Semberac Написано Септембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 Нисмо елита, то само неки Епископи који мисле да су непогрешиви говоре о себи у типи: Ти си мирјанин, немаш право да ме критикујеш. То је горе од папизма. Ни папа не сматра да је толко непогрешив.Koji episkop je to rekao? Није нико рекао али скачу када их неко критикује. Рецимо онај владика који има прстен од папе, који има крст од кардинала... bangin Шалим се, можда сам мало претјеро, али стварно не дају себи речи рећи. Чак неки говоре како су они Христос, то чак ни папа не говори. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 Semberac,da li za tebe Mladenova rec ima vecu vrednost nego rec sabora i sinoda? Нема. Ја се у неким стварима и не слажем са Младеном али ружно је говорити како он нема појма о теологији. Он је начитањији од много дипломираних теолога...а биће и он, па онда пљујте по канонском свештенику. Semberac,da li za tebe Mladenova rec ima vecu vrednost nego rec sabora i sinoda? Нема. Ја се у неким стварима и не слажем са Младеном али ружно је говорити како он нема појма о теологији. Он је начитањији од много дипломираних теолога...а биће и он, па онда пљујте по канонском свештенику. Ако се за свештенике рукополажу људи који подржавају прекидање Литургија, онда није ни чудо где нам иде Црква. Надам се да ће да се покаје за све ове глупости које сада чини. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 Izgleda je vama djon obraz! Лако ти је ово преко интернета рећи, реци то Младену ако имаш храбрости... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 Нисмо елита, то само неки Епископи који мисле да су непогрешиви говоре о себи у типи: Ти си мирјанин, немаш право да ме критикујеш. То је горе од папизма. Ни папа не сматра да је толко непогрешив. Критика не подразумева, како Ти то схваташ, цркворушитељство. У томе је пропаст философије Образа. Дај ми доказ гдје је Образ позива на раскол?Незнам ко позива у молитвеном ходу на јединство Цркве, дал Образ или они који нас мрзе? Погледај видео и видећеш позив на раскол. И то још када га подржи Слободарство...их, биће "благословено". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 Оче Иване. Откуд ти знаш ко се покајо а ко не?Дал се Младен није можда теби исповедо? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 Нисмо елита, то само неки Епископи који мисле да су непогрешиви говоре о себи у типи: Ти си мирјанин, немаш право да ме критикујеш. То је горе од папизма. Ни папа не сматра да је толко непогрешив.Koji episkop je to rekao? Није нико рекао али скачу када их неко критикује. Рецимо онај владика који има прстен од папе, који има крст од кардинала... :cheesy: Шалим се, можда сам мало претјеро, али стварно не дају себи речи рећи. Чак неки говоре како су они Христос, то чак ни папа не говори. Semberac,tragicno je to sto si se ti kao nenaucen postavio kao ucitelj!Pa jel ti mislis da smo mi ovde sisali tarabu! Aj sad lepo objasni svoju izjavu da se episkop izjednacava sa Hristom! Ako je to teologija nacitanog Mladena kojoj te naucijo onda nek mu je na cast i na OBRAZ ! Sramota! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 Називати Образ сектом је равно и владику Никанора назвати секташом јер је много пута благословио Образ. Знам да вас ово боли, али тако је. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 Оче Иване. Откуд ти знаш ко се покајо а ко не?Дал се Младен није можда теби исповедо?У праву си, не знам. Не, није се мени исповедао. Ако се каје за ово подржавање прекидања Литургије- онда можемо да причамо. Е, па Ти као његов пријатељ то ваљда знаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 Брате Дејане, шта каже владика Игњатија шта је он када служи литургију?Зар није рекао да је Христос?Ово су ми студенти теолошког факултета такође тврдили... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 Izgleda je vama djon obraz! Лако ти је ово преко интернета рећи, реци то Младену ако имаш храбрости... a sta bi mi Mladen uradio? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 Називати Образ сектом је равно и владику Никанора назвати секташом јер је много пута благословио Образ. Знам да вас ово боли, али тако је. Ух, како низак старт. Шта си хтео да овим кажеш? Ко овде помиње Владику Никанора? Благосиљао је и Владика Данило Образ, али није благосиљао прекидање Литургија. Образ није оно што је некада био и што би требао да буде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 Брате Дејане, шта каже владика Игњатија шта је он када служи литургију?Зар није рекао да је Христос?Ово су ми студенти теолошког факултета такође тврдили...Semberac ,izgleda si ti samo dobar materijal za manipulaciju!Ne govorim ti ovo da bi te uvredio vec da bi te urazumio! Niko se ne izjednacav sa Hristom,jos uvek takvih ludaka u Crkvi nemamo :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 Оче Иване. Откуд ти знаш ко се покајо а ко не?Дал се Младен није можда теби исповедо?У праву си, не знам. Не, није се мени исповедао. Ако се каје за ово подржавање прекидања Литургије- онда можемо да причамо. Е, па Ти као његов пријатељ то ваљда знаш. Искрено ћу попричати са њим о томе када се будемо видели, нисам га питао за то. Знам да мени никада није говорио да требамо прекидати литургије...НИКАДА. Али опет ћу испасти да лажем... Ја углавном знам да Младен иде стално на литургије, причешћује се, пости све постове, не пије алкохол, не пуши, није блудник- шта више очекује те од човјека? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 Брате Дејане, шта каже владика Игњатија шта је он када служи литургију?Зар није рекао да је Христос?Ово су ми студенти теолошког факултета такође тврдили... Е мој брате... заиста је сулудо више причати са Тобом. Узми мало и почни да читаш. Почни са еклисиологијом светог Игнатија антиохијског, Младен вероватно то зна, ако већ студира теологију... Страшно је шта себи дозвољавате. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 Брате Дејане, шта каже владика Игњатија шта је он када служи литургију?Зар није рекао да је Христос?Ово су ми студенти теолошког факултета такође тврдили...Semberac ,izgleda si ti samo dobar materijal za manipulaciju!Ne govorim ti ovo da bi te uvredio vec da bi te urazumio! Niko se ne izjednacav sa Hristom,jos uvek takvih ludaka u Crkvi nemamo :cheesy: Надам се да си управу, ово су ми студенти теологије тврдили и позивали се на владику, дакле његови студенти не моји dada "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука