Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Логично. Свако каже тако за себе али нема свако аргументе, чињенице...

Pa nemate ni vi.

Имамо, али немају сви очи да виде и уши да чују.
U prevodu, vi halucinirate.
Неком је крст саблазан неком спасење, мудрост овога света лудост пред Богом и обратно, итд.

Ако немаш неки конкретан контра-аргумент , онда безвезе је да лепиш етикете.

Уосталом, ово није та тема, на другом месту се о томе дискутује.

Подели на овим сајтовима

Pa nemate ni vi.

Неком је крст саблазан неком спасење, мудрост овога света лудост пред Богом и обратно, итд.

Ti si rekao da imas argumente ali izgleda da se svode na ovo.

Подели на овим сајтовима

Pa nemate ni vi.

Ti si rekao da imas argumente ali izgleda da se svode na ovo.

Имам аргументе, али нећу о томе на овој теми. Можемо овде о Образу, ако желиш?..

А о ИПЦ сам полемисао и на сајту Верујем (и другде) дуге дискусије,  па читај ако те занима.

Подели на овим сајтовима

Ja sam pacifista i meni smeta oružje. Smetaju mi i ultranacionalisti sa fašističkim idejama.

Ima li neki problem sa tim?

Има проблем. Пацифизам је један од облика анти-хришћанства.

Теби сметају и сви српски војници од Косовског боја наовамо?..

Иначе, нисам Образовац (чак сам и банован на њиховом форуму због мојих верских ставова) али они нису фашисти.

Наведи ми само нешто фашистичко од њих?

Ti očigledno ne znaš ni šta je fašizam, šta nacizam a šta neo-nacizam. Niti koja je razlika između nacizma i fašizma.

Nije li to proganjanje neistomišljenika što oni rade, ti silni pozivi na linč i gomila drugih stvari  nalik onome što su radili Musolinijevi crnokošuljaši? To su autentični fašisti. A ideje su im fašistički-šovinističke - uglavnom smrt i uništenje svima koji nisu kao oni. Čak i na sajtu imaju spisak neprijatelja naroda. O čemu mi pričamo? facenew22222222

A evo i slika - Duče i crnokošuljaši:

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Ti očigledno ne znaš ni šta je fašizam, šta nacizam a šta neo-nacizam. Niti koja je razlika između nacizma i fašizma.

Ајде?...Објасни ми ти.

Nije li to proganjanje neistomišljenika što oni rade, ti silni pozivi na linč i gomila drugih stvari  nalik onome što su radili Musolinijevi crnokošuljaši? To su autentični fašisti. A ideje su im fašistički-šovinističke - uglavnom smrt i uništenje svima koji nisu kao oni. Čak i na sajtu imaju spisak neprijatelja naroda. O čemu mi pričamo? 0442_feel

Немаш појма. Мешаш методе и идеје. То нема везе једно са другим. И овај режим хапси људе због српске заставе, па то није фашистички метод?...

A evo i slika - Duče i crnokošuljaši:

Постављена слика

И какве везе то има са Образовим фашистичким идејама?? facenew22222222
Подели на овим сајтовима

Glavni programski cilj „Obraza“ je uspostavljanje pravoslavlja kao državne religije, a na vlasti bi trebalo da budu isključivo etnički Srbi. Bore se za slobodu i dobrobit onoga što nazivaju „srpska otadžbina“, jedinstven geopolitički i državotvorni prostor srpskog naroda. Toj otadžbini, kažu pripadnici „Obraza“, pripadaju „svi srpski zavičaji od Kupe do Vardara i od Dunava do Jadranskog mora“. Zalažu se za uvođenje jednoumlja u srpsko društvo jer „ne veruju u pluralizam interesa već u jedinstven sistem vrednosti“.

Evo ti malo ideja.

Подели на овим сајтовима

Glavni programski cilj „Obraza“ je uspostavljanje pravoslavlja kao državne religije, a na vlasti bi trebalo da budu isključivo etnički Srbi. Bore se za slobodu i dobrobit onoga što nazivaju „srpska otadžbina“, jedinstven geopolitički i državotvorni prostor srpskog naroda. Toj otadžbini, kažu pripadnici „Obraza“, pripadaju „svi srpski zavičaji od Kupe do Vardara i od Dunava do Jadranskog mora“. Zalažu se za uvođenje jednoumlja u srpsko društvo jer „ne veruju u pluralizam interesa već u jedinstven sistem vrednosti“.

Evo ti malo ideja.

Амин. Потпуно све хришћански-православно како треба. У духу Светог Саве и свих наших Светих Предака. klapklap
Подели на овим сајтовима

Sergiane to o čemu ti ogovriš nema veze sa Pravoslavljem?Nego reci mi šta bi ti učinio sa ljudima drugih vera.Baš sam se skoro dopisivao sa tvojim drugarima zilotima(Akakijevi)na Krstarici i jedan od njih mi je rekao da on ne bi progonio ljude druge vere već bi im naplaćivao kazne,dok bi progonio samo one koji misionare.On takođe opravdava progone i ubistva ljudi druge vere koja su činili hrišćanski carevi.Zanima me tvoj stav?

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Žao mi je Srđo ali to je fašistički.

Жао ми је што не схваташ органско-сталешку православну мисао и што је изједначаваш са фашизмом...

To nije pravoslavlje. To nije ni P od pravoslavlja.

I smeta svim pravoslavcima što se tako time manipuliše, u to budi siguran!

Подели на овим сајтовима

Sergiane to o čemu ti ogovriš nema veze sa Pravoslavljem?Nego reci mi šta bi ti učinio sa ljudima drugih vera.Baš sam se skoro dopisivao sa tvojim drugarima zilotima(Akakijevi)na Krstarici i jedan od njih mi je rekao da on ne bi progonio ljude druge vere već bi im naplaćivao kazne,dok bi progonio samo one koji misionare.On takođe opravdava progone i ubistva ljudi druge vere koja su činili hrišćanski carevi.Zanima me tvoj stav?

То се мисли на оне који отворено раде против Православља а не на оне који имају своју традицију а не вређају Православље јавно нити шире саблазан.

Зато су тако поступали благочестиви хришћански цареви и ми идемо тим путем.

Подели на овим сајтовима

Žao mi je Srđo ali to je fašistički.

Жао ми је што не схваташ органско-сталешку православну мисао и што је изједначаваш са фашизмом...

To nije pravoslavlje. To nije ni P od pravoslavlja.

I smeta svim pravoslavcima što se tako time manipuliše, u to budi siguran!

Ти атеиста а знаш шта је Православље?..Немаш појма.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...