Semberac Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Ви се само позивате на ону Христову реч "Не суди да ти се не суди" када вама одговара. Ја сам навикао да ми се суди и да се оптужујем... нема проблема... Овог очигледног јеретика Ти називаш великим православцем јер вам даје простор да пљујете по Цркви у његовој емисији. Дискутибилно је ко је већи Православац дал тај секташ Слободан или већина форумаша... Шалим се. Али схвати да је неоправдавам те његове небулозе да је он неки Божији човјек. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Semberac,imaš video klip gde se vidi kako se prekida Liturgija a to blagosiljaju otac Žarko,Mladen i voditelj Slobodan. Niko nije kriv zato što gostuje kod nekog u emisiji ali je kriv kada ide da zajedno sa tim voditeljem vrši propagandu da treba prekidati Liturgiju! Niko iz obraza nije otišao kod Slobodana da ga urazumi,kao što se ide kod inoslavnih,već se kod Slobodana išlo kao kod istomišljenika i saborca! Pogledaj video klip ponovo! Ма зашто да га уразуми када им човек помаже? дај Дејане, из којег си ти филма? Понављам, стидим се и кајем се што сам икад и једном речју подржавао Образ који је сасвим нешто друго од онога што је била идеја Владике Данила и покојног Небојше. А Ти брате сомборац, слободно ради шта Ти је воља, иди са Твојим "саборцима" и прекидајте Литургије, пљујте по Светом Архијерејском Сабору и Синоду, браните овог или оног, ма баш ме брига за то шта радите... али ове ваше гадости и глупости, док се не покајете за све ово нећете просипати овде и бићете и даље на форуму у ПДФ "Секте" заједно са све Дидијем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Semberac,imaš video klip gde se vidi kako se prekida Liturgija a to blagosiljaju otac Žarko,Mladen i voditelj Slobodan. Niko nije kriv zato što gostuje kod nekog u emisiji ali je kriv kada ide da zajedno sa tim voditeljem vrši propagandu da treba prekidati Liturgiju! Niko iz obraza nije otišao kod Slobodana da ga urazumi,kao što se ide kod inoslavnih,već se kod Slobodana išlo kao kod istomišljenika i saborca! Pogledaj video klip ponovo! Дакле испаде да је отац Жарко секташ, да је Младен (будући теолог и свештеник) секташ...знате ли ви шта причате?То је иста као да би ја рекао за оца Ивана да је секташ...па гдје би ми душла ишла? Што се тиче састанака са инославним и жељом да их ми уразумимо то можеш малој деци причати а не мени. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Оче мука ми је од ваших злонамерних покушаја да докажете оно што је немогуће- да је Образ секта. Ако сам секташ бануј ме, не мораш са секташом причати... Па ми смо екуменистички форум, знаш ваљда? Ми разговарамо са свима. Да ли је то још један од Твог бегања од дискусије? не бих ово постављао да ме ниси изритирао са Твојим ниподаштавањем форума ЖРУ. Рекао си да је он велики Православац- па хајде, одбрани његово велико православље! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Semberac,imaš video klip gde se vidi kako se prekida Liturgija a to blagosiljaju otac Žarko,Mladen i voditelj Slobodan. Niko nije kriv zato što gostuje kod nekog u emisiji ali je kriv kada ide da zajedno sa tim voditeljem vrši propagandu da treba prekidati Liturgiju! Niko iz obraza nije otišao kod Slobodana da ga urazumi,kao što se ide kod inoslavnih,već se kod Slobodana išlo kao kod istomišljenika i saborca! Pogledaj video klip ponovo! Дакле испаде да је отац Жарко секташ, да је Младен (будући теолог и свештеник) секташ...знате ли ви шта причате?То је иста као да би ја рекао за оца Ивана да је секташ...па гдје би ми душла ишла? Што се тиче састанака са инославним и жељом да их ми уразумимо то можеш малој деци причати а не мени. Ма можеш да кажеш, нема проблема. Ево, саборци те овде чекају: http://www.facebook.com/pages/NOVA-SEKTA-POUKE-:)/146539905368387?ref=ts Само докажи то шта причаш. Ја не могу да будем секташ јер сам у Цркви, могу да будем неко ко нема правилна учења о неким теолошким питањима, али то доноси суд Цркве. Докажи и ја ћу јавно да се кајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Semberac,imaš video klip gde se vidi kako se prekida Liturgija a to blagosiljaju otac Žarko,Mladen i voditelj Slobodan. Niko nije kriv zato što gostuje kod nekog u emisiji ali je kriv kada ide da zajedno sa tim voditeljem vrši propagandu da treba prekidati Liturgiju! Niko iz obraza nije otišao kod Slobodana da ga urazumi,kao što se ide kod inoslavnih,već se kod Slobodana išlo kao kod istomišljenika i saborca! Pogledaj video klip ponovo! Ма зашто да га уразуми када им човек помаже? дај Дејане, из којег си ти филма? Понављам, стидим се и кајем се што сам икад и једном речју подржавао Образ који је сасвим нешто друго од онога што је била идеја Владике Данила и покојног Небојше. А Ти брате сомборац, слободно ради шта Ти је воља, иди са Твојим "саборцима" и прекидајте Литургије, пљујте по Светом Архијерејском Сабору и Синоду, браните овог или оног, ма баш ме брига за то шта радите... али ове ваше гадости и глупости, док се не покајете за све ово нећете просипати овде и бићете и даље на форуму у ПДФ "Секте" заједно са све Дидијем. Ко си ти да судиш ко је секта?Јел ти је то сабор можда рекао?Ајмо поштовати сабор...гдје је он рекао да је Образ секта? Докажеш ли да сам ја икада прекидо литургију, све потписујем што си рекао. Ја иначе никада нисам ни био на литургији која је "обновљена" јер у мојој Епархији се служи онако како је Св. Ава Јустин служио... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Иначе о. Жарко и Младен као и цела њихова компаније су свесно или несвесно разаратељи Тела Христовог јер народ Божији одвраћају од свога Епископа и то у његовој Епархији. И то где? У емисији чувенога и надалеко познатога православца Дидија! Јеси ли ишта прочитао од ових ствари што сам поставио? Јеси ли уопште одгледао ону емисију или ћеш све време причати напамет? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Ко си ти да судиш ко је секта?Јел ти је то сабор можда рекао?Ајмо поштовати сабор...гдје је он рекао да је Образ секта? Докажеш ли да сам ја икада прекидо литургију, све потписујем што си рекао. Ја иначе никада нисам ни био на литургији која је "обновљена" јер у мојој Епархији се служи онако како је Св. Ава Јустин служио... А Ти знаш како је служио Авва Јустин? Не знам да ли си Ти прекидао Литургију али твоји саборци јесу и Ти то браниш као ултра-гига-мега православну ствар! Само ми немој причати о поштовању Сабора, молим Те... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Дал су саборци икада код тебе прекидали литургију?Што би тебе поштедили ако смо такви фанатици?Одговори ми, јер иначе ми је све јасније да говориш напамет и под нечијем руководством. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 И још нешто: Ја јесам млађи од свију вас, али то не значи да сам овца за клање. Имам респекта према свима вама јер сте старији а поготово према теби оче Иване јер си свештеник СПЦ. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 !Такође, волео бих да ми брат семберац и "његови саборци" протумаче ово, ја сам човек припрост и шулав, нисам тако мудар да тумачим ове ствари, ја ипак слушам Свете Оце које велики Диди, иначе и велики православац по речима брата семберца, не сматра баш за неке фаце... чак мисли да су нас мало зафркнули и нису нам рекли да је "Исус" био ожењен! poslicno drvu zivota koje magija upotrebljavaju,kabala nisam bas sigurna dal isto ali sam negdje to vidjela i znam da magije imaju ove znakove, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Дал су саборци икада код тебе прекидали литургију?Што би тебе поштедили ако смо такви фанатици?Одговори ми, јер иначе ми је све јасније да говориш напамет и под нечијем руководством. Већ сам Ти рекао: дођите слободно. Само ми кажите ако икако можете када планирате, да ми не би траумирали ћеркицу од 4 године која сваке Литургије је са мном и мојом супругом. Да знам да јој објасним да ће доћи чике да мало разговарају са татом. То што још нисте дошли са том намером не значи да нећете, јер сте прекидали у другим црквама. Зато у вас никаквог поверења немам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 ви сте секта самим тим што кривите учење Цркве за своје потребе. Бануј сам себе због клевети које износиш на један Православни покрет који је много више урадио за нас Србе од тебе и твојих истомишљеника. ви имате везе са Православљем колико су и фарисеју у Христово време имали.имате ви још млекца да пијете док порастете док будете нешто заиста урадили ЗА Србију, а не ПРОТИВ ње. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Дакле многи Епископи су јеретици јер су били код папе јеретика Многи Епископи су атеисти јер су гостовали на Б92 или РТС-у Ја нисам знао ко је Слободан, сад знам. У чему је проблем? јел ти ово озбиљно, или желиш још једну опомену пред бан? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Дал су саборци икада код тебе прекидали литургију?Што би тебе поштедили ако смо такви фанатици?Одговори ми, јер иначе ми је све јасније да говориш напамет и под нечијем руководством. Већ сам Ти рекао: дођите слободно. Само ми кажите ако икако можете када планирате, да ми не би траумирали ћеркицу од 4 године која сваке Литургије је са мном и мојом супругом. Да знам да јој објасним да ће доћи чике да мало разговарају са татом. То што још нисте дошли са том намером не значи да нећете, јер сте прекидали у другим црквама. Зато у вас никаквог поверења немам. Знам да немаш поверења јер си препун предрасуда. Радо ћу доћи једном код тебе на литургију да се помолим Богу али нећу доћи транспарентима. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука