Jump to content

Ђакон Андреј Курајев опет пљује по Србима!

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 6. 7. 2015. at 7:28, Zayron рече

Da, isto jedan crnogorski mladenec koji me svim načinima pokušavao uvjerit kako Vatikan drži pod palcem tj. pod kontrolom crnogorsko Ministarstvo školstva i obrazovanja i da se nijedan školski program u Crnoj Gori ne potpisuje bez znanja i odorenja Vatikana a to zbog onog Konkordata.

https://www.google.cz/search?num=100&newwindow=1&q=Konkordat+crna+gora+vatikan&oq=Konkordat+crna+gora+vatikan&gs_l=serp.3..0i22i30.596295.604739.0.605209.47.29.0.5.5.1.483.3130.0j21j1j0j1.23.0....0...1c.1.64.serp..22.25.2328.0.GC-b0T9trO8

Ja sam mu na to onda rekao (to je bilo na chatu, ne na forumu): da, već vidim tu scenu, papa sjedi sav u bijelom a prilazi mu kardinal sav u rozom sa debelom fasciklom punom dokumenata i naginje se tiho govoreći. sveti Oče, donosim vam na potpis one školske programe za one crnogorske delikventne mladence i harambaše, ahahahaha.

http://www.nezavisne.com/index/kolumne/Hoce-li-se-papi-Franji-u-BiH-najvise-obradovati-Srbi/299462

Velika nesreca prezivljavanja koja nas je zadesila u poslednjih par decenija je samo otkrila nesto sto ne zelimo da priznamo. Da niamo nikakav junacki narod s istorijom i kulturom, da nisamo nikakve velicine i stozeri hrabrosti i morala a to saznanje nije prijatno nikako i bas zato se radije okrecemo deluziji nego da skupimo makar malo te fiktivne hrabrsoti da se problemima uhvatimo u kostac...

Mi nikad necemo reci hmmm da vidimmo gde smo to pogresili" jer se podrazumeva da mi NE MOZEMO da pogresimo... mi smo najveci mucenici ovog dela univerzuma i najsavrseniji narod ikad ziveo na povrsini ove planete, dakle, neko je drugi kriv za sve sto nam se desava...

Svi nas smrze!

I japanci i Hrvati i Bosanci i Bugari i Madjari i Rumuni... a da ne privcam o zapadu i o Englezima, Amerima, Nemcima, Austrijancima,..

Vidis, uvak je bolje da svoj ego zavaras time da si neka velika velicina koju svi mrze jer takva teorija lepo obajsnjava sve ono sto nam se desava... iako je totoalno idiotska sasvim se lepo uklapa u stanje na terenu i pravi atmosferu u kojoj nije neophodno preispitati sebe... zasto bi? Pa nismo mi problem! Nego svi ostali!

Jer kada te svi mrze i sistematski rade na tvom unistenju ti si onda neko mnogo bitan i vazan i prija ti ta njihova mrznja jer ti hrani ego iako se pretvaras da si zbog toga mnogo nesrecan... a nesrecan si zapravo jer nemas m*** da pogledas pravoj istini u oci, da si nebitan, nevazan i neprimetan... ravnodusnost je osecanje gore od svake mrznje i zato mi biramo jednu laz da nas svi mrze u odnasu na istinu da smo im bitni jednako kolko onaj mrav sto je zaveo red oblacima...

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

Mislim da bi od te mane mogli da napravimo vrlinu.... da pokrenemo tiristicki projekat globalnih razmera pod naslovom 

"Welcome to Serbia! The most important unimportant country in the world!"

Kad se zezas na svoj racun, pokazujes da si zdrav u glavi i da si dobar za druzenje a onda bi se turizam povecao drasticno... :D

al to tek onda kad izlecimo komplekse zbog niskog rastai i kad uspemo da ih prevazidjemo do te mere da mozemo slobodno da se sprdamo s njima ;)

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 6. 7. 2015. at 7:28, Zayron рече
"sveti Oče, donosim vam danas na potpis one školske programe za one crnogorske delikventne maloljetne mladence i harambaše", ahahaha.

http://www.nezavisne.com/index/kolumne/Hoce-li-se-papi-Franji-u-BiH-najvise-obradovati-Srbi/299462

A papa kaže: imamo mi velikog iskustva sa takvima mladencima i zaškolacima (to su oni što hodaju pušit cigare i kartat se za školu, bježe sa časova), u Argentini ih je puno takvih maloljetnih gangstera, s njima treba samo strogo, ahahahaha.

Подели на овим сајтовима

On 6. 7. 2015. at 7:53, Велизар рече

Тужно је гледати недуховитог човека који покушава да буде духовит, а успева да засмеје, евентуално, самог себе 

Bolje to nego da gledas zlurade i pesimisticne ljude koji samo vide neprijatelje oko sebe... ne znas kakav je to osecaj....

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 6. 7. 2015. at 7:53, Велизар рече

Тужно је гледати недуховитог човека који покушава да буде духовит, а успева да засмеје, евентуално, самог себе 

Ono što ti se ne svidja samo preskači, hop, hop. Tako i ja radim s tim tvojim postovima,

valjda si primjetio da na njih više uopšte ni ne reagujem. Zanimljivi su možda samo tebi.

Подели на овим сајтовима

@Velizar

Inače si primjer kulturnog ophodjenja, ovakvim ličnim drskim invektivama i opservacijama kakav je ko prema tvom mišljenju i koje  su inače grubljim prekršajem forumskih pravila, dakle posao za administraciju foruma, vrvi svaki tvoj post:  Komentari su nešto drugo nego vrijedjanje po ličnoj osnovi.

Clodkingu:

Тако да на твоје коментаре не бих трошио време и енергију.

Pa nemoj onda uopšte ni trošit, ni ne čitaj i ne piši ništa na forumu

ako ti idu toliko na nerve članovi foruma i to što oni tamo onda pišu.

Rješenje je jednostavno, ja ni ne znam šta onda tu na forumu radiš.

Подели на овим сајтовима

Inače ne razumijem uopšte takve ljude koji dodju na forum a onda svim snagama nastoje nekog drugog omalovažit i  drugima objasnit ili kako uopšte ne čitaju nečije postove ili kako ih uopšte ne zanimaju nečija videa, ili na temi o sarmi pišu, joj kako ja mrzim tu smradlavu sarmu, ne mogu je ni smislit i dolaze to ponovit po 500 puta svaki drugi dan ponovo ili slično to tako rade na temi o ekumenizmu: joj, kako meni ide na nerve taj ekumenizam pa to ponove najmanje 500 puta ili na bilo kojoj drugoj temi. Za takve imam odlično rješenje, ni ne uključujte PC. Niko nikog ne tjera silom da učestvuje na bilo čemu, na Forumu i sl. Ne svidja vam se forum, ni ne učestvujte u njemu. Nije mi jasno što takvi muče sami sebe, sadomazohisti valjda?

Подели на овим сајтовима

Samo jedu stvar zelim da primetim, to je bilo nekada davno,a kakve to veze sa nama ima ? To sto  su  nasi preci mozda radili neke stvari koje nama nisu ni na kraj pameti,uopste ne znaci da smo mi za to odgovorni...Nas na kraju krajeva niko nije pitao ko ce da budemo kad se rodimo...Zasto se toliko potencira na tome...sta je bilo nekada . kad se niko od nas nije ni rodio .Treba da se istrazuje istorija i rat i sve ostalo da bi se utvrdila istina ,da bi se zadovoljila pravda ,ali ne i da se krive neduzni potomci.

:351780:

Подели на овим сајтовима

On 6. 7. 2015. at 8:27, Велизар рече
А твоји ме коментари такође не занимају суштински, само ми је мрско да гледам како просипаш те своје римокатоличко-екуменистичке форе и солиш памет шта Срби треба или не треба да раде.

Ne zanimaju ni mene ali administraciju Foruma bi mogli početi zanimati jer ti kud se okreneš to je samo lična invektiva na invektivu, možda ni nemaš za cilj normalno učešće u diskusiji kao svi ostali nego izazivanje svadja na ličnoj osnovi a to izgleda i imaš s obzirom na to kako se ponašaš prema drugima. No, to ostavljam na forumskoj  administraciji da ona sama prosudi kako je to s tim.

Подели на овим сајтовима

On 6. 7. 2015. at 8:53, Велизар рече

То што ти моју комуникацију препознајеш као "инвективе" је твој проблем. Свако има очи и разум, па нек процени.

И наравно да разумем твоје призивање администрације, то је најједноставнији начин да ућуткаш неког чије ти мишљење не одговара.

Ne misliš valjda to ozbiljno? To jesu invektive, uvrede a objasnim ti vrlo jasno, brzo i lako zašto jesu. Kad se drugiíma čiji ti se stavovi ne svidjaju obraćaš s poukazom ne na to što oni pišu već na ono što ti misliš da oni jesu ili nisu (kao s Cloudkongom što što radiš). To već nikakva "komunikacija" nije već sortiranje, vrijedjanje i omalovažavanje. Da li bi bila to komunikacija kad bi ja napisao tebi ovo isto što ti meni i samo to tvoje tamo: "rimokatolčko-ekumenističke fore" zamijenio sa "pravoslavno-zatucane fore"? To ne bi smatrao vrijedjanjem? O soljenjima pamerti i sličnim stvarima da ni ne spominjem. Ti ustvari o ničem ne raspravljaš, kojim svojim postom si nam napisao nešto što liči na nekakvo objašnjavanje, obrazlaganje stavova, svaki tvoj post je pun samo invektiva: soljenje pameti, rimokatolički ovaj, ateistički onaj itd. Ništa drugo se tamo ni ne da pročitati. Ili ako misliš da ovo prodaješ kao nekakvo "mišljenje" ili "stav" to onda nikakvo mišljenje nije, to je sprosta uvreda i nikog drugog nego pravoslavnog arhijereja i patrjaršije ovako pisati o njemu. Vrlo nedostojan način pisanja o Vaseljenskom Patrijarhu.  Ja kad sam na Forumu, ne na ovoj temi objašnjavao zašto sam za ekumenizam onda nisam to argumentovao praznim ko zna odakle prepisanim parolama i bojnim pokličima sa ne znam kakvih sajtova. Tamo sam napisao u čemu JA LIČNO vidim opravdanost i potrebu ekumenizma i svojim riječima a nisam napisao kao ti što pišeš o neistomišljenicima: antiekumenisti su zatucanci i vrana im je mozak popila i slične stvari. Ti pišeš samo kvalifikacije i to uvredljive, nikakvog sadržaja a ni stava tamo nema, rimokatolici, ateisti, ekumenisti, trgovci i unijati, dokonce cijele crkve unijatske (dil papa-patrijarh Vartolomej, koliko mi je poznato artemiti SPC nazivaju unijatskom crkvom, miuslio si to tako?). A nije mi jasno zašto se tu na ovoj temi sad priča o ekumenizmu? To nije ni tema rasprave, zašto ne odeš na temu o ekumenizmu i ne napšeš tamo šta si misliš oi njemu? Otkud se to sad zvrtlo na ekumenizam nekakav, najvjerovatnije tako što si to uradio ti jer si se počeo razmahivat nopet znači kvalifikacijama o rimokatoličkim ekumenistima koji nekom tu "sole pamet". Tako je to bilo.

Ма јок, уопште му није стало до православних народа, па и до Срба... Зато и нису вековима радили на унији, оснивали унијатске "цркве" и покатоличавали милом и силом.

Сада су се времена променила, па осим унијатских "цркава" које и даље постоје и имају подршку Ватикана, много је ефикасније направити дил са Цариградским патријархом и осталим екуменистима, па путем "теологије љубави" завршити посао тако што ће те православни признати за првог.

А твоји ме коментари такође не занимају суштински, само ми је мрско да гледам како просипаш те своје римокатоличко-екуменистичке форе и солиш памет шта Срби треба или не треба да раде.

Подели на овим сајтовима

On 6. 7. 2015. at 9:32, Велизар рече

Види, ја заиста мислим да ти овде ниси без разлога, просто имаш одређену мисију, задатак, како год...

И она је везана за римокатолички екуменизам. 

Сад, да ли то сви препознају не знам, али мени је јасно. И пошто отворено кажем оно што мислим, потпуно је разумљиво што ти реагујеш како реагујеш. Проглашаваш увредама ствари којих на овом форуму има на стотине, а још стотине много горих. Али нашао си згодну варијанту да елиминишеш некога ко ти не одговара.

А администација нека ради свој посао, зато је ту...

Opet invektive i tvoja mišljenja o tom zašto je neko onakav ili ovakav i šta radi tamo ili vamo, to nije forumska diskusija, toi što radiš, ponavljam po ne znam koji put, je protiv forumskih pravila i nije dozvoljeno forumskim pravilima. Forum je razmjena stavova a ne razmjena ličnih dojmova i prosipanje invektiva o tome kakav je ko osoba i zašto je na forum došao ili ne došao, ovaj je ekumenista, onaj ateista, ovaj sa nekim zadatkom, onaj ili ona stalno visi na forumu jer nema ništa pametnije šta bi radio/radila itd. S tim si daleko za granicama dozvoljenog na forumu. To ti rješavaj onda s administracijom a ako tako nastaviš imaćeš vrlo brzo šta s njima rješavat. Niko nije došao na forum da se nateže s nekim koji ne može ili neće shvatit čemu služi forum, da nije za vrijedjanje drugih i nizanje kvalifikacija o tome kakav je ko, zašto je takav i šta na forumu radi i s kakvim zadatkom i nezadatkom je tu.

Подели на овим сајтовима

On 6. 7. 2015. at 9:51, Велизар рече

А мало си и досадан са тим инвективама, са смешним и исконструисаним оптужбама.

Али добро, скренуо си пажњу администрацији, то је био циљ...

Кад смо већ код форумских правила, чини ми се да већ две стране спамујемо тему.

Svaki tvoj post - što post to uvreda i omalovažavanje, čitaš li ti šta pišeš:

DOSADAN, SMIJEŠNO, ISKONTRUISANO itd.

To kako se obraćaš drugima zaista nije etički, protiv etike je foruma.

To nek rješavaju drugi, ja s tobom više nemam šta raspravljat. Konec!

Подели на овим сајтовима

On 6. 7. 2015. at 10:09, Велизар рече

Наравно, етички је када ти напишеш

Prestanite više pisat te urnebesno bjesomučne besmisle

или када Емилији препоручиш  да би јој јој било од користи да погледа фатву о употреби тоалет папира

Мало си превише осетљив када се ради о твојој кожи...

Јесте, смешне и исконструисане оптужбе...

Za razliku od tebe ja ako mislim da su nešto bjesomučno urnebesni besmisli to obrazložim sasvim jasno zašto jesu a ti besmisli nikad ne postanu mudrim stvarima i kad ih ponovi ne znam ko i koliko puta a odnosi se to na sadržaj o kojem se raspravlja a ne kao u tvojem slučaju na osobe. Emiliji i svima koji misle kao ona bi bilo zaista korsino da pročita milion puta taj članak ako treba dok ne shvati razliku izmedju hrišćanske slobode u vjeri i islamskog sistema fatvi a to nije nikakva uvreda. Uvreda i žalosno je da ona kao deklarisana hrišćanka valjda, dakle pravoslavka za tu razliku ne zna! Ja kad pišem podnosi se to na saržaj toga šta drugi pišu a ne na kvalifikacije o tome kakav je ko i na nekakav zadatak ili nezadatak ili ne znam šta kao kod tebe. Je li sad to išta jasnije?

Подели на овим сајтовима

On 6. 7. 2015. at 10:25, Велизар рече

Како да не, управо је тако.

Наравно да је јасно, можеш да пишеш трактате колико хоћеш...

Naravno, čime bi ti nazvao nego bjesomučno-urnebesnim besmislima tvrdnju da budista kad medituje on medituje na aposlutno drugačiji način nego hrišćanin ili musliman ili ne znam ko? Budisti umjesto mogza imaju superPC u glavi, muslimani opet telefonsku centralu a jedino mi hrišćani imamo pravi mozak koji nam služi k meditaciji? I slični besmisli.

Подели на овим сајтовима

Чињеница је да је Ватикан жељан власти у сваком смислу. То са Црквом нема ништа у суштинском смислу.

У том смислу, :) - ако имате смисла веровати - православна вера је највећи непријатељ Ватикана и самог света.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...