Гости Guest Написано Август 7, 2015 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Da li je ovo moguce? Ako je moguce, da li ce biti posledica na normalan rad? Ili, da li ce moci, iako je nelegalni windows da se posle apdejtovanja plati? Koje su sve mogucnosti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 8, 2015 Пријави Подели Написано Август 8, 2015 Ili, da li ce moci, iako je nelegalni windows da se posle apdejtovanja plati? Не знам. Али можеш да легализујеш тренутну копију (седмицу или осмицу) и онда надоградиш на десетку без проблема. Узгред, десетка ради као луда на пет година старом лаптопу просечних перформанси. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Август 8, 2015 Пријави Подели Написано Август 8, 2015 Прилика да престанемо да крадемо. Легалан и одличан програм. За обичног човека сасвим довољно. И надоградања није скупа, ако неко жели графички боље дизајнирану верзију. Crveni Baron and Blaža Željko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 8, 2015 Гости Пријави Подели Написано Август 8, 2015 jel neko od vas izvrsio nadogradnju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 8, 2015 Пријави Подели Написано Август 8, 2015 Али можеш да легализујеш тренутну копију (седмицу или осмицу) Како? Колико кошта седмица? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 8, 2015 Пријави Подели Написано Август 8, 2015 Ja imam legalnu sedmicu, al me sve nesto mrzi da predjem na desetku... a ocu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 8, 2015 Пријави Подели Написано Август 8, 2015 Какав је у односу на раније верзије Виндовса? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Август 8, 2015 Пријави Подели Написано Август 8, 2015 Sta ce vam vindoVs predjite na linuks hehe Н И Н Е and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Август 8, 2015 Пријави Подели Написано Август 8, 2015 Ја апгрејдовао на лаптопу са 8.1 на 10. Одлична. Нема више оног глупог прозора са апликацијама. Имао сам и неку врсту конфликта између инсталисаних програма и апп (скајп и хром) што сад не постоји, хром ради одлично. Нисам још пробао еџ. За мене диван микс који има и мирис ХР-а због старт менија доле лево и укус оног лепшег дела 8-це (искрено, 7-ца ми је некако била непрегледна у windows explorer-у, ваљда рецидив ХР-а). Колико знам, можете се без проблема пријавити и са дивљом 7-ом и добићете 10-ку. Agaton Vuzman and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Август 8, 2015 Пријави Подели Написано Август 8, 2015 Da li se upgrade na 10. preko legalne "sedmice" na lap topu plaća? Nisam u toku .. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Август 8, 2015 Пријави Подели Написано Август 8, 2015 Da li se upgrade na 10. preko legalne "sedmice" na lap topu plaća? Nisam u toku ..Не. За све је бесплатно. Пријавио сам се раније, и прекјуче су јавили да сам добио и инсталирао. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 8, 2015 Пријави Подели Написано Август 8, 2015 Не. За све је бесплатно. Пријавио сам се раније, и прекјуче су јавили да сам добио и инсталирао.Ја се бејах "пријавио", ал никако нису јављали ништа. Онда сам видео да је могуће одмах надоградити (без чекања) уз помоћ оног њиховог програмчета, те сам то и урадио. Јанко and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 8, 2015 Пријави Подели Написано Август 8, 2015 Како? Колико кошта седмица? Kod nas 59 evra / 6.888,8 dinara najniža cijena za Win 7 Home Premium i 63 evra / 7.425,1 dinara najniža cijena za Win 7 Profesional Mnogi sad to kupuju kao odskočnu dasku na Win 10 jer je mogući free upgrade sa sedmice na desetku. http://www.vyhodny-software.cz/windows-7/?gclid=Cj0KEQjw0ZauBRDOnoGQ2PTb9YoBEiQAQ6m_7O56YmXCWc7dEXR2hYssEJ2AVpuHetgVL96eisNtBMwaArQ18P8HAQ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 8, 2015 Пријави Подели Написано Август 8, 2015 Eee, a niko se nije zapitao zasto je to sve besplatno Windows 10 prati svaki vaš korak? Windows 10 odlično su prihvatili i korisnici i kritičari, ali delovi nove politike o privatnosti Microsofta mnoge su zabrinuli. Zayron је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 8, 2015 Пријави Подели Написано Август 8, 2015 Eee, a niko se nije zapitao zasto je to sve besplatno Windows 10 prati svaki vaš korak? Windows 10 odlično su prihvatili i korisnici i kritičari, ali delovi nove politike o privatnosti Microsofta mnoge su zabrinuli. Dok se čovjek probere kroz taj engleski to potraje malo. Nije odmah jasno o čem to tamo melju kad je na engleskom. Da, ja sam im zato odlučio pomoći i namjeravam nainstalovat u WC kod sebe web kameru direktno priključenu na njihov kontrolni pult u Redmondu da im nedaj Bože šta važno slučajno ne promakne. A ovo je sad zanimljivo: Get Free Windows 10 Upgrade Without Windows 8 Or 7, Here’s How http://www.redmondpie.com/get-free-windows-10-upgrade-without-windows-8-or-7-heres-how/ No, sad sam pročitao, ovo smo propasli, ne važi više. Ja sam pomislio da je nešto drugo u pitanju. Dok se čovjek probere kroz taj engleski to malo potraje. Nije odmah vidjet o čemu to tamo toliko melju. So the upshot of all this is that it’s worth downloading the Insider Prevew release of Windows 10 before July 29th, especially if you don’t currently have a genuine copy of Windows 7 or Windows 8. Here’s what exactly you need to do now before Windows 10 goes RTM: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука