Jump to content

Гради се крст од 33 метра и коштаће 100.000 евра

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

To sto ti vidis i iz Bozijeg ugla nema veze s' tim sto se Baron poistovecuje sa Mojsejem. Sta mi upadas u dijaloge? :D

To sto ti vidis i iz Bozijeg ugla nema veze s' tim sto se Baron poistovecuje sa Mojsejem. Sta mi upadas u dijaloge? :D

Ja poistovecujem jevrejski nacionalizam sa srpskim a ne sebe sa Mojsijem, dok ti sebe poistovecujes sa "pravim" hriscanima za rasliku od. "Krivih"

I to sve uz pomoc tastature iz udobne stolice ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

To sto ti vidis i iz Bozijeg ugla nema veze s' tim sto se Baron poistovecuje sa Mojsejem. 

И треба да се поистовећује са Мојсијем, као и сви ми.

Мојсијевски национализам је исто што и наш Светосавски - пресликан. Прави пример родољубља и патриотизма.

Sta mi upadas u dijaloge? :D

Ја то за твоје добро. :)))  

Подели на овим сајтовима

Mojsijevski nacionalizam podrazumeva da odrastas i zivis kao Egipcanin, kasnije postajes Jevrejin. :D

On je rodjen kao je jevrej, nije postao od egipcanina ... Cak je i ubio da bi zastitio jevreja od egipcanina.

Подели на овим сајтовима

Mojsijevski nacionalizam podrazumeva da odrastas i zivis kao Egipcanin, kasnije postajes Jevrejin. :D

Па фала Богу, шта фали? Без обзира где се родиш, увек касније, као слободан човек, можеш сам да бираш којој заједници ћеш да припадаш. 

Једини критеријум при том избору који је важио за Мојсија и Светог Саву је вера у једног истинитог Бога. То важи и данас за сваког здравог родољуба=националисту=патриоту. Зато је част и привилегија бити Србин, где год да си.

Подели на овим сајтовима

Koliko zatucanih razmisljanja. Uvek ista prica o siromasnima kojima je potrebno ovo, potrebno ono.  U celom svetu postoje bogati i siromasni ljudi pa cak i u mocnoj Americi. Ako tako mislimo onda ne bi trebali ni da  placamo da dolaze Beyoncé i Robbie Williams u BG, nismo trebali ni da organizujemo Evroviziju, nismo trebali da prihvatimo  evropsko prvenstvo u vaterpolu sledece godine u Konbak Areni itd. Hajde  onda da budemo tipicna zemlja treceg sveta izolovana od celog sveta  koja po celi dan kuka nad svojom sudbinom.

Cemu toliko pizdenje  sto dobijamo jedan lep spomenik nase vere. Idite u Italiju , Grcku  i videcete ih bezbroj na sve strane.

Crkva i treba da se trudi da podize verske objekte i istice verske simbole . Ako imate problem sa gladi ili manjkom  posla obratite se drzavnim institucijama.

Подели на овим сајтовима

Па фала Богу, шта фали? Без обзира где се родиш, увек касније, као слободан човек, можеш сам да бираш којој заједници ћеш да припадаш. 

Једини критеријум при том избору који је важио за Мојсија и Светог Саву је вера у једног истинитог Бога. То важи и данас за сваког здравог родољуба=националисту=патриоту. Зато је част и привилегија бити Србин, где год да си.

O kakvoj privilegiji govoris?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

O kakvoj privilegiji govoris?

Evo prvo sto mi pada na pamet je da Srbi imaju pprivilegiju da su dva puta porazili germanu u odbrambenom ratu i u jako neravnopravnoj borbi. Ni jedan drugi narod se time ne moze podiciti osm Srba. Napominjem neravnopravnu borbu brojcano, da mi ne bi sada neki anacionalni potezao ruse, britance itd ..

Подели на овим сајтовима

A najjaci su mi komentari onih ljudi koji jedva cekaju da za nesto kritikuju crkvu. Kad je patrijarh Irinej davao izjave o homicima i Kosovu (sto je naravno radio zbog naroda)  onda su padale kritike  na to zasto se ''pop''  mesa  u politiku  a sad kad se crkva bavi svojim pitanjima  opet ne valja  i padaju kritike zasto  crkva ne misli  o narodu  vec se bavi  ''nepotrebnim'' krstovima

Подели на овим сајтовима

Шта смо изгласали? Да вадим ја онај крст из собе што ми бочи у плафон ил' да не вадим?

Vadi, vadi, samo losi hriscani imaju krstt i slicne kerefeke ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...