Jump to content

Šta ste po profesiji, čime se bavite, da li ste zadovoljni svojim poslom, kako preživljavate...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Занимање  

118 члановâ је гласало

1. 1. Занимање

• Инжењер
      28
    • Економиста
      9
    • Правник
      6
    • Теолог
      6
    • Техничар
      8
    • Доктор
      6
    • Агроном
      1
    • Музичар
      2
    • Фриленсер
      2
    • Физикалац
      4
    • Остало
      48
    • Војно лице
      1
    • Пензионер
      2
    • Просветни радник
      4
    • Социјални радник
      3

Препоручена порука

Онда ми је човек поклонио те своје бројанице, јер је видео блесу која нема појма са

животом, али се ипак интересује,није хтео ни под разно да узме неки новац за то,

а ја нисам имала ништа код себе осим новца и пасоша да му се ипак одужим.

Е могу ме сад напасти овде неки ортодокси, али ја сам донела те бројанице а да нисам

знала како да их тачно употребљавам и да ли могу уопште да их користим као

бројанице.Али то су биле прве бројанице које су ушле у моју кућу после 25 година.

Страшно зар не.

Сада знам и видим зашто је све то било тако, и хвала том безименом човеку и посети

Аја Софији, одакле су почеле да ми се полако отварају очи.

А ти Турци, стара су то њушкала моја Милице... 0203_cool

Подели на овим сајтовима

По професији сам економиста, радила сам  у рачуноводству  :cmizdrenje:.Преквалифицирала сам се и сад радим у социјалној служби – помажем инвалидима да се запосле, да се укључе у активан живот кроз разне форме . Овај ме посао јако весели и једини је до сада у коме видим смисао  0442_feel.

Радим и простовољно у ликовној  радионици за наше рехабилитанте , што је опет везано за мој основни посао и за мој најдражи хоби  0510_music.

Узмите јарам мој на себе и научите се од мене; јер сам ја кротак и смирен срцем, и наћи ћете покој душама својим.

Јер јарам је мој благ, и бреме је моје лако.

(Mat.11:29,30)

Подели на овим сајтовима

?? ????????? ??? ??????????, ?????? ???  ? ?????????????  :cmizdrenje:.???????????????? ??? ?? ? ??? ????? ? ?????????? ?????? – ??????? ?????????? ?? ?? ???????, ?? ?? ?????? ? ??????? ????? ???? ????? ????? . ???? ?? ????? ???? ?????? ? ?????? ?? ?? ???? ? ???? ????? ??????  0442_feel.

????? ? ??????????? ? ????????  ????????? ?? ???? ????????????? , ??? ?? ???? ?????? ?? ??? ??????? ????? ? ?? ??? ???????? ????  0442_feel.

Svake hvale vredno, humano iznad svega dada 0510_music

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Imam diplomu veterinarskog tehničara,trenutno studiram stočarstvo(još uvek  0205_whistling).Kao kllinac sam radio u raznim firmama uglavnom kao fizikalac a u zadnje vreme se bavim obezbeđenjem po diskotekama , koncertima i festivalima.

Подели на овим сајтовима

??, ?????? ????????? ??, ?????????? ??????????? ?? ?????? ??????.

Bilo bi pozeljno znati i na koji nacin to uraditi.

???? ??????, ???? ??? ??? ??? ?? ?????? ?? ???? ?????. ?? ????? ???, ??? ??????? ????? ????? ???. ??? ?? ?? ???? ? ?????? ???????????? 0110_hahaha

sad si mi stvarno objasnio 0110_hahaha, daj da ne spamujemo ..objasni ak nije frka
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...