Kaludjerovic Sreten Написано Јул 21, 2015 Пријави Подели Написано Јул 21, 2015 koji imate radio prijemnik i koje slusate radio stanice? Dvorska luda је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јул 21, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2015 http://www.made-in-china.com/showroom/chkrogz/product-detailibCJPEYHgeRs/China-Radio-with-USB-SD-Play-Waxiba-Radio-XB-908U-.html moj je plave boje,al izgleda prebledice ubrzo slusam radio stanice: antena m,drugacija radio stanica, slobodna evropa, kad uhvatim signal slusam radio corona. Dvorska luda је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јул 23, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 radio D plus ili radio D+ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 Скоро је Р2Д2 отворио сличну тему, можда би могле да се споје Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 Па ја имам АВ рисивер неки CAT (латиницом) и у комбинацији са кућним биоскопом исте марке па ми је скала или ти меморисана само једна станица коју слушам док моја баба недође с посла СЛОВОЉУБВЕ , е а кад моја баба дође она пусти ове глупе реалитије па се ја преселим на комп у спаваћу собу па преко компа исту станицу али и Светигора ,радио Златоусти и то је то . а од ТВ станица само ТВ ХРАМ мада то није тема извињавам се Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Нова радио станица за оне који воле мало приче и досата старог доброг рока. http://www.radio-uzivo.com/stanica/Radio-Rock Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука