Semberac Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Zasto se vezivati za Nemanjice i za to kako je bilo u vremen Nemanjica. Pa jesu li oni veci svetitelji od Aleksandrijskih otaca recimo. Pa kad bi i krenuli da pravimo takve gradacije Aleksandrijski oci odnose prednost u svakom smislu. Пази, сваки народ има свој специфичан пут. Наши преци су свети Немањићи. Не можемо се ми поредити са другим нацијама и државама што се тиче државног уређења. То је исто као данас, неможе се Србија поредити са Немачком и њезином историјом, али то се нажалост данас дешава и зато има људи у Србији који би у ЕУ и ако то не одговара Православним народима... Дакле ми смо Срби Православци и наши узори су у Србима Правослвцима (пре свега у светитељима) што се тиче државног уређења, закона, морала... Надам се да си ме схатио исправно. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Надам се да си ме схатио исправно. A ja se nadam da ti nisi mlad čovek. isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 A banujte ga više... Dijagnoza: frustracija u neofitsko-paranoidno-ksenofobičnoj fazi intelektualnog razvića. To tvoje militantno-organsko pravoslavlje ima veze sa idejom koliko i religija sa gnoseologijom. Nimalo. Pa i Hrišćani su prihvatili TE. Imaš zaista sumanute ideje. Хвала на овим лепим речима...мене то не вређа, слободна настави даље да вређаш, ту се показује какав си ти човјек. П.С ако си неки Православац пиши Ћирилицом isus-sinai "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 A banujte ga više... Dijagnoza: frustracija u neofitsko-paranoidno-ksenofobičnoj fazi intelektualnog razvića. To tvoje militantno-organsko pravoslavlje ima veze sa idejom koliko i religija sa gnoseologijom. Nimalo. Pa i Hrišćani su prihvatili TE. Imaš zaista sumanute ideje. Хвала на овим лепим речима...мене то не вређа, слободна настави даље да вређаш, ту се показује какав си ти човјек. П.С ако си неки Православац пиши Ћирилицом isus-sinai Nije mi namera bila da tebe vređam, kažem da su ti ideje sumanute. Ne bih vređao nikoga. A ti recimo vređaš mene. Ja se izjašnjavam kao ateista. Zar ne piše levo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Ти ми се ту бусаш у груди неким патриотизмом, а желиш да кршиш закон и устав рођене земље. Да кршим закон и устав моје ОКУПИРАНЕ земље која је под окупацијом глобалиста. Ниси ни свјестан да је атеизам продукт непријатеља Православља и Србства. Најгоре, они који су наметнули хришћанима атеизам, они сами нису атеисти...а ви сте толко наивни да сте најсели разним атеистичким теоријама, рецимо теорија еволуције. Али то је ваш проблем. isus-sinai 0102_laugh 0102_laugh smej.gif Kako Cehov ono lepo kazae nacionalna nauka postoji toliko koliko i nacionalna tablica mnozenja. E isto tako toliko postoje ateisticke teorije koliko i pravoslavne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Sasvim je nebitno znam da nije isto teodulija i teokratija. Ali je takodje bazirano na juridickim konceptima kao i sve ostale gluposti koje Obraz propagira. Значи глупост је то што је св. владика Николај писао?Глупост је то што је Епископ Данило Крстић писао?Глупост је то што је Небојша Крстић писао? Значи није теби Образ трн у оку већ ове личности који носе нашу идеју, хвала што си то тако рекао да знамо о чему причамо. А да заборавио сам, и Свети Немањићу су по теби онда глупаци били? Још једном СРАМ ТЕ БИЛО "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 A banujte ga više... Dijagnoza: frustracija u neofitsko-paranoidno-ksenofobičnoj fazi intelektualnog razvića. To tvoje militantno-organsko pravoslavlje ima veze sa idejom koliko i religija sa gnoseologijom. Nimalo. Pa i Hrišćani su prihvatili TE. Imaš zaista sumanute ideje. Хвала на овим лепим речима...мене то не вређа, слободна настави даље да вређаш, ту се показује какав си ти човјек. П.С ако си неки Православац пиши Ћирилицом isus-sinai Ni cirilica nema nikakve veze sa pravoslavljem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 A znaš li da je +Nikolaj povlačio paralele između Svetog Save i Adolfa Hitlera? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Ja se izjašnjavam kao ateista. Zar ne piše levo? isus-sinai Нисам то ни видео...па шта је ово?Јел ово атеистички форум?Све неки атеисти...Боже помози Зато и није чудо што ви мрзите Образ. Има понеки форумаш са којима се лепо може дискутовати (брат Дејан, о. Агапије, брат Андреј, брат Урош), али са осталима неможе се причати, то је толко не културно и бахато... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Sasvim je nebitno znam da nije isto teodulija i teokratija. Ali je takodje bazirano na juridickim konceptima kao i sve ostale gluposti koje Obraz propagira. Значи глупост је то што је св. владика Николај писао?Глупост је то што је Епископ Данило Крстић писао?Глупост је то што је Небојша Крстић писао? Значи није теби Образ трн у оку већ ове личности који носе нашу идеју, хвала што си то тако рекао да знамо о чему причамо. А да заборавио сам, и Свети Немањићу су по теби онда глупаци били? Још једном СРАМ ТЕ БИЛО To je njihovo licno misljenje u vezi politckog uredjenja drustva sa cime se ja NIMALO ne slazem. I ne vidim zasto bi trebalo da me bude sramota zbog toga sto imam svoje misljenje koje mogu argumentovati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 A znaš li da je +Nikolaj povlačio paralele između Svetog Save i Adolfa Hitlera? Па знам, и у чему је ту проблем?Сваки човјке има и добру страну, па чак и ти као атеиста... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Ja se izjašnjavam kao ateista. Zar ne piše levo? Нисам то ни видео...па шта је ово?Јел ово атеистички форум?Све неки атеисти...Боже помози Зато и није чудо што ви мрзите Образ. Има понеки форумаш са којима се лепо може дискутовати (брат Дејан, о. Агапије, брат Андреј, брат Урош), али са осталима неможе се причати, то је толко не културно и бахато... Još jedna stvar... Lepota ovog foruma je ta što ima i pravoslavaca i ateista i muslimana i katolika. isus-sinai Toliko od ovog ateiste ovde. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Ni cirilica nema nikakve veze sa pravoslavljem. Али има са светосављем...ти ставно ништа ниси чито од св. владике Николаја аман isus-sinai Када изгубимо ћирилицу избугили смо идентитет наш...а вама проунијатима је то у интересу да би се што пре са браћом "Кршћанима" (читај латинским јеретицима) што пре ујединили... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Образ није у јереси 100% а није ни у расколу.Obraz jeste u jeresi.Vasa jeres je etnofiletizam isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Brate u Hristu Semberac... lepo je sto tako zdusno ''branis'' pravoslavlje i cirilicu srpsko pismo... a samo mi jedno nije jasno... zasto koristih reci stranog porekla u govoru...kao sto je npr. ... ako me pamcenje nevara... ova rec je turcizam... isus-sinai ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука