cloudking Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Ne poznajemo se dovoljn medjusobno... i onda vidis "vernika" koji bi da pobije sve koji ne misle kao on... i hopla, momentalno postanes ateista... Слободно ти буди атеиста у кући, веруј ако хоћеш и у дрвећа...али кажем ти НИКАДА неће те моћи слободно на улицама да промовише те атеизам...ЧЕКАМО ВАС Sta ce biti? Jel cete da nas bijete? Gde nas cekate? И шта ти знаш какав је ко верник када незнаш ништа о Православљу?Како ти можеш да процениш ко је какав верник а никада ниси ушао у храм Божији? Bio sam u crkvi, manastiru, katedrali, tekiji i dzamiji... nisam bio u sinagogi nikaad, ali videcemo bice prilike i za to... Ima mnogo interesantnih stvari, kulture, umetnosti... al nema samo jedne stvari... nema boga... ni u jednoj od njih... АТЕИЗАМ ЈЕ БОЛЕСТ Militantno hriscanstvo je poremecaj u psihickom razvoju... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 ateista...moze biti VELIKI COVEK SIROKOG SRCA...za razliku od nekih koji iako su jako pobozni i crkveni...a nemaju tu sirinu i toplo srce saosecajno za bliznjega i svet oko sebe... stadaradimСестро џаба њима све то када немају ни шансе за спасење, то и сама знаш. Е зато не сме се дозволити да они са својом злонамерном болешћу пропагирају атеизам, јер има верника који нису упознати довољно са својом вером и могли би да насједну том болесном атеизму...СТОП АТЕИЗМУ "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 hahaha semberac genije si majke mi... procitaj opet post Vesne V. Lalovic al ovog puta pazljivo... i nekoliko puta... stadaradim пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 @МрачњакМа нећемо вас ударати, реко сам ЧЕКАМО ВАСНаравно Чекамо вас баклавама, хурмашицама, колачима, ракијом, мезом... stadaradimИсто то важи за хомосексуалце, ЧЕКАМО ИХ истим стварима... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 По стоти пут кажем да смо ми мирољубиви...ко има уши нека чује ко нема немора. Ma "miroljubivi" nema sta.Слободно ти буди атеиста у кући, веруј ако хоћеш и у дрвећа...али кажем ти НИКАДА неће те моћи слободно на улицама да промовише те атеизам...ЧЕКАМО ВАС Samo ne znam kako ti tu uklapas miroljubivost!!! Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 i ateisti su LJUDI...treba se plasiti NELJUDI... stadaradim ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Аквили смараш стварно...с тобом се неможе зборити. Теби је рецимо пречи неки тамо атеиста него брат у Христу?То је оно право ваше лице...свака вам част. Част изузетцима. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 По стоти пут кажем да смо ми мирољубиви...ко има уши нека чује ко нема немора. Ma "miroljubivi" nema sta.Слободно ти буди атеиста у кући, веруј ако хоћеш и у дрвећа...али кажем ти НИКАДА неће те моћи слободно на улицама да промовише те атеизам...ЧЕКАМО ВАС Samo ne znam kako ti tu uklapas miroljubivost!!! Петре, Хришћанство нема везе са пацифизмом, а ти си пацифиста. И реко сам ЧЕКАМО ВАС слаткишима...што одмах мисли те на ударање...хехех. Па да по теби су наши преци идиоти (мислим на Четнике) који су се борили против комунистичког јарма...требали су их стварно дочекати мезом и ракијом и да се одрекну Христа, а НИ ПОШТО нису требали да се пушком боре...Стварно ово је пацифизам par exelance... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Neko ce stvarno pomisliti da hriscani veruju da ateisti ne smeju da propagiraju ateizam na ulici i slicne gluposti.Ајд ми одговори на ово питање: Дал по теби Јеховини Сведоци имају право да на улици деле летке о својој секти?Ако кажеш да, ти ниси нормалан...Е у томе је разлика између Православца који зна да ми нисмо пацифисти и таквих као што си ти који би и веру продали само да би се улизали непријатељу...Такви као што си ти никада неби бранили веру и отаџбину већ би први дизертирали...срам те било "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 i ateisti su LJUDI...treba se plasiti NELJUDI... stadaradimА ко су нељуди?Испаде да су вам ови атеисти већа браћа него ми рецимо Образовци који се из исте часе причешћујемо са вама...парадоксално је мало, али ајд. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 ateista...moze biti VELIKI COVEK SIROKOG SRCA...za razliku od nekih koji iako su jako pobozni i crkveni...a nemaju tu sirinu i toplo srce saosecajno za bliznjega i svet oko sebe... stadaradimСестро џаба њима све то када немају ни шансе за спасење, то и сама знаш. Е зато не сме се дозволити да они са својом злонамерном болешћу пропагирају атеизам, јер има верника који нису упознати довољно са својом вером и могли би да насједну том болесном атеизму...СТОП АТЕИЗМУ Ma nisi tu upoznat sa zdravom logikom pa zato si u usao u Obraz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Питање је ко је овдје трговац?Дал они којима је стало до литургије како су је служили Св. владика Николај и Св. Ава Јустин, и Св Василије Острошки или онима који су у задњих пар година почели да стварају своје литургије јер им литургија Св. Јована Златоуста није више довољно добра (ваљда није више модерна и антисемитска је)?Kako vi iz obraza znate kako je sluzio Sv.Vasilije Ostroski? stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 i ateisti su LJUDI...treba se plasiti NELJUDI... stadaradimА ко су нељуди?Испаде да су вам ови атеисти већа браћа него ми рецимо Образовци који се из исте часе причешћујемо са вама...парадоксално је мало, али ајд. Ti si hriscanin zbog Obraza, patriotizma, velike Srbije i slicnih gluposti a ne zbog svog obozenja. U tome i jest problem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
XIO Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Једно питање за нашег Образовца... где ћеш ти бити Октобра 10. 2010?... ја се искрено надам у ЗАТВОРУ. Бог је скоро па свемогућ. Он може све да уради... осим да изневери очекивања свог верника. XIO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Та литургија јесте благодатна али није законита... ?????????????????????????? Aquilio - opet u centar! stadaradim http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука