probere kroz taj engleski to malo potraje. Nije odmah vidjet o čemu to tamo toliko melju.

So the upshot of all this is that it’s worth downloading the Insider Prevew release of Windows 10 before July 29th, especially if you don’t currently have a genuine copy of Windows 7 or Windows 8.

Here’s what exactly you need to do now before Windows 10 goes RTM:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...