Караконџула Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 Ona je dodala da je selo pod prismotrom nakon policijske racije u maju. Живим на неких тридесетак километара од тог фамозног села. Мислим да је битно истаћи да то муџахединско/вехабијско село и није једино у БиХ, а највећи број њих се баш налази у околини Маглаја и да су све то села која су раније имала већинско српско становништво, а када је већ о Ошвама ријеч - оно је било 95% српско у предратном периоду. Један стари видео снимак, из 2013. године, о том селу и његовим житељима: Сложио бих се да Србија нема потребе да страхује од блискоисточних избјеглица, мада како видим у медијима се константно провлачи то да су они којекаква опасност. Били смо ми у опасности и свих ових година прије него ли су они кренули у избјеглиштво, јер имамо ми довољно домаћих терориста. Н И Н Е, feeble and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
BorisR Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 U Srbiji se desio teroristički napad klasičnog tipa,ima tome evo već više od 47 godina,no,ovde se sve brzo zaboravlja pa i taj stašni događaj u bioskopu 20. oktobar.Evo sećanja: " U Beogradu je 13. jula 1968. eksplodirala bomba tokom večernje predstave u gornjoj sali bioskopa „20. oktobar“ na početku Balkanske ulice. Tom prilikom poginuo je Savo Čučurević, devojka Magdalena Novaković ostala je bez obe noge, a 76 ljudi je ranjeno. " Pre toga,bomba na beogradskoj železničkoj stanici : "1968 - 23. maja, od eksplozije dve mine na beogradskoj zeleznickoj stanici ranjeno 14 lica. Ivan Jelic, pripadnik HRB, osudjen na smrtnu kaznu zbog ovog akta." Tu je i atentat na turskog ambasadora 1983. godine. Čudo ali i velika sreća je da je Beograd imao ovako malo terorizma. Inače,oko slučaja 20. oktobar još uvek vlada kontroverza.Da li je bombu postavio streljani Miljenko Hrkač,njegov brat Božo ili izvesni Nemac Bernd Watzel koji je dobio novaxc od proustaške grupe UIE a čiji predsednik Odak tvrdi da je Nemva likvidirala UDBA. Da, u pravu si, ovde se sve zaista brzo zaboravlja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 Ovdje se desila čudna stvar, prvo su 2-3 dana češke novine prije srpskih, na primjer češka TV NOVA 16.07. i 17. 7. 2015. druge razne novine objavile informacije o mogućnosti atentata ili terorističke akcije islamista, najvjerovatnije povezanih s ISIS-om negdje na Balkanu, Srbija, BiH i Hrvatska, imao sam linkove itd. ali nije mi se htjelo to davati ovamo. A jučer su češke novine citirale srpski Blic. Sad se više ne zna ko pije ko plaća, nekakva informativna kakofonija nastala. Ali izgleda da se stvarno nešto se ozbiljno kuva iza toga, pa curi ili kipi po dijelovima kako kroz koju rupicu i otvor stigne. Baš me zanima šta će to iscurit na kraju, možda to radije ne budemo htjeli ni znat. U svakom slučaju evropske rozvjetke i kontrarozvjetke o tom znaju dosta ali ne izlaze s tim još u javnost, nešto se izgleda zaista ozbiljno iza brda valja: http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/126476-islamsky-stat-chce-obsadit-evropu-planuje-invazi-do-chorvatska-varuje-server-video/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 Nisu ceske novine gadljive na senzacionalnost ista manje od srpskih... Zayron је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 Nisu ceske novine gadljive na senzacionalnost ista manje od srpskih... O, da svakako, ovo takodjer spada u tu istu vrstu senzacija a dešava se praktično u Evropi, 30 mrtvih, 100 ranjenih, isto tako ko zna zašto je bilo evakuovano 16.000 ljudi u Njemačkoj, navodno zbog bombi iz 2ww, dobar izgovor para vrijedi. Bolje izmislit bilo šta nego da se ljudi uspaniče. da se ne radi o pedantnim Njemcima još nekako i povjerovat, Njemci su svaki taj metar autoputa sondirali i pregledali na eventualne zaostale avionske bombe do dubine najmanje 10 metara kad su pravili autoput. I 30-40 i više godina se nikakva nije našla već najednom sada nekakva. To je odgovor za previše znatiželjne: http://zahranicni.eurozpravy.cz/blizky-vychod/126536-islamsky-stat-zautocil-v-turecku-teroristicky-utok-si-vyzadal-desitky-mtvych/ http://zpravyextra.cz/zpravy-z-domova/nehody/v-nemecku-u-hannoveru-je-uzavrena-dalnice-a2-kvuli-bombam-evakuovano-16-tisic-lidi/11179 A ne bi to bilo prvi put, evo šta se desilo samo par mjeseci ranije, krajem aprila: http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-live-zpravy/316615/nemecka-policie-zmarila-chystany-teroristicky-utok.html http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-live-zpravy/316906/zmareny-teroristicky-utok-v-nemecku-mel-pry-islamisticke-pozadi.html Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 Zanimljivi su i ovi stariji članci. https://www.google.cz/search?num=100&newwindow=1&q=%C4%8Desk%C3%A1+vojensk%C3%A1+rozv%C4%9Bdka+islamist%C3%A9&spell=1&sa=X&ved=0CBoQBSgAahUKEwjLk7OZn-rGAhXMVywKHRzeABk&biw=1138&bih=524 Osim toga islamiste mrze Srbiju, Bugarsku i Grčku i ostale narode balkanske jer su toliko viíjekova pružali otpor islamizaciji, pa čak i sami Bošnjaci ali ne islamizaciji već kao politički separatiste i iredentiste. Mrze porom Ruse i Poljake jer su im rasturili tatarske hanate na istoku, jedan najpoznatiji od njih bio je Krimski. Mrze takodjer sve one koji su im pružili otpor pood Bečom1683. Isto kao što Srbi imaju Kosovski zavjet tako i islamiste imaju svoj islamski zavjet, džihad za njih de facto nikad nije prestao, Evropu treba podmanit i osvojit silom ili milom. A neće se smirit sve dok ne zavijore islamske zastave u Beču, Parizu, Londonu, Madrifdu a u Rimu od bazilike sv. Petra i Pavla naprave štalu zta svoje konje kao što su najavljivali u srednjewm vijeku a danas na to opet podsjećaju. Ne zavaravajte se - džihad nikad nijer završio i neće biti gotov sve dok bilo kojim načinima i sredstvcima ne postignu to što su htjeli. Islamiste ne razmišljaju u katogerijoama srednji vijek - moderna doba, već o kalifatima i islamskim zavjetima - svetim ratovima - džihadima. Slično kao što Srbi njeguju Kosovski zavjet i rado se podsjećaju slavew Dušanovog carstva i Nemanjićkih doba tako oni njeguju taj svoj zavjet džihadski i sveislamski. A rado se sjećaju svih tih doba i vremena, kalifata i hanata kad su oni imali navrh a hrišćani im bili roblje, sluge i obespravljeni podanici. Ko ne vjeruje nek pročita njihova proglašenja i pozive, deklaracije itd. A objavljuju ih svuda u Velikoj Britaniji, Belgiji, Holandiji itd. Bar su iskreni, znamo šta nas čeka, hvala im za iskrenost. No, neki su i pored toga slijepi i gluhi. Ne vjeruju ni kad im se to sve ovako nacrta, vjeruju u multi-kulti bajke radije jer to je jednostavnije, komformnije i lakše. Crveni Baron and Давор73 је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 Zanimljivi su i ovi stariji članci. https://www.google.cz/search?num=100&newwindow=1&q=česká+vojenská+rozvědka+islamisté&spell=1&sa=X&ved=0CBoQBSgAahUKEwjLk7OZn-rGAhXMVywKHRzeABk&biw=1138&bih=524 Osim toga islamiste mrze Srbiju, Bugarsku i Grčku i ostale narode balkanske jer su toliko viíjekova pružali otpor islamizaciji, pa čak i sami Bošnjaci ali ne islamizaciji već kao politički separatiste i iredentiste. Mrze porom Ruse i Poljake jer su im rasturili tatarske hanate na istoku, jedan najpoznatiji od njih bio je Krimski. Mrze takodjer sve one koji su im pružili otpor pood Bečom1683. Isto kao što Srbi imaju Kosovski zavjet tako i islamiste imaju svoj islamski zavjet, džihad za njih de facto nikad nije prestao, Evropu treba podmanit i osvojit silom ili milom. A neće se smirit sve dok ne zavijore islamske zastave u Beču, Parizu, Londonu, Madrifdu a u Rimu od bazilike sv. Petra i Pavla naprave štalu zta svoje konje kao što su najavljivali u srednjewm vijeku a danas na to opet podsjećaju. Ne zavaravajte se - džihad nikad nijer završio i neće biti gotov sve dok bilo kojim načinima i sredstvcima ne postignu to što su htjeli. Islamiste ne razmišljaju u katogerijoama srednji vijek - moderna doba, već o kalifatima i islamskim zavjetima - svetim ratovima - džihadima. Slično kao što Srbi njeguju Kosovski zavjet i rado se podsjećaju slavew Dušanovog carstva i Nemanjićkih doba tako oni njeguju taj svoj zavjet džihadski i sveislamski. A rado se sjećaju svih tih doba i vremena, kalifata i hanata kad su oni imali navrh a hrišćani im bili roblje, sluge i obespravljeni podanici. Ko ne vjeruje nek pročita njihova proglašenja i pozive, deklaracije itd. A objavljuju ih svuda u Velikoj Britaniji, Belgiji, Holandiji itd. Bar su iskreni, znamo šta nas čeka, hvala im za iskrenost. No, neki su i pored toga slijepi i gluhi. Ne vjeruju ni kad im se to sve ovako nacrta, vjeruju u multi-kulti bajke radije jer to je jednostavnije, komformnije i lakše. A sve ovo vazi i za zapad jer ta borba za dominaciju se neprekidno odvija. Islam, zapad koji sebe vidi kao naslednik Rima, istok takodje ... Nikakve razlike nema u zelji za dominacijom muslimana od zelje Natoa na primer za dominacijom. To ostvaruju ratom, bombama, ucenama, pretnjama ... Mi smo konkretno mozda pitencijalno ugrozeni od islama ali smo zato aktivno ugrozeni, ugrozavani i ubijani od strane amera . Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 A sve ovo vazi i za zapad jer ta borba za dominaciju se neprekidno odvija. Islam, zapad koji sebe vidi kao naslednik Rima, istok takodje ... Nikakve razlike nema u zelji za dominacijom muslimana od zelje Natoa na primer za dominacijom. To ostvaruju ratom, bombama, ucenama, pretnjama ... Mi smo konkretno mozda pitencijalno ugrozeni od islama ali smo zato aktivno ugrozeni, ugrozavani i ubijani od strane amera . Da, a Nemanjićka Srbija kroz istoriju nikad nije pokazivala svoje težnje za dominacijoim, ni Vizantija ni carska Rusija i Bugarska? Pa medjusobno su Srbija i Vizantija zbog proširivanja sfere svog utjecaja i ratovale. Uvijek pokazuje zube onaj ko to vojno može, ko ne može i zube nema ne pokazuje ništa iako bi rado jer nema šta da pokaže, samo u tom je razlika. Ja nisam nikad čuo za veliku i silnu zemlju koja bi proglasila, mi smo veliki i silni ali ni slučajno nećemo s apetitom pogledavati preko ograde iako to možemo, ahahahaha. Takva se u istoriji još pojavila nije. A sad to treba biti argument k čemu? Nema ko nije s kim nekad ratovao, Rusi s Poljacima, Rusi i dan danas u 21. vijeku ratuju tj. bili su u ratnom stanju s Čečenima, Ukrajincima, Gruzincima, Moldavcima itd. Isto kao i Amerikanci. Znači kad bi nas napali sve nas na Zemlji Klingoni, došli svojim letjelicama svemirskim i htjeli nas sve porobit i/ili pobit, ti bi izvukao da su nekad prije 500 ili 1000 godina ratovali Srbi i Bugari, Srbi i Vizantinci, Rusi i Poljaci, Česi i Švedjani i šta bi s tim onda kao dokazao i dokazati htio? A to dokazuje tačno ono što i kako sam rekao, zube pokazuju zubati a ne krezubi a bradu pokazuju bradati a ne ćosavi! Jer su u prilici da mogu! Dok se mi tu raspravljamo svuda se islam širi, napreduje i gradi. Ova krasna džamija čiju sliku svojim aparatom snimljenu mi je poslao prije par dana onaj moj proijatelj Srbin i katolik se nalazi gdje: a) u Parizu b) u Minhenu c) u Milanu d) u Amsterdamu U Pakistanu, Tadžikistanu ili Iraku se sasvim sigurno ne nalazi. Evo kakve sve videa postavljaju, mnislite da je to sve bezazlena zabava i zafrkacija? Takvi nam dobro ne misle koji ovakve stvari postavljaju, naravno da to oni misle ozbiljno! https://youtu.be/YoZoVdorNJk Nije mi jasno k čemu su bili onda svi ti ratovi s Turcima kad im danas na tacni dajemo sve što imamo i stignemo? https://youtu.be/AsIAX0xkhRo Mi smo svoju istoriju i zavjet i Kosovski i bilo kakav obesmislili jer danas bi se izgleda i car Lazar i Miloš Obilić zajedno sa Martellom i Sobjeskim trebali izvinit zbog toga jer su branili tome da nas islam na vrijeme multikulturno oplemeni pa nas oplemenjuju tek danas sa žaljenja vrijednim zakašnjenjem 500-1000 godina. A moglo je to biti davno prije da je car Lazar rekao, dragi moji Turci, samo se vi raširite po našoj zemljici Srbijici, osjećajte se kao kod kuće, kao da ste tu rodjeni! Čuli smo da imate nekakvu vrlo zanimljivu orijentalnu religiju pa jedva čekamo da nas obeznamite s time: Ne možemo ni spavat više od nestrpljenja, oduševljenja, ushićenja i radosti koliko na vas čekamo da se svi počnemo odreda turčit, požurite samo, braćo Turci da dugo ne čekamo! https://youtu.be/uicO9H7eFMM Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 A jučer su češke novine citirale srpski Blic. Tuga. Blizi se smak sveta. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 Da, a Nemanjićka Srbija kroz istoriju nikad nije pokazivala svoje težnje za dominacijoim, ni Vizantija ni carska Rusija i Bugarska? Pa medjusobno su Srbija i Vizantija zbog proširivanja sfere svog utjecaja i ratovale. Uvijek pokazuje zube onaj ko to vojno može, ko ne može i zube nema ne pokazuje ništa iako bi rado jer nema šta da pokaže, samo u tom je razlika. Ja nisam nikad čuo za veliku i silnu zemlju koja bi proglasila, mi smo veliki i silni ali ni slučajno nećemo s apetitom pogledavati preko ograde iako to možemo, ahahahaha. Takva se u istoriji još pojavila nije. A sad to treba biti argument k čemu? Nema ko nije s kim nekad ratovao, Rusi s Poljacima, Rusi i dan danas u 21. vijeku ratuju tj. bili su u ratnom stanju s Čečenima, Ukrajincima, Gruzincima, Moldavcima itd. Isto kao i Amerikanci. Znači kad bi nas napali sve nas na Zemlji Klingoni, došli svojim letjelicama svemisrskim i htjeli nas sve porobit ili pobit, ti bi izvukao da su nekad prije 500 ili 1000 godina ratovali Srbi i Bugari, Srbi i Vizantinci, Rusi i Poljaci, Česi i Švedjani i šta bi s tim onda kao dokazao i dokazati htio? A to dokazuje tačno ono što i kako sam rekao, uzube pokazuju zubati a ne krezubi! Jer su u prilici da mogu! Dok se mi tu raspravljamo svuda se islam širi, napreduje i gradi. Ova krasna džamija čiju sliku svojim aparatom snimljenu mi je poslao prije par dana onaj moj proijatelj Srbin i katolik se nalazi gdje: a) u Parizu b) u Minhenu c) u Milanu d) u Amsterdamu U Pakistanu, Tadžikistanu ili Iraku se sasvim sigurno ne nalazi. Evo kakve sve videa postavljaju, mnislite da je to sve bezazlena zabava i zafrkacija? Takvi nam dobro ne misle koji ovakve stvari postavljaju, naravno da to oni misle ozbiljno! https://youtu.be/YoZoVdorNJk Nije mi jasno k čemu su bili onda svi ti ratovi s Turcima kad im danas na tacni dajemo sve što imamo i stignemo? https://youtu.be/AsIAX0xkhRo Mi smo svoju istoriju i zavjet i Kosovski i bilo kakav obesmislili jer danas bi se izgleda i car Lazar i Miloš Obilić zajedno sa Martellom i Sobjeskim trebali izvinit zbog toga jer su branili tome da nas islam na vrijeme multikulturno oplemeni pa nas oplemenjuju tek danas sa žaljenja vrijednim zakašnjenjem 500-1000 godina. A moglo je to biti davno prije da je car Lazar rekao, dragi moji Turci, samo se vi raširite po našoj zemljici Srbijici, osjećajte se kao kod kuće, kao da ste tu rodjeni! Čuli smo da imate nekakvu vrlo zanimljivu orijentalnu religiju pa jedva čekamo da nas obeznamite s time: Ne možemo ni spavat više od nestrpljenja, oduševljenja, ushićenja i radosti koliko na vas čekamo da se svi počnemo turčit, požurite samo, braćo Turci! https://youtu.be/uicO9H7eFMM Znaci nikakve razlike nema osim u ideologiji. Cilj je uvek isti, dominacija, osvajanje, vladavina ... Da li su ameri ili arapi u pitanju sve jedno je. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 Znaci nikakve razlike nema osim u ideologiji. Cilj je uvek isti, dominacija, osvajanje, vladavina ... Da li su ameri ili arapi u pitanju sve jedno je. Pa što onda ne napravite vi svoj ne NATO već SRB/RUS/TO kad već izmedjhu NATA i ISILA kažeš nema nikakve razlike pa se onda bortite i protib NATA i protiv ISILA i protiv koga se sve sjetite? Ko vam to brani? Tako će vam barem konačno biti srce na mjestu, dakle. NATO je fuj, EU je fuj - pa što se tamo u sve to gurate? Već deset godina se montirate do EU, najmanje 5 radite sve da se nekako uvalite i u NATO, tamo je i Grčka uostalom. Takodjer Bugarska i Rumunija, sve pravoslavne države. Oni si ne misle da je NATO antipravoslavni ni zločinački: http://www.natoaktual.cz/clenske-staty-nato-0af-/na_zpravy.aspx?y=na_summit/clenskestatynato.htm Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 Pa što onda ne napravite vi svoj ne NATO već SRB/RUS/TO kad već izmedjhu NATA i ISILA kažeš nema nikakve razlike pa se onda bortite i protib NATA i protiv ISILA i protiv koga se sve sjetite? Ko vam to brani? Pa mi se branimo i branili smo se koliko smo mogli i mozemo, i jos uvek se branimo i opet cemo se braniti i veci nam je neprijatelj SAD nego bilo koja arapska drzava danas. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 Pa mi se branimo i branili smo se koliko smo mogli i mozemo, i jos uvek se branimo i opet cemo se braniti i veci nam je neprijatelj SAD nego bilo koja arapska drzava danas. Branite se tako što sad nogama i rukama kopate da i u EU i u NATO udjete. Inače Grčka, Bugarska, Rumunija su već u NATO a sljedeći hot kandidat je: http://www.natoaktual.cz/nejzhavejsim-kandidatem-na-clenstvi-v-nato-je-cerna-hora-p24-/na_media.aspx?c=A131005_205357_na_media_m02 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 Branite se tako što sad nogama i rukama kopate da i u EU i u NATO udjete. Inače Grčka, Bugarska, Rumunija su već u NATO a sljedeći hot kandidat je: http://www.natoaktual.cz/nejzhavejsim-kandidatem-na-clenstvi-v-nato-je-cerna-hora-p24-/na_media.aspx?c=A131005_205357_na_media_m02 Kako ko, a u Nato Srbija nece uci sigurno, u EU eventualno ali to nista ne menja u cinjenici da su SAD nas najveci vojni protivnik, najagresivniji i najvecu stetu nam je naneo i jos uvek nanosi, kako materijalnu jos vise u ljudskim zivotima i veca je pretnja za nasu bezbednost i mir od bilo koje arapske organizacije ili drzave. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 Kako ko, a u Nato Srbija nece uci sigurno, u EU eventualno ali to nista ne menja u cinjenici da su SAD nas najveci vojni protivnik, najagresivniji i najvecu stetu nam je naneo i jos uvek nanosi, kako materijalnu jos vise u ljudskim zivotima i veca je pretnja za nasu bezbednost i mir od bilo koje arapske organizacije ili drzave. Imali ste tu negdje temu o Angelini Jolie kao pravoslavki, a evo kako ona kao visoka predstavnica OUN ureduje: http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/reziserka-jolie-promitla-ve-vatikanu-film-a-sesla-se-s-papezem/1166579 http://revue.idnes.cz/angelina-jolie-je-cestna-dama-dg7-/lidicky.aspx?c=A140614_131922_lidicky_ved https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10202568637609139&id=121257351217966 http://www.topix.com/forum/world/serbia/TF4VJN41KRSI6RV0U http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=581857 A evo šta o njoj kažu u Americi ti koji prate njen rad i aktivnosti i dobro znaju šta sve govori i čini: Kony 2012, psychologická operace za podpory Hollywoodu a Angeliny Jolie A tako oinda imate tu švedski stol, od zahvala pravoslavne Crkvene opštine u Damasku zbog brige za sirijsku izbjegličku hrišćansku djecu u Libanonu, preko sasvim kontradiktornih izjava i filmova o vama tj. o Srbima pa do njene posjete i projekcije filma u Vatikanu i susreta s papom i na kraju do primanja plemićke titule od britanske kraljice Elizabete. I na kraju svega se uvijek ustanovi da je tamo neko vrlo visoko postavljen ili čak herojem u NATO ili USA armiji, ustvari pravoslavni Grk, pravoslavni Rus, Bugar, Rumun, Ukrajinac ili pravoslavni Srbin porijeklom. Vi zaista imate iz čega da birate a i šta da izaberete. A u NATO sigurno budete zajedno sa braćom Grcima, Bugarima, Crnogorcima, Makedoncima i Rumunima opkladni kurs najmanje 5:1 da budete. A uvijek su to neki "inoslavni" a ne pravoslavni jel de koji oblače i grme u NATO? A vi pravoslavci tamo naravno nikakav utjecaj nemate, nedaj Bože, kakav bi to samo utjecaj imali ili mogli imati, ni slučajno? http://www.novosti.rs/vesti/planeta.70.html:289626-Srbin-heroj-Amerike : Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука